ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ...

Πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

3 χρόνια είναι πολλά. Είναι πάρα πολλά για τον αυτοκράτορα του Ελληνικού Βόλεϊ. Δεν γίνεται σε ένα λιμάνι που είναι βαθύ να «επιβιώσουν» ξανά. Εμείς τους κάνουμε «μάγκες». Ειδικά φέτος, δεν είναι καλύτεροι. Ούτε πέρσι, αλλά πολλά ακούγονται για το τελευταίο παιχνίδι. Στο Ρέντη ξεκινάνε οι τελικοί του πρωταθλήματος. Και πάλι έχουμε την έδρα. Που πρέπει πρώτα από όλους εμείς, που είμαστε η ασπίδα της ομάδας να διαφυλάξουμε. Θα τους κάνουμε ήρωες στα μάτια των οπαδών τους αν συμπεριφερθούν έστω και κάποιοι λίγοι άσχημα. Θα τους δώσουν άλλοθι για την ήττα τους. Μπορεί να τιμωρήσουν την έδρα μας και να χάσουμε το πλεονέκτημα. Ας αφήσουμε όλοι τους παίκτες μας να τους τιμωρήσουν. Πρέπει ο κόσμος μας αφενός μεν να κατακλύσει το Ρέντη, αφετέρου να είναι «παρών» σε όλα τα εντός έδρας ματς που θα χρειαστούν.

Βάσει αξίας παικτών η σειρά είναι για 3-0 νίκες υπέρ μας. Δεν πιστεύω, αν και η πίεση θα είναι μεγάλη, μετά την απώλεια του Κυπέλλου, ότι θα «αυτοκτονήσουμε» ξανά και συνεχόμενα. Την στεναχώρια της απώλειας του Ευρωπαϊκού τροπαίου οφείλουν να την έχουν ξεπεράσει άπαντες. Εξάλλου, η Ευρώπη προέκυψε. Ο μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν και είναι το πρωτάθλημα. Στο «φλεγόμενο» και κατάμεστο Ρέντη δεν έχουν τύχη. Δεν τους υποτιμώ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου από την αρχή της χρονιάς. Τώρα στο τέλος θα τα χαλάσουν; Θα ανεχτούν τέτοιας αξίας παίκτες να χάσουν αυτό για το οποίο πάλευαν όλη την χρονιά; Να μπουν μέσα στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό τους τις κομπλεξικές και υποτιμητικές τους δηλώσεις μετά τον ημιτελικό. Εκεί που πήγαν με σκοπό να δημιουργήσουν ένταση και καταστάσεις για να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Δεν πήγαιναν για να το πάρουν. Τους προέκυψε από την άσχημη εμφάνιση μας, και τα όσα καραγκιοζιλίκια προηγήθηκαν που «χάλασαν» το μυαλό μας.

Τα ίδια θα έρθουν να κάνουν και εδώ. Είμαι σίγουρος. Θα βλέπουν παντού φαντάσματα και προκλήσεις. Μην πέσετε στην παγίδα τους. Εμείς, εξάλλου, ξέρουμε περισσότερο από τον καθένα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και η πλειοψηφία των κατοίκων της Έλληνες και Γαύροι. Κάποιοι από αυτούς ας αισθάνονται, ή ας δηλώνουν Βούλγαροι. Με αυτούς τους ομοϊδεάτες σας δεν παρεξηγείστε, κομπλεξικοί. Ούτε σας πειράζουν τα πανό που κρεμάνε. Στην Κρατική Πυλαία, δεν τα βλέπετε, ε; Εγώ, πάλι, λέω ότι τα βλέπετε, αλλά είστε τόσο κότες που φοβάστε να πάτε να τα ξεκρεμάσετε. Αλλά τι να περιμένεις από οπαδούς που έβριζαν εν χορό τους νεκρούς του Ολυμπιακού μέχρι να χάσουν και εκείνοι δικά τους παιδιά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ