ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμείς είπαμε να πεταχτούμε μέχρι τα σαλόνια της Ευρώπης!

Εμείς είπαμε να πεταχτούμε μέχρι τα σαλόνια της Ευρώπης!

Πάει και αυτό το παραμύθι. Τελείωσε με κακό πάλι τέλος για όλους εσάς που συνεχώς χρόνια ολόκληρα ψάχνετε και δημιουργείτε ιστορίες φαντασίας για να απαξιώνετε την δουλειά και τις επενδύσεις που γίνονται κάθε χρόνο, ανεξάρτητα αν ο Ολυμπιακός έχει βεβαιωμένα έσοδα ή όχι. Πριν έρθει ο Σφύριζα και «δώσει» τίτλους στα στερημένα σωματεία, εις το όνομα δήθεν της εξυγίανσης και της σωτηρίας τάχα μου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παραπλανούσατε την κοινή γνώμη με το άσμα, ότι αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει για 2 χρόνια πρωτάθλημα χωρίς τα έσοδα της Ευρώπης, θα διαλύσει, θα φύγει ο Μαρινάκης, δεν θα πουλάει 22,000 διαρκείας, δεν θα έχει το ίδιο μπάτζετ, δεν θα κάνει μεταγραφές δεν θα έχει συμβόλαια εκατομμυρίων, μπλα μπλα, μπλα... Έτσι «απαντάει» λοιπόν ο Πειραιάς στην αλητεία ετών. Με μάγκικες προκρίσεις. Να μπαίνει στα σαλόνια από τον πιο δύσβατο δρόμο. Να μπαίνει στην κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας συνεχώς υπερβάσεις. Να τρώει το πρώτο του επίσημο γκολ και να το χαίρονται Ρώσοι και «Έλληνες» ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα. Και μετά; Ξανά στην κατάθλιψη οι αλλόθρησκοι, να βγάζουν κασκόλ και μπλούζες της Κράσνονταρ και να περιμένουν την Μάντσεστερ Σίτι ή την Λίβερπουλ να μας πέσει μπας και πανηγυρίσουν. Και εμείς να σκάμε γιατί κερδίσαμε μόνο 1-2 χάνοντας ένα σκασμό γκολ.

Τι βραδιά και αυτή. Να μπαίνει το 1ο και να ακούς να σπάει η σιωπή της νύχτας από τους πανηγυρισμούς του λαού του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα. Να μπαίνει το 2ο και να φεύγουν οι μπύρες στον αέρα. Και με την λήξη να το βουλώνουν όλοι οι στερημένοι. Να μην έχουν τίποτε να αντιτάξουν. Να φεύγουν μπουκωμένοι αναλογιζόμενοι αυτά που έρχονται. Αυτά που τους περιμένουν χωρίς πλέον τα «δεκανίκια». Που πάτε ρε «Μάνταλοι» της χώρας; Η μανούλα σας το ξέρει; Πιο «Πολιτικό γραφείο τύπου» έβγαλε τις ανακοινώσεις σας ρε «ανεξάρτητοι» ; Σας έχει Var-έσει η στέρηση στα κεφάλια σας, δικέφαλα κοτόπουλα. Που ακόμη δεν άνοιξαν ούτε καν τα σχολεία και στείλατε πελάτες στον ΟΑΕΔ. Κάνατε τους «μάγκες» εκεί που σας παίρνει, σε παίχτες και προπονητή, λες και ήρθαν μόνοι τους στην ΑΕΚ. Και μπροστά στον «κουβαρντά», κότες. Για τα περσινά έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ, κλωσόπουλα. Για τις μη μεταγραφές «Κινέζοι». Είναι που ερχόντουσαν μωρέ προτάσεις εκατομμυρίων και τις απέρριπτε. Όλη η Ευρώπη βλέποντας τις «επιτυχίες» σας έτρεχε να αγοράσει. Και οι «άλλοι» να μετατρέπουν σε αγώνα ζωής ή θανάτου ένα ματσάκι με την Σλόβαν για τα προκριματικά του Γιουρόπα, για να μην κλείσει τελείως η κάνουλα και να μείνουν στο «ψαλίδι».

Και εμείς; Με τα αστέρια στο μανίκι, με το σεντόνι στην σέντρα, με το βλέμμα στην κλήρωση για να δούμε ποιοι θα προσκυνήσουν σε ομάδα και λαό, να «καταστρέφουμε» το Ελληνικό ποδόσφαιρο, φέρνοντας βαθμούς, μπας και παίζει και 5η ομάδα στην Ευρώπη, μέχρι τον Αύγουστο. Γιατί για μέχρι εκεί είναι όλοι τους. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμη είναι ότι μας ευνοεί η ΕΠΟ του «δικού» τους Γραμμένου και η ΚΕΔ των Περέϊρα και Κουκουλάκη. Πόσο δίκιο έχουν. Που να πάμε, με τον «συνταξιούχο» Βαλμπουενά, τον «φυλακόβιο» Σεμέδο, τον «περιπατητή» Ελ Αραμπί, τον Μπουχαλάκη, και τα άλλα «παλτά» χωρίς δεκανίκια. Κουράγιο «αδέλφια», θα έρθουν και για μας καλύτερες μέρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ