ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πραγματικοί «πελάτες» είσαστε εσείς, βρε κουτά . Οι «άλλοι» είναι απλά εποχιακοί...

Οι πραγματικοί «πελάτες» είσαστε εσείς, βρε κουτά . Οι «άλλοι» είναι απλά εποχιακοί...
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βρε κουτά, «παράξενα αγοράκια», αλήθεια τώρα… στεναχωρηθήκατε; Νομίζατε ότι επειδή είσαστε ανύπαρκτοι στα ερασιτεχνικά σας τμήματα, θα ψάχνουμε άλλους «πελάτες»; Μα πως είναι δυνατόν να πέρασε από το μυαλό σας μια τέτοια ιδέα, «τρελά αγόρια; Οι πραγματικοί «πελάτες» είσαστε εσείς. Οι «άλλοι», είναι απλά εποχιακοί… Να έχουμε να λέγαμε. Κουνιούνται επιδερμικά σε κάποιο άθλημα και βγάζουν γλωσσίτσα, νομίζοντας ότι θα πάρουν την θέση σας. Από μόνοι τους, αυτοπροσδιορίζονται ως πελάτες μας. Και εμείς επειδή λείπετε εσείς στα 3/4 των αθλημάτων σας στις μικρότερες κατηγορίες, «αναγκαστικά» κάποιον πρέπει να κερδίζουμε στους τελικούς για να φέρνουμε τις κούπες στο λιμάνι.

Ειλικρινά, πάντως, έχει άλλη γλύκα να τις παίρνουμε από εσάς. Να σας κερδίζουμε στις έδρες σας. Να σας «κόβουμε» το γήπεδο σε όλα τα αθλήματα. Φροντίστε να… ανέβετε ρε άμεσα. Γράψανε οι αντικειμενικοί ότι γιγαντώνεστε. Ξέχασαν απλά να γράψουν στην… Α2. Αν θεωρείται αυτό, κύριοι δημοσιογράφοι, ως γιγάντωση, τότε εμάς, μόνο την περσινή χρονιά, με τις κατακτήσεις 12 επί συνόλου 13 εγχώριων τίτλων, τους 4 Ευρωπαϊκούς τελικούς, τις 2 κατακτήσεις Ευρωπαϊκών τροπαίων στις έδρες μάλιστα των αντιπάλων στους τελικούς, τα 85,000 μέλη, πως θα μας χαρακτηρίζατε;  Αλλά ξέχασα. Τέτοια άρθρα και τέτοιους ύμνους μόνο για άλλες ομάδες γράφεται. Φαντάζομαι, τώρα θα πάρουν και τα λεφτά τους πίσω, όλοι όσοι τους χρωστάνε…

Αν ανέβουν όλα τα τμήματά σας κατηγορία ζέλες, παίρνοντας το πρωτάθλημα, θα ράψετε αστέρι στις φανέλες σας; Θα προσθέσετε τις κούπες στην τροπαιοθήκη σας; Θα τις μετράτε στο γενικό σύνολο για να μας φτάσετε; Μακάρι βρε, μπας και πάρει την… 3η του κούπα στην Α2.  Το πόλο Αντρών που από την ίδρυση του τμήματος το 1933 μέχρι σήμερα στην Α1, δεν έχει πάρει ποτέ τίποτε. 85 χρόνια έχουν περάσει. Πως περνάνε τα άτιμα, ε; Σαν χτες σας φαίνεται.

Μπάσκετ γυναικών μέχρι να ανέβετε θα σας έχουμε φτάσει στα πρωταθλήματα (από 4), στα Κύπελλα θα μείνετε ακόμη πιο πίσω (4 έναντι 1), συνεχόμενα όλα! Στο Βόλεϊ γυναικών, ΑΝ ανεβείτε, θα έχουμε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ σας (εδώ έχετε περισσότερους τίτλους, αλλά είπαμε περνάνε τα χρόνια), και 9 κύπελλα, όλα συνεχόμενα (αυτό και αν είναι ρεκόρ, έναντι μόλις 5 δικών σας).

Το μοναδικό τμήμα που έχετε στην Α1 είναι το Βόλεϊ αντρών… Η ιστορία λέει 28 πρωταθλήματα έναντι 18 δικών σας… (το τελευταίο το πήρατε το 2005-6), πως περνάνε τα χρόνια. 16 έναντι 6 στα Κύπελλα. Και στο Λιγκ Καπ, 5 εμείς, 0 εσείς! Καλή σχολική χρονιά ζέλες. Σήμερα είχε το πρόγραμμα μάθημα ιστορίας. Ευτυχώς που γιγαντώνεστε. Να μην ξεχάσετε μόνο, να τρώτε φασολάδα πριν τα μεταξύ μας παιχνίδια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ