ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρέλα και στήριξη... με 25.000 διαρκείας!

Τρέλα και στήριξη... με 25.000 διαρκείας!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα διαρκείας στο μπάσκετ... με του ποδοσφαίρου να έχουμε φτάσει αισίως στις 11,000... και ακόμη είμαστε στις 11 Ιουλίου... με τις μεταγραφές στο φόρτε τους... Ο Ποντένσε έπιασε τελικά λιμάνι. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ναυαγεί η μεταγραφή, τελικά είχε αίσιο τέλος. Έτσι είναι. Άλλες που είναι κοντά χαλάνε και άλλες που δείχνουν ότι χαλάνε πραγματοποιούνται.

Παιχνίδι γίνεται απ' όλες τις μεριές, προκειμένου να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι... Και δεν είναι και λίγοι... Ομάδες, παίχτες, μάνατζερ, και πάνω απο όλα ο κόσμος...

Στο μπάσκετ Γκος, ΛιΝτέι και ελπίζω και ο Χένρι, είναι οι νέες προσθήκες, για το χτίσιμο μιας ομάδας, γρήγορης, αθλητικής, επιθετικής που να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Η ουσία όμως είναι άλλη... Μεταγραφές για να χτιστούν τα ρόστερ θα γίνουν. Το ποιοι θα έρθουν και αν θα είναι καλοί θα φανεί στην πορεία και όχι στην ανακοίνωση τους. Μεγάλο ρόλο στην πορεία όλων των τμημάτων όμως και κυρίως του ερασιτέχνη θα παίξει η στήριξη του κόσμου με διαρκείας.

Η βάση λοιπόν για μια υγιή οικονομικά χρονιά κυρίως στον ερασιτέχνη είναι τα διαρκείας. Εξ ίσου σημαντικό με το να παίζουν όλοι οι αθλητές μας σε γεμάτα γήπεδα. Για να μπορούμε να αισθανόμαστε «ασφαλείς» ο στόχος είναι να φτάσουμε η και να ξεπεράσουμε τα 25,000 διαρκείας συνολικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ... Μουρίκης, Χριστοδούλου Στέλλα και Χίπε, έμειναν στην ομάδα της καρδιάς τους, στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις, βάζοντας έτσι τα γιαλιά σε κακομαθημένα νεόπλουτα αγοράκια, που μόνο παράπονα και λόγια ήταν χωρίς να έχουν προσφέρει. Μάλλον πως ο Ολυμπιακός τους πρόσφερε και όχι αυτοί... δόξα, τίτλους, χρήμα, αναγνώριση.

Εμείς λοιπόν οφείλουμε να ασχολούμαστε με αυτούς που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να φοράνε τον δαφνοστεφανωμένο και όχι με περαστικούς, όπως και να λέγονται. Η θέση μας είναι στις κερκίδες όλων των γηπέδων, στα ερυθρόλευκα. Αυτά είναι τα χρώματα μας. Για αυτά αγωνιζόμαστε. Αυτά τιμούμε. Αυτά αποτελούν το κόκκινο πανί στους αλλόθρησκους. Οπαδοί δεν είμαστε μόνο για τις νίκες και τους τίτλους..

Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι οπαδοί. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε και θέαμα. Δεν γυρνάμε όμως την πλάτη όταν κάτι δεν πάει καλά. Δεν αποδοκιμάζουμε με την μία αν κάτι δεν μας ευχαριστεί. Καραϊσκάκη και ΣΕΦ πρέπει να είναι γεμάτα. Να δίνουν στήριξη στις ομάδες μας και να αποτελούν έδρες, φόβητρο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός σε δύσκολες οικονομικά εποχές στέκεται δυνατός και υγιής.

Να μην το ξεχνάτε αυτό.

Πέρα απο τα όποια λάθη γίνονται, είμαστε τυχεροί που ηγούνται του Ολυμπιακού οπαδοί του. Όποιος νομίζει ότι κονομάνε, ότι δεν «θέλουν» το καλό του, ότι δεν προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν επειδή δεν έρχονται αυτοί που θέλει, είναι δικαίωμα του. Ας κάτσει να αντιδράει, να αγορεύει σε σάιτ και ραδιόφωνα θεωρώντας ότι κάνει καλό στον Ολυμπιακό. Είμαστε εξ άλλου τόσοι πολλοί και δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε.

Αν όμως αγαπάνε τον Ολυμπιακό και δεν συμφωνούν με ό,τι γίνεται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ας γίνουν τουλάχιστον μέλη στον ερασιτέχνη με 50 ευρώ ετησίως που δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός που να μην είναι ευχαριστημένος απο την δουλειά που γίνεται.

Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ