ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τιμωρήστε τον Ολυμπιακό να επανέλθει η νομιμότητα!

Τιμωρήστε τον Ολυμπιακό να επανέλθει η νομιμότητα!

Με δικαιολογημένα παράπονα έφυγε ο Παναθηναϊκός από το χθεσινοβραδινό «ματς», παρουσία μάλιστα και του κ. Βασιλειάδη από την εις βάρος του… διαιτησία! Συγκεκριμένα, στο 5ο κιόλας δευτερόλεπτο ο «γκαρντ» του τριφυλλιού, όπως φαίνεται και από το ριπλέϊ, απωθείται με το σώμα από τον κ. Αγγελόπουλο, πράγμα που συνιστά καθαρή παράβαση, όμως ο κύριος Αναστόπουλος αγνόησε επιδεικτικά την φάση (ως non call). Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται (λανθασμένα) για φάση κατά την οποίαν, όπως ισχυρίζεται ο «αθλητής» της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή, έφτυσε τον αθλητή του Ολυμπιακού «Σκι-Νόρις».

Ο κ. Παναγιώτου όμως που ήταν κοντά στην φάση, σωστά δεν σφύριξε την παράβαση, καθώς ο αθλητής του ΠΑΟ είχε στραβοκαταπιεί και απλά ήθελε να ξεφορτωθεί το φλέμα, αλλά βρέθηκε στην πορεία της ροχάλας ο «Σκι-Νόρις», ο οποίος έπεσε πάνω της. Πολύ σωστά όπως επισήμανε και ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας των Αμπελοκήπων κ. Διαμαρτυρίδης, δεν υπήρχε παράβαση. Έπρεπε να δοθεί αντιαθλητικό, φλόπινγκ, να μετρήσει το καλάθι, βολές, φάουλ στον Μιλουτίνοφ ( και ας μην συμμετείχε στην φάση) και η μπάλα ξανά στον ακατανόμαστο.

Ο διαιτητής όμως κ. Μάνος δεν εφάρμοσε τις «εντολές» όπως όφειλε! Έψαχνε στα γραφεία της ομοσπονδίας απεγνωσμένα τον «Φάρο», αλλά έλειπε καθώς είχε σύσκεψη με 5 κιλά παϊδάκια στην Χασιά… Είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός είναι η αιτία όλων των κακών που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Εκείνος είναι που αγνοεί τους νόμους , που κυνηγάει τους διαιτητές, και δεν καταθέτει αληθινά συμβόλαια.

Φήμες, χωρίς όμως να είναι εξακριβωμένες, φέρουν τους Προέδρους του Ολυμπιακού να καταριούνται την γυναίκα και τα παιδιά αθλητή της αντιπάλου ομάδος, να βρίζουν χυδαία τους διαιτητές και να προκαλούν τους αντίπαλους οπαδούς. Τιμωρείστε τον Ολυμπιακό να επανέλθει η νομιμότητα! Όσο για τους δημοσιογράφους, ε, δεν τα έχει κάνει όλα αυτά και ο Μαρινάκης για να ασχοληθείτε με το πάθος για κάθαρση, ισονομία και διαφάνεια να ξεχειλίζει στα γραφόμενα σας.

Υ.Γ.1 Όπως ήταν αναμενόμενο παρ΄όλο που υπήρχε προστασία από την αστυνομία δεν κατέβηκε ποτέ ο «Σκι- Νόρις» να αναμετρηθεί σαν άντρας με άντρα στην μονομαχία που προσκλήθηκε.

Υ. Γ.2 . Όποιος άλλος έχει κακοποιηθεί από τον «Σκι- Νόρις» , ήρθε η ώρα να ανοίξει το στόμα του.

Υ.Γ.3 Ο πρώτος διδάξας. Τον έφτυνε όμως για να μην τον… ματιάσει μωρέ. Πως κάνετε έτσι;

Υ.Γ.4 Προς τα πού να πήγε άραγε το αμάξι των Αγγελόπουλων;

Υ.Γ 5 Τύφλα να ‘χει ο Ρόκι Μπαλμπόα μπροστά του… The eye of the tiger.

Υ.Γ.6 Οι λόγοι της απουσίας του Φάρου ήταν σοβαροί όπως διαπιστώνετε.

Υ.Γ.7 Θρύλε σ' αγαπώ και ας μου κάνεις γκέλες, μόνο σε παρακαλώ «κέρδα» ΞΑΝΑ τους βαζέλες...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ