ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Οι «εύκολες» ομάδες τερματίζουν συνήθως... τελευταίες στους ομίλους τους!!!

Οι «εύκολες» ομάδες τερματίζουν συνήθως... τελευταίες στους ομίλους τους!!!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Η Δυναμό Κιέβου δεν μας τρομάζει. Ούτε όμως την υποτιμάμε, ή θεωρούμε ότι περάσαμε ήδη στους «16»... Ναι, αποφύγαμε μεγαθήρια, αλλά όλες οι ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα για να φτάσουν ως τους «32» το άξιζαν και απέκλεισαν κάποιες άλλες ή προήλθαν από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι να παίξουμε, αργούμε ακόμη. Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είμαστε και εμείς και αυτοί και κατά πόσο θα ενισχυθούμε. Η εικόνα μέχρι στιγμής του Ολυμπιακού, είναι αυτή που μας κάνει αισιόδοξους, και ότι μπορούμε να την αποκλείσουμε. Πόσο μάλλον αν ενισχυθούμε επιθετικά. Θεωρώ πως με ένα σέντερ φορ και έναν ακόμη ποιοτικό ακραίο, πέρα από τον Μασούρα, ο καλός Ολυμπιακός, μπορεί να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Ευρώπη.

Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση. Πρέπει να φανούμε συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία. Να μην γίνουν όμως μεταγραφές απλά για να γίνουν. Οφείλουμε να φέρουμε τις καλύτερες περιπτώσεις που μπορούμε και μας παίρνει να φέρουμε.

Πέρα από όλα τα άλλα η χρονική περίοδος των αγώνων πέφτει ανάμεσα στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ... Το πρωτάθλημα οφείλουμε μέχρι τότε να το διεκδικούμε και να πάμε σε αυτή την 4άδα των αγώνων, με όσο το δυνατόν πληρέστερο ρόστερ.

Όπως θα πρέπει να κινηθούμε και άμεσα, ώστε να έχει και ο προπονητής χρόνο αλλά και οι παίχτες για να ενταχθούν στην ομάδα. Τα «παθήματα» του παρελθόντος πρέπει να έχουν γίνει πια μάθημα. Κανείς δεν πρέπει να «πανηγυρίζει» για την κλήρωση. Αν κάνουμε ξανά το λάθος να θεωρήσουμε δεδομένη την πρόκριση θα την πατήσουμε πάλι. Δεν γίνεται να υποτιμάς μια ομάδα που είναι στην 21η θέση της βαθμολογίας στην ΟΥΕΦΑ...

Κλείνουμε τα αυτιά στους ειδικούς αναλυτές που έσπευσαν να παρουσιάσουν ως «εύκολη» την Δυναμό και τον αποκλεισμό!!! ως αποτυχία, απλά και μόνο για να μειώσουν την επιτυχία μας αν έρθει η να γιγαντώσουν την αποτυχία, αν δεν τα καταφέρουμε.
Ξέρετε ποιοι έτσι;

Αυτοί που έβγαλαν τον σκασμό με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τις ποδοσφαιρομάνες Μπάτε Αποπίσωφ και Βίντι, και τα κουλούρια των «πρωταθλητών» στην Ευρώπη.

Αυτοί που δεν έριξαν τις ευθύνες σε Ιβάν και Δημητράκη, αλλά ξέρουν να κατηγορούν απλόχερα τον Μαρινάκη μετά από ΚΑΘΕ αρνητικό αποτέλεσμα.

Βράστε στο ζουμί σας όλοι , με το άγχος να σας κυριεύει γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει χωρίς Κοντονήδες, Βασιλειάδηδες, Γραμμένους, Τζήλους και Σιδηρόπουλους. Ανέκαθεν είχε και έχει την καλύτερη ομάδα.

Ακόμη και λάθη να κάνει, ακόμη και θέαμα να μην προσφέρει, όλοι οι υπόλοιποι θα έχετε ανάγκη την «βοήθεια τους» για να τσιμπάτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι μας. Απλά τα ονόματα τους αλλάζουν ανά δεκαετίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ