ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και έσονται οι δύο, εις σάρκα μίαν...

Και έσονται οι δύο, εις σάρκα μίαν...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αφού το εξέθεσε το «κορίτσι» από την Ξάνθη, το σωστό ήταν να το πάρει ο «Σαλονικιός». Α, όλα κι όλα το σωστό να λέγεται. Να μας ζήσουνε και να ευτυχήσουνε τα παιδιά. Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και καλούς «απογόνους». Αυτοί που ξέρουν, λένε ότι το «ζευγαράκι» δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το που θα διάγει τον μήνα του μέλιτος. Φήμες το θέλουν να διαλέγει ανάμεσα σε Βόλο, Αγρίνιο και Πλατανιά… Η λύση του Ροστόφ αποκλείστηκε ως μη συμφέρουσα οικονομικά και λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν σε λίγες μέρες. Ο «γάμος» ήταν πολιτικός! και όχι θρησκευτικός  με κουμπάρο από την Ζάκυνθο λένε οι φήμες που διέρρευσαν από κάποιους τύπους του Χαριλάου, και ένα καφενόβιο-τύπο με πρόβλημα στην οδοντοστοιχία. Ο κόσμος το 'χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι λέει ο πάνσοφος λαός μας, για σχέσεις που κρατιούνται μυστικές και μακριά από το φως της δημοσιότητας.

Δεν έχει σημασία αν ήταν συνοικέσιο και δεν πρόλαβαν να αγαπηθούν. Ο έρωτας θα έρθει στην πορεία. Από την στιγμή που ο γαμπρός είναι ευκατάστατος, όλα τα προβλήματα λύνονται, μιας και ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το «στομάχι». Τι να έκανε το «κορίτσι»; Να κακόπεφτε; Ποιος θα το έπαιρνε ατιμασμένο; Και τι παιδί όμως πήρε, ε; Ο νιος είναι λεβέντης. Πέντε πάνω- πέντε κάτω τα βρήκανε οι «συμπεθέροι». Σιγά μην χάλαγε η δουλειά στην «προίκα». Δεν πα να φώναζαν οι «Φορτουνάκηδες» από τον Πειραιά; Ο Αλέξης κρυβόταν πίσω από τις λέξεις τραγούδαγαν οι Olympians. Και πώς να χάλαγε η δουλειά όταν είχε περάσει από έγκριση, από τα κεντρικά γραφεία συνοικεσίων με έδρα την Ελβετία. Τσάμπα τους είχαν στείλει εδώ και 3 χρόνια τους αχαϊρευτους στην Ελλάδα να «σώσουν» τον θεσμό του γάμου; Ε, μα είχε παραγίνει το κακό.

Νισάφι πια με αυτόν τον μάγκα τον Πειραιώτη που τις κουτούπωνε όλες τους και μόνος του με Γραμμένους τους νόμους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και επειδή τις παράταγε μετά την γενετήσια πράξη, έσκουζαν «σφυρίζοντας» γιατί τον είχαν ερωτευτεί και ήθελαν κ άλλο με τα «κορίτσια» από την Φιλαδέλφεια και τους Αμπελόκηπους να πρωτοστατούν στις αντιδράσεις μιας και τις πείραζε περισσότερο, καθώς ο εραστής Πειραιώτης πάντα τις «περιποιούνταν» ιδιαιτέρως. Για να δούμε τελικά τι θα απογίνει. Λέτε ο κυρ- «Δήμαρχος» να ανατρέψει το σκηνικό και να βγάλει τον γάμο άκυρο; Τώρα θα μου πείτε στην Ψαροκώσταινα ζούμε και μπορεί να υπάρχουν νόμοι, αλλά ισχύουν για τους «άλλους»  και όχι για όλους. Σωστό κ αυτό. Κρίμα πάντως γιατί, τι σόϊ γιορτή θα γενεί το Σαββάτο, τώρα που βγήκαν όλα στην φόρα; 

Υ.Γ. «Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ταβάνι μας είναι ο ουρανός

    Ταβάνι μας είναι ο ουρανός

    Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος γράφει για τη χαμένη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ, τη συνέχεια και την στήριξη του κόσμου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ