ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Οε οε οε, Πρωταθλητή στις κωλοτούμπες, Παναθηναϊκέ...

Οε οε οε, Πρωταθλητή στις κωλοτούμπες, Παναθηναϊκέ...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Να μην ξεχάσετε να βάλετε παγκάρι και στην εκκλησία, δίπλα σε αυτό για τους φτωχούς να σας συνδράμουν οι πιστοί. Επίσης, μπορείτε και στις λαϊκές, όπου συναθροίζονται επίσης πολλοί άνθρωποι. Τι είναι για τις νοικοκυρές εκεί που αγοράζουν κρεμμύδια για λαγό στιφάδο, να θυμούνται να δώσουν και τον όβολο στην ομάδα; Μια πολύ ωραία ιδέα επίσης είναι να αυξήσει ο Αλ6ς τα διόδια και να πηγαίνει η αύξηση στο «υπερταμείο» για Βοτανικό, για χρέη και για τις μετοχές.  Εν ανάγκη αν δεν μαζευτεί το ποσό να δώσουμε και εμείς, ρε αδερφέ. Θες να μας βρει κανένα κακό και να βρεθεί άνθρωπος που θα βάζει λεφτά; Να υποθέσω πως τώρα δεν ζούμε σε καιρούς ανέχειας όπως τότε που οι νυν κατηγορούσαν τους πρώην. Τι ζήτησε μωρέ ο άνθρωπος; Να του φτιάξουν τσάμπα γήπεδα ( η Πολιτεία, τι πρωτότυπο), να μαζέψει ο κόσμος 20 μύρια και να του τα δώσουν, για να γίνει Πρόεδρος.

Τι πρόβατα που είμαστε τόσα χρόνια που δίναμε τα λεφτά μας στον ερασιτέχνη, ε; Ενώ τώρα που θα πάνε όσα μαζευτούν σε Α.Ε. όλα καλά, ε φερέφωνα; Είσαστε σίγουροι ότι είσαστε 2,5 μύρια στην Ελλάδα; Και θα δώσουν όλοι από 8 ευρώ; Αν δίνουν 10ευρω θα παίρνουν και 2ευρω ρέστα, δηλαδή η θα πηγαίνει κ αυτό υπέρ του «φιλόπτωχου ταμείου απόρων κορασίδων»; Δεν θυμάμαι τον Μαρινάκη όταν έβγαινε μπροστά να ζήτησε τίποτε από τον κόσμο. Με απείρως περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις. Τα ανέλαβε όλα. Χρέη, μετοχές, γήπεδο, επέκταση και εκσυγχρονισμό το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη, ξήλωμα και στήσιμο εξ αρχής του ρόστερ χωρίς έσοδα τον πρώτο χρόνο μιας και είχαν προεισπραχτεί. Και χωρίς να έχει την υποχρέωση, έχωνε και στον ερασιτέχνη ΚΑΘΕ χρόνο επί 9 χρόνια. Έφτιαξε ομάδες με δικά του λεφτά. Και τα έσοδα πάλι στην ομάδα τα έριχνε. Γιατί δεν είχε κάθε χρόνο τα ίδια. Βλέπετε, την κατάντια των «άλλων».

Φεύγουν παίχτες, προπονητές, δεν κάνουν μεταγραφές, τα ερασιτεχνικά τους σωματεία φυτοζωούν, με αβάντες κιόλας από την Πολιτεία, απειλούν ότι θα φύγουν αν δεν δώσει λεφτά ο λαός, και κάποιοι αντί να εκτιμάνε αυτά που ζούμε, αυτά που έχουμε είναι μέσα στην ειρωνεία αν στραβώσει μια μεταγραφή η πουληθεί κάποιος παίχτης. Λες και δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη και τι σημασία έχει να είναι ένας σύλλογος υγιής. Ρωτήστε και την Μίλαν τι έπαθε χτες που δεν θα μετέχει Ευρώπη και τις επιπτώσεις σε μεταγραφές κλπ. Τρέξτε «φορτωμένα προβατάκια», να τα ακουμπήσετε σε βαρέλι δίχως πάτο.

Σε σας αναφέρθηκε που φέρατε τους «Αμπράμοβιτς» και καταστρέψατε τον σύλλογο. Σε σας που δεν πήγατε στον τελικό του μπάσκετ γιατί ήταν ακριβό το εισιτήριο! Σε σας που γραφτήκατε μόλις 474 μέλη… Ψάχνει τους υπόλοιπους 2.499.526 να γραφτούν σε 365 μέρες. Χτες φάνηκε πιο πολύ από ποτέ άλλοτε πόσο τυχεροί είμαστε που ηγούνται της ομάδας μας, Πρόεδροι-οπαδοί που αγαπάνε με τρέλα τον σύλλογο. Και πόσο πρέπει να τους στηρίζουμε στις αποφάσεις τους, έστω και αν σε κάποιες, μερικοί δεν συμφωνούν. Γιατί πάνω από όλα βάζουν το καλό της ομάδας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ