ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τέλος εποχής, αλλαγή σελίδας... για να αποτελέσει η φετινή χρονιά απλά ένα διάλειμμα

Τέλος εποχής, αλλαγή σελίδας... για να αποτελέσει η φετινή χρονιά απλά ένα διάλειμμα
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν το «σύστημα» μας εξοντώσει και με -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα, τότε αυτό που πρέπει να περιμένουμε να γίνει το καλοκαίρι, ας ξεκινήσει από τώρα. Χωρίς υστερίες, με υπομονή και καλύτερες επιλογές, αλλαγή σελίδας για να αποτελέσει η φετινή χρονιά απλά ένα μικρό διάλλειμα. Ο Ολυμπιακός δεν θα καταστραφεί από μια ήττα, από ένα χαμένο πρωτάθλημα, από έναν αποκλεισμό ή από ένα φασιστικό κράτος. Έχει διοίκηση! Έχει κόσμο στο πλευρό του. Δεν έχει ούτε πρόεδρο να τον παρατήσει, ούτε να τον στείλει Γ’ Εθνική, ούτε να γλείφει το Κράτος. Έχει οπαδούς που ανεξάρτητα τι πιστεύει ο καθένας μας, ό,τι διαφωνίες και να έχουμε, στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα και όλοι θέλουμε μέσα από την αγωνία μας το καλύτερο. Δεν την παρατάμε ούτε τη θυμόμαστε μόνο στα ντέρμπι ή όταν πάει καλά.

Ο Ολυμπιακός  είναι αυτό που όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι πρεσβεύει. Τα 9 ληστρικά χρόνια θα τα πληρώνετε όλοι σας πάντα. Θα υπάρχουν μικρά ετήσια χρονικά διαλλείματα απλά για να νιώθετε ότι υπάρχετε. Γιατί, λόγο ύπαρξης εξ αιτίας των ομάδων σας, δεν έχετε. Είστε πιο πολύ αντι-Ολυμπιακοί, παρά οπαδοί των ομάδων σας. Εμείς δεν είμαστε αντί κανενός. Γιατί πολύ απλά δεν σας βλέπουμε. Είσαστε τόσο μικροσκοπικοί, πραγματικοί νάνοι μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου, που ούτε καν ασχολούμαστε σοβαρά μαζί σας. Όπως το ακούτε. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να στεναχωρηθούμε. Γιατί ο Ολυμπιακός άμεσα μας δίνει χαρά παντού, σε όλα τα αθλήματα. Οι δικές σας χαρές είναι απλά τα διαλλείματα στις τόσες λύπες που σας ποτίζουμε. ΕΜΕΙΣ… με τα δικά μας φρύδια, όχι με τα φρύδια άλλων. Το γεγονός ότι βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας, δεν καλύπτει τις μεθοδεύσεις που έγιναν από όλους εναντίον μας, από ΕΠΟ, ΚΕΔ και Κράτος. Κάποιοι παίκτες απλά για μας τελειώσανε αφού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα, αλλά η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από την στιγμή που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ, κάποιοι δεν αξίζουν να μείνουν. Απέναντι τους είχαν παικτάκια της σειράς που τόσο ήξεραν τόσο έπαιζαν. Λείπει το πάθος από την ομάδα και παίκτες σκυλιά του πολέμου. Ας ψαχτούμε από τώρα. Παίκτες πάγκου έχουμε, 11αδάτοι με καρύδια μας λείπουν. Και, όμως, ακόμη και έτσι μπορούσαμε, δεν είχαμε δα απέναντι μας αγωνιστικά και θηρία. Αυτό, όμως, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για αλλαγές. Νομοτελειακά τίποτε δεν κρατάει για πάντα. Το θέμα λοιπόν είναι η όσο το δυνατόν πιο σωστή διαχείριση της αποτυχίας. Από όλους μας, αλλά κυρίως από τον Πρόεδρο. Για να γίνει η επόμενη χρονιά η αρχή μιας νέας 7ετίας... τουλάχιστον!

Υ.Γ: Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε...

Υ.Γ.2: Μπράβο κοριτσάρες μας για την επική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup. Δείξατε ψυχή και καρδιά ερυθρόλευκη. Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ