ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι ξέρετε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του πολέμου εναντίον μας

Όλοι ξέρετε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του πολέμου εναντίον μας
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υπάρχουν και φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί σε αυτό που έσπευσαν τα φερέφωνα τους να παρουσιάσουν ως επεισόδια. Σε ένα ματς που κύλαγε ήσυχα, ανέβηκαν οι φυσικοί αυτουργοί με εντολή προφανώς από τους ηθικούς και δημιούργησαν ένταση με σκοπό να επεκταθεί και να κάνουν αλόγιστη χρήση δακρυγόνων για να διακοπεί το ματς και να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί.

Είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θα βρεθεί να απολογηθεί για ποιο λόγο εισέβαλαν στην κερκίδα. Η φωτό είναι αποκαλυπτικότατη. Δεν βλέπω ούτε χουλιγκάνους, ούτε κουκουλοφόρους, αντιθέτως βλέπω γυναικόπαιδα και οικογενειάρχες να δέχονται επίθεση και να προσπαθούν να προφυλαχτούν...

Είναι ντροπή όλων όσων «συμμετέχουν» άμεσα η έμμεσα στον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού. Επιδιώκουν την βαθμολογική, και οικονομική εξόντωση μας, πέρα από τα χαμένα πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Έσπευσαν οι «στημένοι αλητήριοι» να εξισώσουν αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ με αυτά που ΔΕΝ έγιναν στην Πάτρα. Ή μάλλον έγιναν αλλά η ευθύνη είναι μονομερής και ανήκει σε αυτούς που υποτίθεται ότι ασχολούνται επαγγελματικά με την τήρηση της τάξης.

Δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή να εισβάλλουν και να αρχίσουν να ξυλοκοπούν χωρίς λόγο τον κοσμάκη. Δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή για την χρήση των δακρυγόνων.

Είναι ξεφτίλα ο προφανής σκοπός τους, να απονέμουν πρωταθλήματα και Κύπελλα με βάση τις εκθέσεις της αστυνομίας, με ψευδομαρτυρίες, με στημένα επεισόδια, με χειρουργικές διαιτησίες και με χειραγωγημένη ΕΠΟ...

Οι «νεκροθάφτες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε πλήρη εγρήγορση. Ούτε στην Χούντα ρε, δεν ενεργούσαν τόσο απροκάλυπτα. Θέλετε να ξεσηκώσετε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να αντιδράσει για να μας «τελειώσετε» μια ώρα αρχύτερα. Επίτηδες δεν υπάρχουν σαφείς νόμοι για τις μετακινήσεις, για τις τιμωρίες, για τον ρόλο της αστυνομίας ώστε οι αποφάσεις να ερμηνεύονται κατά το δοκούν, κυρίως εναντίον μας. Η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο.

Τα πάντα όλα στον βωμό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων, των φίλων της κυβέρνησης. Δεν θα μας διώξετε εσείς από το σπίτι μας. Εμείς όμως σίγουρα θα σας διώξουμε από τις καρέκλες σας.

 

PHOTO GALLERY

Όλοι ξέρετε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του πολέμου εναντίον μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ