ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Χαρίστε" χρέη, γήπεδα και πρωταθλήματα...

Το ποιος προσπαθεί να χρησιμοποιεί τον λαό, και για ποιους λόγους, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού χρόνια τώρα. Το ποιοι χρησιμοποιούν ξύλινη γλώσσα και τάζουν «λαγούς» με «πετραχήλια» για να κατσικωθούν σε καρέκλες, επίσης. Το ποιοι κάνουν κωλοτούμπες ανά τα χρόνια και ανατρέπουν τα ιδεώδη τους, μετέχοντας σε πολιτικές συμμαχίες, επίσης. Το ποιοι πολιτικοποιούν το ποδόσφαιρο, χαρίζοντας εκτάσεις, ψηφίζοντας φωτογραφικά νομοσχέδια που ρυθμίζουν χρέη και σώζουν από τον υποβιβασμό, προσφέρουν αβέρτα λεφτά που ανήκουν σε όλο τον ελληνικό λαό, το βλέπουμε.

Είμαι υπερήφανος ακόμη μια φορά, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι πουθενά πίσω από όλα αυτά. Που ό,τι έχουμε καταφέρει, το έχουμε καταφέρει ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ… Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν καθοδηγείται. Έχει νου, σκέψη και βούληση. Δεν παραμυθιάζεται από «καθρεφτάκια», ούτε χάβει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν. Κάτω από την σημαία του Ολυμπιακού «στεγάζονται» εκατομμύρια κόσμου με διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Πλούσιοι και φτωχοί, μικροί και μεγάλοι, με ένα κοινό σημείο αναφοράς… ΚΑΝΕΙΣ δεν βάζει τίποτε άλλο πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο….

Μας κόψατε τις εκδρομές, εφευρίσκατε λόγους για να μας τιμωρείτε, εξαντλώντας όλη σας την αυστηρότητα για δήθεν προπηλακισμούς, αναπτήρες, καπνογόνα, επεισόδια στους δρόμους χωρίς να παίζει ο Ολυμπιακός. Μπήκαν αρκετές φορές αθώοι στις φυλακές. Κυνηγήσατε χωρίς επιτυχία το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, την Θύρα 7… Δεν ξεχνάμε τίποτε απολύτως…. Οι οπαδοί του «άστεγου» σε όλα τα αθλήματα Ολυμπιακού θα «μιλήσουν» όπως ξέρουν, όταν έρθει η ώρα. Δεν σας ανήκει καμιά επιτυχία, ούτε συλλογική, ούτε Εθνική. Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός να δίνει κίνητρα και να συντηρεί την πλειονότητα των αθλητών και των αθλητριών στις Εθνικές ομάδες, θα είχατε καταντήσει τον Ελληνικό αθλητισμό χειρότερα από ότι καταντήσατε την χώρα μας.

Και σας τα λέει αυτά κάποιος που δεν ασχολήθηκε ποτέ του με την πολιτική, γιατί ανέκαθεν θεωρούσε τους πάντες ψεύτες. Η ζωή μας όλη είναι αφιερωμένη στον Ολυμπιακό. Αυτός μας δίνει χαρές, μας ταξιδεύει, μας «έμαθε» την φιλία και την συντροφικότητα, μας βοηθάει σε δύσκολες φάσεις της ζωής μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και πάθος για την ζωή. «Εσείς» τι μάθατε τον λαό; Τίποτε απολύτως. Συνεχώς τον «εκμεταλλεύεστε»…. Του ρουφάτε την ζωή. Σβήσατε το χαμόγελό του. Πνιγήκανε και καήκανε συνάνθρωποί μας για να βγαίνετε μετά από λίγο καιρό να χασκογελάτε, να «μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη» και να μοιράζετε πάλι υποσχέσεις…. για να μην αποτελέσετε παρελθόν. Σας λυπάμαι…

Υ.Γ.1 Τον Γιάκομπ τον «έκοψε» ο Ουζουνίδης… Τον Γκερέρο , μάλλον ο «λογιστής».

Υ.Γ.2 Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το τέντωμα του σεντονιού στην Τούμπα το σωτήριο έτος…. 20ανήμερα...

Υ.Γ.3 Ωραίος ο τυπάς που το σκέφτηκε…

Υ.Γ.4 Όλα τριγύρω αλλάζουν. Μα πάντα ίδια μένουν...

Υ.Γ.5 Επειδή προσέχουμε την σιλουέτα σας ρε κουτά....

Υ.Γ.6 Παντού είναι Πειραιάς... 

Υ.Γ.7 Μιλάνο ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου. Λίγα… πολύ λίγα τα 6,000 ειστήρια...

 

 

PHOTO GALLERY

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ