ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός...

Φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν ομάδα και λαός γίνονται ένα, ποιον να φοβηθούμε μωρέ; Φέρτε όσους «Τζήλους» θέλετε... Φέρτε μας ομάδες από πριν αδικημένες από τους «εξυγιαντές» του ποδοσφαίρου, να παίζουν ορκισμένες εναντίον μας. Με τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο; Φτερά στα ποδάρια, καρδιά με στα στήθια που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια... Θα λέτε όλοι τον δεσπότη Παναγιώτη. Πιάσατε δουλειά, «μεροκαματιάρηδες» σε ραδιόφωνα σάϊτ και εφημερίδες;

Σας «προβληματίζει» που δεν ανοίγει το ροτέϊσον;

Τα... άλλα που θα ανοίξουν να σας προβληματίζουν... Τι να κάνουμε;

Δεν είναι ο πάγκος του Ολυμπιακού... Έρημος Σαχάρα... όπως οι πάγκοι «άλλων» ομάδων;;;;

Με τα λεφτά του... Γιουρόπα... θα φτιάχτηκε μάλλον το ρόστερ.

Και τι;;; Ακόμη δεν έχουμε δει ούτε το μισό των πραγματικών δυνατοτήτων αυτής της ομάδας. Ακόμη δεν έχουν μπει παιχταράδες ούτε λεπτό στην 11αδα... Μετά θα το γυρίσετε το παραμύθι. Θα μιλάτε για αυτούς που... έμειναν έξω... και πως τους «έφαγε» ο Μαρτίνς... Η κ@βλ@ του κόσμου για νίκες και θέαμα, επέστρεψε για τα καλά στο Καραϊσκάκη.

Πλέον δεν είναι ψέματα αν πούμε πως περιμένουμε με αγωνία το επόμενο παιχνίδι για να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό... Γουστάρουμε τον τρόπο που παίζουν και κυρίως το πάθος που βγάζουν. Μπέτις, Πανιώνιος, Λεβαδειακός ( Κύπελλο) ΠΑΟΚ, Μίλαν και Αεκάκι... τα ματς φωτιά που ακολουθούν... στα 5 από τα 6 θα είμαστε και εμείς παρόντες. Σε αυτά τα ματς θα χτιστεί ο «χαρακτήρας» της νέας ομάδας. Με θετικά αποτελέσματα σε όλα αυτά τα παιχνίδια ψάξτε μας. Ούτε την σκόνη μας δεν θα δείτε.

Δύσκολο σίγουρα για μια ομάδα που μόλις έχει αρχίσει και χτίζεται. Σίγουρο επίσης ότι θα πρέπει να κερδίσει και τα «εντεταλμένα» σε υπηρεσία πιόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ετοιμαστείτε για ομορφιές. Δεν θέλει το σύστημα να βγει ξανά πετυχημένο το μοντέλο του Μαρινάκη.

Ξέρετε τι είναι να τους βάλει και πάλι τα γυαλιά δείχνοντας πως ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχία είναι να επενδύεις διαρκώς σε παίχτες και προπονητή;

Τα άλλοθι και οι δικαιολογίες στερεύουν... Όσον αφορά εμάς;;;

Μπορεί αρκετοί να έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, Μπορεί να κόπηκαν περισσότερα εισιτήρια από τις προηγούμενες 2 αγωνιστικές. Αλλά εγώ προσωπικά θέλω ακόμη περισσότερο κόσμο στον ναό από τα 22,800 εισιτήρια που κόπηκαν...

ΑΥΤΗ η ομάδα αξίζει και πρέπει να έχει πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό της. Διαρκείας υπάρχουν και δίνονται ακόμη. Στην 7 κοντεύουν πλέον να εξαντληθούν. Αγκαλιάστε τον Ολυμπιακό μας. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Αυτό φοβούνται. Την συσπείρωση και την δύναμη του λαού μας.

Κατάμεστο και ερυθρόλευκο Καραϊσκάκη σε όλα τα ματς... και όλα τα άλλα θα έρθουν φυσιολογικά μόνα τους. Και από την στιγμή που δεν θα μπορούν να τα αποφύγουν... τουλάχιστον ας κάτσουν να τα απολαύσουν!!!!!!

 

PHOTO GALLERY

Φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ