ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι επιεικώς γελοίο όλο το σκηνικό που στήνουν για να τιμωρηθούμε...

Είναι επιεικώς γελοίο όλο το σκηνικό που στήνουν για να τιμωρηθούμε...

Όμηροι του κράτους, της αστυνομίας και των εκθέσεων, με ασαφείς νόμους για να ερμηνεύονται κατά το δοκούν.   Δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός σε αυτόν τον πλανήτη, που να πιστεύει πως σε ένα αγώνα Κυπέλλου με ομάδα Β΄ Εθνικής, σε μια κερκίδα όπου υπήρχαν μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού, που δεν έγινε καμιά συμπλοκή με αντίπαλους οπαδούς, σε ένα ματς που κυλούσε ήρεμα, τα ΜΑΤ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ για  μια ένταση μεταξύ 2-3 ατόμων. Και θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν  αλόγιστη χρήση δακρυγόνων σε μια  εξέδρα 2000 ατόμων με γυναικόπαιδα και ήσυχους φιλάθλους στην συντριπτική τους πλειοψηφία, γιατί όπως οι ίδιοι είπαν ξέφευγε μια κατάσταση από 50 (έτσι είπαν, ποιος ξέρει αν ήταν και λιγότεροι) ατόμων, που αντέδρασαν στην ανεξήγητη  επίθεση που δέχτηκαν.

Δεν πείθετε κανέναν κύριοι... Δεν επεμβήκατε στις κερκίδες πέρσι στα Γιάννενα που παρά την απαγόρευση, έσπασαν τις πόρτες και εισήλθαν δια της βίας χωρίς εισιτήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.  Δεν επεμβήκατε στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, όταν εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής εναντίον οπαδών του Πανιωνίου.

Δεν επεμβήκατε στις κερκίδες δύο τελικών Κυπέλλου Ελλάδος και επεμβήκατε χωρίς λόγο στην Πάτρα; Δεν τιμωρείτε τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, δεν ασχοληθήκατε με τα μαχαιρώματα που έπεσαν έξω από την Θύρα 35 του ΟΑΚΑ στο ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ, με 3 τραυματίες κιόλας και θέλετε να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό για την Πάτρα; Είστε ανήθικοι...

Τα «επεισόδια» είναι ίδια ακριβώς με τον αναπτήρα του Κουλιμπαλί, με το καπνογόνο στην Βέροια, με τα «επεισόδια» στην φυσούνα με τον Πλατανιά, με τις καταγγελίες του  Γεωργέα και του Φύσσα. Με την ένταση που προκάλεσαν μετά την λήξη με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη τα ΜΑΤ επιτιθέμενα στην ασφάλεια του γηπέδου! Δηλαδή, ΜΟΥΦΑ.

Έρχεται το ματς με τους πελάτες και με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις προκαλείτε τον κόσμο ώστε να αντιδράσει να γενικευτούν επεισόδια, ώστε  να απονείμει το Κράτος  ουσιαστικά,  έναν  ακόμη τίτλο.  Δεν έγιναν επεισόδια όταν ως εκ του θαύματος η πόρτα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης που διαχώριζε τους οπαδούς των δύο ομάδων ήταν κλειδωμένη με λουκετάκι της πλάκας, λες και κάποιος ήθελε να γίνουν... Δεν έγινε όταν χάσαμε κιόλας με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και θέλετε να πιστέψει ο κόσμος  ότι «έγιναν»  στην Πάτρα. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ στην διαιτησία και το ομολογήσατε φέρνοντας ξένους διαιτητές. Φέρτε, λοιπόν, και ΞΕΝΟΥΣ παρατηρητές, σπίκερ. Προέδρους στις  υπόλοιπες ομάδες (κατά προτίμηση όχι από το ανατολικό μπλοκ) και Αστυνομία. Γιατί το ποδόσφαιρο όχι απλά δεν το σώσατε, αλλά το ξεφτιλίσατε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ