ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν θα φύγουμε εμείς από το μπάσκετ. Εσείς θα φύγετε!

Δεν θα φύγουμε εμείς από το μπάσκετ. Εσείς θα φύγετε!

Όσο θα κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε,  όσο θα προσποιείστε πως όλα βαίνουν καλώς, όσο θα ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας, όσο θα αποποιείστε των ευθυνών σας, τόσο θα μας βρίσκεται μπροστά σας παντού. Βάλτε την αστυνομία μπροστά να αναβάλλει το ματς για να κερδίσετε χρόνο. Μου εμφανίστηκες ένα μήνα μετά να νίψεις τας χείρας σου; Στο μπάσκετ δεν συντρέχει λόγος να οριστούν ξένοι διαιτητές Υπουργούλη μου; Σε ένα ακόμη  «προκατασκευασμένο» πρωτάθλημα συνένοχοι  δεν θα γίνουμε.

Αρκετά χρόνια αγανακτούσαμε και δεν αντιδρούσαμε. Δεν υπάρχει η υπομονή που έκαναν οι Αγγελόπουλοι. Τόσα χρόνια  είχαν όλη την καλή θέληση να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα παίζονται τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα αποκλειστικά και μόνο στα γήπεδα. Τι φάνηκε όμως στην ουσία; Ότι δεν θέλετε ΟΛΟΙ σας , ηθικούς παράγοντες στον χώρο του μπάσκετ. Και όταν λέω ΟΛΟΙ σας, ξέρετε εσείς για ποιους μιλάω. Είσαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί των όσων γίνονταν χρόνια τώρα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, και όχι μόνο.

Έπρεπε να σας «ξεβρακώσει»  ο Ολυμπιακός  με τις κατακτήσεις 2 τροπαίων στην  Ευρωλίγκα για να «αναγκαστείτε», να του επιτρέψετε να πάρει κάποια πρωταθλήματα. Σαν οπαδοί έχουμε την μαγκιά να παραδεχτούμε πως χάσαμε και κάποια που δεν αξίζαμε. Δεν παίζαμε καλά. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου να «πληρώσετε» τα χαμένα τρόπαια. Ούτε βήμα πίσω. Μέχρι τέλους. Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα, που θα  διαπιστώσετε πως ότι λέμε το εννοούμε. Να «πληρώσετε» το θράσος να μας ειρωνεύεστε κιόλας για τον τρόπο που «κλάπηκαν» τα τρόπαια. Δεν πρόκειται οι αναβολές να ξεθυμάνουν την οργή του κόσμου, ούτε πρόκειται να συμβιβαστούμε στο μέλλον. Δεν θα φύγουμε εμείς από το μπάσκετ. Εσείς θα φύγετε.

Ούτε καν την ευθιξία να παραιτηθείτε δεν έχετε. Δεν αγαπάτε το μπάσκετ. Τις καρέκλες σας αγαπάτε. Δεν είναι φέουδο το μπάσκετ. Μείνετε μόνοι σας με τους «αγαπητικούς» σας και τα φερέφωνα που θα σας αποθεώνουν γράφοντας  κατά παραγγελία. Στην συνείδηση του λαού του Ολυμπιακού είστε όλοι ένοχοι και συνένοχοι. Ούτε καν την ύστατη ώρα δεν κάνετε πίσω στα σχέδιά σας. Δυστυχώς για εσάς, οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε όλα αυτά που υπέμειναν τόσα χρόνια. Η κλεψύδρα αδειάζει. Τώρα θα φανεί ποιοι στην πραγματικότητα νοιάζονται για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ  και ποιοι είναι οι σκυφτούληδες και οι υποτακτικοί…  Από παράγοντες και δημοσιογράφους, έως πολιτικούς και Προέδρους ομάδων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ