ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Να έρθουν παίχτες που θα γίνουν σύνθημα στα χείλη των οπαδών βάσει της προσφοράς τους και όχι βάσει ονόματος

Να έρθουν παίχτες που θα γίνουν σύνθημα στα χείλη των οπαδών βάσει της προσφοράς τους και όχι βάσει ονόματος

Σχετικά με όλη αυτή την φημολογία που αναπτύσεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή γύρω απο τις μεταγραφές, καλό θα είναι να σκεφτόμαστε πρώτα από όλα ορισμένες παραμέτρους. Το σίγουρο είναι πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει την δυναμική να ασχολείται με παίχτες αξίας. Μόνο ο Ολυμπιακός  έχει την δυνατότητα ακόμη και με τέτοια φορολογία να έχει συμβόλαια όπως του Φορτούνη, του Ποντένσε, του Βαλμπουενά, ή μήπως έχουν μικρά οι Σα, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Σεμέδο; Απο την άλλη, δεν μπορεί να δώσει ένα ακόμη συμβόλαιο της τάξης των 3-4 μυρίων για να φέρει (και αν έρθει) ένα όνομα όπως ο Φαλκάο πχ, που είναι συν τοις άλλοις  διπλάσιο στην Μονακό. Θα πρέπει να θέλει να έρθει με μικρότερο, να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του μιας και έχει 1 χρόνο ακόμη συμβόλαιο, και το κυριότερο να έχουμε την δυνατότητα βάση εσόδων και εξόδων να το προσφέρουμε,  τηρώντας τους νόμους του financialfairplay…

Ρωτήστε την και την Μίλαν τι έπαθε φέτος, αλλά και άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ πως το ανώτερο συμβόλαιο που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός, που και πάλι είναι υπέρβαση,  είναι κοντά στα 2 μύρια. Δυστυχώς, δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες όταν ακούγονται τέτοια ονόματα και όποιος και να έρθει μετά δεν μας αρέσει. Και αρχίζει η μουρμούρα και η κασέτα για τον κακό Μαρινάκη που μας κοροϊδεύει. Ας  αναλογιστούμε όλοι σε τι εποχές ζούμε, ποια έιναι τα έσοδα, αλλά και τα έξοδα που δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , για να λειτουργεί και να είναι υγιής ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό, με ένα μπάτζετ αξιοπρεπές για την Ευρώπη και το μεγαλύτερο εδώ και δεκαετίες για την Ελλάδα. Η ψαλίδα έχει ανοίξει, υπάρχουν αγορές που μπορούν να προσφέρουν σαφώς περισσότερα , σύλλογοι μικρότεροι απο καλύτερα πρωταθλήματα που επίσης μπορούν να δώσουν και μεγάλα συμβόλαια και να δελεάσουν με την συμμετοχή τους σε αυτά ένα μεγάλης αξίας ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί εκεί.

Ο Ολυμπιακός πρέπει συνεχώς όταν χτυπάει τέτοιας αξίας παίχτες να περιμένει , στην ουρά, να προσπαθεί μέσω Μοντέστο και Καρεμπέ να τους πείθει , να συνεργάζεται ( και όχι τσάμπα φυσικά) με κορυφαία γραφεία μάνατζερ, και έχοντας κτίσει όνομα στην Ευρώπη, εγκαταστάσεις προπονητικές, γήπεδο αξιοζήλευτο, να ελπίζει ότι θα δελεάσει κάποιον απο τους στόχους του να έρθει. Πολλές φορές τα ονόματα «αεροδρομίου» πρόσφεραν λιγότερα απο τα αναμενόμενα και παίχτες «άγνωστοι» που αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία έγιναν σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Αυτό που πρέπει πρωτίστως να μας ενδιαφέρει είναι , όποιοι και να έρθουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να είναι ταλαντούχοι και κυρίως με φιλοδοξίες και όραμα για τίτλους και διακρίσεις. Όσοι «νοιώθουν» ότι μας κοροιδεύει ο Μαρινάκης , ας ρίξουν μια ματιά τι συμβαίνει σε όλα τα άλλα σωματεία , με τους κουβαρντάδες Προέδρους. Λείπουν πλέον τρία κομμάτια απο το παζλ  του ρόστερ. Τερματοφύλακας , χαφ και κυρίως ο σέντερ φορ. Μακάρι να γίνουν οι καλύτερες δυνατόν επιλογές. Και κυρίως να μην βιαστούμε να κρίνουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα. Ούτε φυσικά να πανηγυρίζουμε αν είναι ευρύτερα γνωστοί. Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι με την ερυθρόλευκη.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ