ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Μέχρι τέλους... Ούτε βήμα πίσω!

Μέχρι τέλους... Ούτε βήμα πίσω!

Αλήθεια, ρε είρωνες. Τι φοβάστε και ΔΕΝ θέλετε ξένους διαιτητές στα ματς που κρίνουν ουσιαστικά και τυπικά τους τίτλους , μιας και οι υπόλοιπες ομάδες απλά συμμετέχουν, αλλά μόνο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ Έλληνες ;;; Μέχρι τέλους Αγγελόπουλοι. Ούτε βήμα πίσω. Έχετε όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό σας. Ανοχή τέλος. Αρκετά χρόνια κάνατε υπομονή, διδάξατε ήθος, χάσατε χρήματα, ακούγατε άδικα τα σχολιανά σας, αλλάζατε παίχτες και προπονητές και σας ειρωνευόταν ο κάθε τυχάρπαστος…

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ τις συνθήκες που επικρατούν. Κανείς δεν μίλαγε εκτός από εσάς. Ούτε καν εισαγγελείς και Υπουργοί δεν ασχολιόντουσαν με τις σοβαρές καταγγελίες σας για εφορίες, συμβόλαια κλπ . Χάθηκαν τίτλοι εξ αιτίας της ένοχης αδιαφορίας όλων τους. Μέχρι εδώ. Το ποτήρι ξεχείλισε. Αρκετά ανεχτήκαμε τις ληστείες τόσων ετών. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να χάνουμε, αν είναι καλύτεροι. Αλλά να συνεχίζουν να μας κλέβουν τόσο απροκάλυπτα μάλιστα μπροστά στα μάτια μας, όχι. Να αντιδράμε και να μας τιμωρούν, όχι. Να συνεχίσει να κινεί τα νήματα, ο Βασιλακόπουλος, όχι.

Αν έχουν τα κότσια, ας μας τιμωρήσουν. Ας παίζουν μόνοι τους, με τους επιλεγμένους διαιτητές τους. Να δούμε πόσοι θα ασχολούνται με το μπάσκετ χωρίς τον Ολυμπιακό. Απλά συμμέτοχοι πλέον στα εις βάρος μας εγκλήματα , όχι. Θα χάνουμε παιχνίδια, και κούπες ΜΟΝΟ αν δεν είμαστε καλύτεροι. Από Αναστόπουλους, Μάνους και Παναγιώτου δεν θα ξαναχάσουμε επειδή έτσι γουστάρουν. Τα παραμύθια για ανθρώπινα λάθη κλπ αλλού.

Είμαστε νοήμονες, σίγουρα όχι στερημένοι ως οπαδοί, δεν ψάχνουμε για αποκούμπια, για να καταλαβαίνουμε την διαφορά του λάθους από το «στήσιμο. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ εύνοια. Θέλουμε να ανταμείβεται ο κόπος και ο ιδρώτας των παιχτών μας. Να μην χάνουμε επειδή «κάποιοι» έτσι το θέλουν. Επειδή «κάποιοι» δεν μπορούν διαφορετικά να κερδίζουν. Έχουμε το θάρρος και την μαγκιά ως οπαδοί να χάνουμε όταν δεν το αξίζουμε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ούτε ψάχνουμε δικαιολογίες πόσο μάλλον να εφεύρουμε, όταν χάνουμε από έναν καλύτερο αντίπαλο. Δεν θέλουμε κάλπικα πρωταθλήματα. Όταν δεν είμαστε καλοί εμείς οι ίδιοι ζητάμε από διοίκηση και παίχτες να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν θα ανεχτούμε όμως πλέον άλλες «κλοπές». Τόσα χρόνια… «φάγατε»- «φάγατε», έχοντας στο μυαλό σας, ότι οι Αγγελόπουλοι δεν θα αντιδράσουν. Δεν είστε αμερόληπτοι, δεν είναι «ανθρώπινα» τα λάθη σας, φοβάστε τον Γιαννακόπουλο, «υπηρετείτε» τον Βασιλακόπουλο. Αυτή είναι η άποψη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού. Όσα «ανθρώπινα λάθη» κάνατε στο παρελθόν, κάνατε. Εσείς  και όλο το σινάφι που διοικεί το μπάσκετ, είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και αργήσαμε κιόλας. Την ανοχή και την σιωπή για να μην φτάσουμε ως εδώ, την εκλαμβάνατε όλοι σας ως αδυναμία. ΤΕΛΟΣ η ασυλία. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ