ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το όνομα στην πλάτη δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που μας νοιάζει, είναι το σήμα στην καρδιά!

Το όνομα στην πλάτη δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που μας νοιάζει, είναι το σήμα στην καρδιά!

Για τελευταία και μοναδική φορά θα «ασχοληθώ» μαζί σου... Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από τον τρόπο που αντιδράει. Από τον τρόπο που ενεργεί. Από τον τρόπο που δείχνει αν σέβεται ή όχι. Ο Ολυμπιακός σου στάθηκε στον τραυματισμό σου, σε περίμενε, σε πλήρωνε κανονικά και το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις, ήταν να απαντήσεις ο ίδιος στην πρόταση που σου έγινε. Τον χρόνο συμμετοχής, τον ρόλο στην ομάδα και όλα τα υπόλοιπα τα κερδίζεις μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Το γεγονός ότι δεν θέλησες να δουλέψεις με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, δείχνει πολλά. Πήγαινε στον Πασκουάλ... Να κοιτάξεις μόνο να βελτιωθείς στις βολές, μιας και εκεί που θα πας θα βαράς απείρως περισσότερες στον ίδιο χρόνο συμμετοχής.Αν θεωρούσες λίγα τα λεφτά, 600, 700 και 800 για 3ετές συμβόλαιο, θα ζήταγες τα 50 επιπλέον σε κάθε χρονιά που σου πρόσφεραν οι «άλλοι». Την είδες επαγγελματικά. Θα την δούμε οπαδικά.

Πάνω από τον Ολυμπιακό δεν μπαίνει κανείς... Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας λείψεις... Γουστάρουμε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και μένουν και τιμάνε την φανέλα. Εσύ απλά έδειξες ότι δεν δέθηκες ποτέ με την ομάδα και τον κόσμο της. Και εμείς «λίγους» δεν θέλουμε στην ομάδα. Εμείς θέλουμε το κλάμα του Πρίντεζη, τον σεβασμό του Σπανούλη, το πάθος του Παπανικολάου, την αγάπη του Χάκετ, την πώρωση του Άντιτς. Πήγαινε να βλέπεις τα FINAL FOUR από την τηλεόραση, να πανηγυρίζεις ψεύτικους τίτλους όσο τους δίνει απλόχερα με την ένοχη σιωπή και του κράτους το σύστημα. Κύριοι αντικειμενικοί... Τα ποσά που γράφεται ότι κοστίζουν τα συμβόλαια που προσφέρονται στους παίχτες του ακατανόμαστου, να τα θυμάστε, όταν θα βγει ο ισολογισμός.

Επίσης, να ενημερώσετε τον κόσμο, τι ΦΠΑ αντιστοιχεί και θα χαρούμε πολύ να το δούμε να πληρώνεται, όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Να είσαι σίγουρος στάσιμε, ότι οι περισσότεροι ΔΕΝ συμφωνούσαμε στην παραμονή σου. Για να μην σου πω ότι χαρήκαμε κιόλας, για να δούμε επιτέλους ένα κανονικό 3άρι στην θέση σου. Με αυτά τα λεφτά σίγουρα θα βρούμε παίχτη είτε εκεί, είτε σε άλλη θέση για να γίνουμε καλύτεροι. Να τα επενδύσουμε πάντως στο σύστημα για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, ξεχάστε το. Εμείς θα φτιάξουμε ομάδα να διεκδικεί την νίκη ΜΟΝΟ μέσα στο παρκέ. 5 χρόνια στην ομάδα, με μηδενική σχεδόν προσφορά, παρακαλάγαμε να αρνηθείς για να μην πάνε χαμένα.

Στον Ολυμπιακό ευτυχώς υπάρχουν ακόμη παίχτες σε όλα τα αθλήματα που παίζουν και για την φανέλα. Που αρνούνται καλύτερα συμβόλαια, καλύτερες ομάδες, και τιμάνε αυτόν που αγαπάμε, τον δαφνοστεφανωμένο. Με αυτούς θα ασχολούμαστε λοιπόν... Εξ’ άλλου, το όνομα στην πλάτη δεν παίζει καμιά σημασία. Αυτό που μας νοιάζει είναι το σήμα στην καρδιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ