ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν πανηγυρίζουμε. Έχουμε όμως κάθε λόγο να χαμογελάμε

Δεν πανηγυρίζουμε. Έχουμε όμως κάθε λόγο να χαμογελάμε
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρώτο επίσημο δείγμα της ομάδας ήταν θετικό. «Καθάρισε» από το πρώτο ματς την υπόθεση – πρόκριση και πλέον πάμε για το διπλό στην Ελβετία.

Είμαστε «υποχρεωμένοι» να μην αφήνουμε τέτοιες βαθμολογικές ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κάθε χρόνο για την βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Όσοι μιλάνε για τη δυναμικότητα της Λουκέρνης να θυμίσω απλά πόσους βαθμούς πεταμένους και τι απόδοση είχαμε παλιότερα (ακόμη και πρόσφατα) με ίδιας δυναμικότητας ομάδες. Φυσικά και δεν πανηγυρίζουμε. Έχουμε όμως κάθε λόγο να χαμογελάμε.

Ο Ολυμπιακός αλλαγμένος κατά τα 9/11 από την περσινή σεζόν (μόνο οι Ομάρ και Φορτούνης έπαιξαν), χάρισε κάποιες όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στον κόσμο του. Πέρα από τα 4 γκολ και τα2 δοκάρια, αναπτύχθηκε σωστά, έτρεξε πολύ, έβγαλε ενέργεια και υγεία.

Είδαμε και πάλι όλοι τι μας λείπει και σε ποιες θέσεις. Δεν δηλώνουμε πλήρεις, και συνεχίζουμε την δουλειά. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να φτιάξουμε ένα σύνολο όπως το ονειρευόμαστε. Όπως και πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στις 23 του μηνός στα πλαίη οφ του Γιουρόπα , και με 1-2 ακόμη ποιοτικούς παίχτες στην 11αδα... πέραν του Νάτχο και του Μεριά για τον οποίον ακούγονται τα καλύτερα στο Ρέντη. Μακάρι να είναι έτσι...

«Απογοητεύσαμε» κάποιους που περίμεναν στην γωνία να δουν έναν κακό Ολυμπιακό για να κράξουν. Που τους έβγαλαν όλους άχρηστους χωρίς να δώσουν καμιά πίστωση χρόνου λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να φτιαχτεί ομάδα από το μηδέν. Τελικά... ήμασταν έτοιμοι στις 9 Αυγούστου για το πρώτο επίσημο τεστ.

Ο Ολυμπιακός με την εμφάνιση του κυρίως, κέρδισε χρόνο, ηρεμία, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να εμφανιστεί καλύτερος στο μέλλον. Ο κόσμος που βρέθηκε στον ναό στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Κάτι καλό φαίνεται να χτίζεται στο λιμάνι. Μακάρι να συνεχίσουν όλοι με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος να δουλεύουν για να επιστρέψουν οι κούπες στο λιμάνι αλλά πάνω από όλα να δούμε μπαλίτσα. Να φεύγουμε από το γήπεδο χορτασμένοι και να ανυπομονούμε να ξαναπάμε.

Υ.Γ.1: Με Νάτχο και Γκιγιέρμε ή τον όποιον ίδιας αξίας Γκιγιέρμε στα χαφ, θα ανέβει η απόδοση όλης της ομάδας κατά 50%... Αυτό πιστεύω.

Υ.Γ.2: Όπως θεωρώ αναγκαία την έλευση ενός ακόμη εξτρέμ για να μοιραστεί την θέση μεΛάζαρο και Ποντένσε (τελικά μάλλον είναι ποιοτικοί, ε;;)... και με 4ο τον Βρουσάϊ που κερδίζει πανάξια την θέση.

Υ.Γ.3: Στα στόπερ τώρα ο Βούκοβιτς αν και μειονεκτεί στην γρηγοράδα είναι ηγετική μορφή. Αν «βγει ο Μεριά, με την προσθήκη του Τόρο, όπως και την παρουσία του Σισέ ίσως και να μην χρειαστούμε στόπερ.

Υ.Γ.4: Εναν έμπειρο τερματοφύλακα θέλουμε μαζί με τον Γιαννιώτη...

Υ.Γ.5: Καμαρά και Γκερέρο θα τα βγάλουν τα λεφτά τους...

Υ.Γ.6: Να προσέξουμε να μην χαθούν οι Μασούρας και Μάνος...

Υ.Γ.7: Καρίμ αποφάσισε τι θες για να πάρουμε και σέντερ φορ αν είναι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ