ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού...

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια μας. Δεν έπαιξαν πάντως σύμφωνα με την αξία τους στον τελικό. Τα λάθη και οι ατυχίες σε τέτοιο επίπεδο πληρώνονται. Παρ' όλα αυτά μπορούσαν. Δυστυχώς η διαιτησία έπαιξε και αυτή τον ρόλο της στα κρίσιμα σημεία των τελευταίων λεπτών. Όπως και πέρσι με την Κίρισι, όπως και φέτος στον Πειραιά πάλι με την Ρωσική ομάδα, έτσι και σήμερα «είδε» το πέναλτι επί της Ασημάκη ως επιθετικό φάουλ... Γελάσανε ως και οι φυσαλίδες της πισίνας.

Η απώλεια κάθε τροπαίου αφήνει μια στεναχώρια. Που αμέσως όμως παραχωρεί την θέση της στο πείσμα και την υπόσχεση ότι την επόμενη σεζόν θα βρεθούμε και πάλι σε Ευρωπαϊκούς τελικούς, να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που φέτος αφήσαμε μισοτελειωμένη. Αυτό αφορά και το Βόλεϊ αντρών, αλλά και το γυναικείο... Που ασχέτως αν το κατακτήσαμε όλοι θέλουμε να το κατακτήσουμε και του χρόνου.

Οι «γραφικοί» που πανηγύρισαν τις ήττες μας στους Ευρωπαϊκούς τελικούς , την ίδια ώρα έχαναν από την Νίκη Αιγινίου στην μάχη για την … παραμονή στην Α1... Οι «άλλοι» φέτος παίζουν στην Α2 και οι μπουγάτσες έμαθαν το άθλημα τα τελευταία 3 χρόνια... Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ένδοξος σύλλογος της χώρας. Δεν μπορείτε να τον πιάνετε στο στόμα σας αλλόθρησκοι... Εμείς απλά δεν έχουμε καιρό για στεναχώριες. Γιατί μας περιμένουν 6 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο να σηκώσουμε... Μας περιμένει και η… Γένοβα… στο πόλο αντρών. Η χρονιά ούτως η άλλως θα τελειώσει με επιτυχίες. Θα τα κατακτήσουμε όλα. Και πραγματικά ευχόμαστε να βρούμε κάποιους από εσάς στον δρόμο για τις κούπες... για να σας τον μετατρέψουμε στον δρόμο με τις λεύκες...!!!!

Ξέρετε πόσες ζωές θέλετε για να δείτε τις μέχρι σήμερα συμμετοχές μας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και τις κατακτήσεις των 12+1 τροπαίων;;;

Επειδή όμως εμείς θα συνεχίσουμε να μεγαλουργούμε και τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη καλό θα είναι να... διατάξουν οι επόμενες και οι νυν κυβερνήσεις απαγόρευση εξόδου από την χώρα των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού... Μόνο έτσι δεν θα ανοίγει η ψαλίδα σε τελικούς και τρόπαια. Πάρτε μας τα διαβατήρια. Περάστε χειροπέδες στους οπαδούς μας. Απαγορέψτε τις συναθροίσεις στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Διακόψτε τα πρωταθλήματα. Απαγορέψτε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Φιμώστε τα οπαδικά μας, σάϊτ, εφημερίδες και μπλόγκ... Γιατί κοκκίνισε ολόκληρη η Ελλάδα και ήρθε ο καιρός «σερβιοτόπανα» να αλλάξετε ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ