ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Αυτό που συνέβη ήταν «ήττα», όχι «οπαδική» νίκη.

Αυτό που συνέβη ήταν «ήττα», όχι «οπαδική»  νίκη.

Η λέξη  ντροπή θα νοιώθει ντροπή αν την βάλουμε δίπλα σε  αυτούς τους «τρύπιους»… Όπως «τρύπιος» είναι και όποιος επιδοκιμάζει από δαύτους στις οπαδικές τους σελίδες αυτήν την εγκληματική ενέργεια εις βάρος ΑΜΕΑ, συνταξιούχων και σε γυναικόπαιδα… Είναι ασέλγεια να χαρακτηρίζονται οπαδοί αυτά τα λίγα δίποδα. Που να ξέρουν από μπέσα και  οπαδικό σεβασμό οι χαζεμένοι από τις σφαλιάρες. Που θεωρούν και «κατόρθωμα» ότι έκαναν . Που τρέχοντας να εξαφανιστούν, έσπαγαν  αδιακρίτως αμάξια και μηχανάκια ανυποψίαστων πολιτών και φιλήσυχων οπαδών που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με επεισόδια.

Είναι τόσο θρασύδειλοι  που επέλεξαν ένα ματς γυναικείου πόλο να δείξουν την «μαγκιά» τους , αφού πρώτα σίγουρα θα σιγουρεύτηκαν ότι δεν ήταν «κανείς»  στην κερκίδα. Πήγαν αρματωμένοι απέναντι σε ποιους; Είχε και ένα νηπιαγωγείο πιο πάνω, ρε «άντρες». Πως και δεν κάνατε πέσιμο και εκεί; Και η αστυνομία παρούσα- απούσα. Το απόλυτο τίποτε να προστατέψει τον κοσμάκη. Να κυνηγήσει έστω μετά τους δράστες. Ε, δεν ήταν δα και Ολυμπιακοί να πάνε στα σπίτια  τους η να βάζουν διμοιρίες ΜΑΤ να τους ξυλοφορτώνουν επειδή τόλμησαν απλά και μόνο να φωνάζουν συνθήματα στον Πειραιά εναντίον του Τσακαλώτου. 

Τώρα θα μου πείτε τέτοιες κ@λ@τρυπιδ#ες, Ολυμπιακοί δεν κάνουν. Σωστό και αυτό. Κρίμα γιατί «αναγκάστηκε» ο Βασιλειάδης , αργά βέβαια, να βγάλει ανακοίνωση για το θεαθήναι, με τα τσιγκέλια. Εγώ θα πω ευτυχώς που δεν χτύπησε κάποιος πιο σοβαρά. «Συνένοχοι» τους και ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν πολλοί. Είναι όλοι αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αποτάσσονται των ευθυνών, πανηγυρίζουν μαζί τους , τους ξέρουν και τους καλύπτουν, και υποβαθμίζουν την εγκληματική ενέργεια.

Είναι ανεπίτρεπτο να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Αυτό που συνέβη ήταν «ήττα», όχι οπαδική νίκη. Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε ξανά θύμα ανεξαρτήτου ομάδος, για να πρυτανεύσει η λογική; Το θέμα είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή κατόπιν εορτής. Αλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αυτοί είναι ικανοί να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό σαν υπεύθυνο για την διακοπή ως γηπεδούχος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ