ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Εμείς έχουμε και την μαγκιά και την λεβεντιά να παραδεχόμαστε τις ήττες μας...

Εμείς έχουμε και την μαγκιά και την λεβεντιά να παραδεχόμαστε τις ήττες μας...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εμείς έχουμε και την μαγκιά και την λεβεντιά να παραδεχόμαστε τις ήττες μας , όταν δεν παίζουμε καλύτερα. Δεν είμαστε ούτε γραφικοί να ψάχνουμε ανυπόστατες δικαιολογίες, ούτε καραγκιόζηδες να κατασκευάζουμε. Πληρώσαμε τα λάθη και την κούραση από τους Ευρωπαϊκούς τελικούς. Φάνηκε ότι δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν μετά το 2-1 υπέρ μας στα σετ. Σαν να αδειάσαμε ξαφνικά...

Ας μας εξηγήσουν όμως οι Γεροθόδωρος και η ΕΟΠΕ για ποιο λόγο διακοπτόταν συνεχώς το ματς, επιτρέποντας στον Παϊσιάδη να σουλατσάρει και να προκαλεί με τις αντιδράσεις του.

Ποια ήταν η καταστρατήγηση των νόμων όταν είχε αποφασισθεί η κάθε ομάδα να έχει από μια γωνιά των κερκίδων εισιτήρια με λίστα για τους οπαδούς της. Όσον αφορά την ΕΡΤ , ας δει πρώτα τον τρόπο μετάδοσης του αγώνα (και όχι μόνο σε αυτόν) και μετά ας αναρωτηθεί για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό. Και όχι σε κομπλεξικούς με τον Ολυμπιακό σπήκερ και ρεπόρτερ της. Ας πάνε να τους πληρώνει ο Σαββίδης στο κανάλι του και να βγάζουν όλο το αντι-Ολυμπιακό τους μένος. Τον κόσμο και την ομάδα του Ολυμπιακού θα τους σέβονται. Όσον αφορά τον Πινόκιο που διαμαρτυρόταν για τις ύβρεις. Δεν τον έχουμε δει ποτέ να γίνεται έξαλλος, όταν στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας οι οπαδοί της ομάδας του και βρίζουν αλλά πολύ περισσότερο κρεμάνε Βουλγαρικές σημαίες!!!!!

Εμείς ακούμε φαίνεται εκκλησιαστικούς ύμνους όταν αγωνιζόμαστε στην Θεσσαλονίκη. Η ουσία είναι ότι χάθηκε ένα τρόπαιο από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη. Επιβάλλεται να ηρεμήσουμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις και να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Εκεί που έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και η παρουσία μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα. Προστατεύοντας την όμως.

Ας μην δώσουμε την αφορμή που θα ψάχνουν να προκαλέσουν για να τιμωρηθούμε και να «χάσουμε» το πλεονέκτημα που κατακτήσαμε δίκαια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Χάθηκε μια «μάχη». Ο «πόλεμος» μόλις άρχισε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ