ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοβαρά τώρα; 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων; Γιατί; Για να στηθεί ακόμη πιο εύκολα ένα ακόμη «χειρουργείο»;

Σοβαρά τώρα; 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων; Γιατί; Για να στηθεί ακόμη πιο εύκολα ένα ακόμη «χειρουργείο»;

Πρέπει να νοιώθετε πολύ υπερήφανοι για μια ακόμη απόφαση σας, που δικαιώνει απόλυτα όλα όσα αισθανόμαστε για εσάς. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες όλα όσα αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η ομάδα μας σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, με τις αντίπαλες ομάδες να μην τιμωρούνται, να πέφτουν στα μαλακά, να αθωώνονται βράδυ, να παίζουν κανονικά με τον κόσμο τους με επεισόδια απείρως σοβαρότερα. Γελάει ο κόσμος με αυτά τα οποία «βαπτίσανε» κάποιοι ως επεισόδια. Το μόνο που κάνετε με τέτοιες αποφάσεις είναι να ανοίγεται τους ασκούς του Αιόλου. Να εξοργίζεται τον κόσμο για να αντιδράσει στο μέλλον, υπό το αίσθημα της αδικίας, και να διευκολύνεται έτσι το «θεάρεστο» έργο σας.

Κλείνετε το Καραϊσκάκη την ίδια ώρα που αφήνετε ανοιχτές ένα σωρό εστίες επεισοδίων. Κλείνατε επιδεικτικά τα μάτια σε ένα σωρό πόλεις που λεηλατήθηκαν με ή χωρίς απαγορεύσεις μετακινήσεων, έκτροπα εντός, εκτός και επί τα αυτά στους «άλλους» και εξαντλήσατε την αυστηρότητα σας σε μας; Τι παραπάνω έγινε από αυτά που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα με ένα σωρό ομάδες φέτος; Τίποτε απολύτως. Ούτε καν έγινε κάτι. Δείξτε μας τον τραυματία; Ένα σημάδι παίχτη του ΠΑΟΚ που χτυπήθηκε και από ποιον. Τι να σας πω ρε; Ούτε το σάλιο μου  δεν χαλάω για πάρτη σας «προσκυνημένοι». Ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα για να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς που ξεκίνησε, εκτυλίχτηκε και τελείωσε ομαλά, έστω και αν υπήρχε το αίσθημα της αδικίας στον κόσμο από τις αποφάσεις του ρέφερι. Με ένα κόσμο που δεν παρεκτράπηκε σε κανένα σημείο του αγώνα αν και έβλεπε να στερούν την νίκη από την ομάδα του.

Σε μια κόλα χαρτί μας τυλίξανε παρατηρητής και αστυνομία. Μου είπαν, άκουσα, του είπαν , ότι πετάχτηκε ένα μπουκάλι που δεν χτύπησε κανέναν, τσακώθηκε ο Σβιντέρσκι με αστυνομικό, όταν έχουμε ΔΕΙ να συμβαίνουν στα υπόλοιπα γήπεδα αίσχη; Να απαγορεύεται η μετακίνηση και να συνοδεύει η αστυνομία οπαδούς; Να σπάνε θύρες και να τους βάζει η αστυνομία χωρίς εισιτήρια μέσα; Και στερείται σε μας το δικαίωμα να δούμε για 2 Κυριακές την ομάδα μας ; Που, ω τι σύμπτωση. Η 2η αγωνιστική της τιμωρίας είναι με τον ΠΑΟ. Γιατί; Για να στηθεί ακόμη πιο εύκολα ένα ακόμη «χειρουργείο»; Για να στείλετε τον κόσμο αφιονισμένο στα πλαίη οφ; Σε ένα γήπεδο μόνο πηγαίνει ο κόσμος κατά χιλιάδες και το κλείνετε επειδή έτσι θέλουν κάποιοι;

Η βία έχει και «πρόσωπο και ονοματεπώνυμα».Εμείς ρε στημένοι, αν συναντούσαμε τέτοια ατμόσφαιρα και τέτοια αντιμετώπιση από την διαιτησία θα κερδίζαμε. Δεν θα φέρναμε ισοπαλία χωρίς να ξεμυτίσουμε από την περιοχή μας. Θα ήμασταν επί δεκαετίες αήττητοι, όχι για κάποιους αγώνες. Άϊντε από κει χάμω πια. Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μας με τα «μαγειρέματα». Άϊντε ποδοσφαιρικά ανυπόληπτοι. Άϊντε υποανάπτυκτοι Ευρωπαίοι. Κλείστε το Καραϊσκάκη και αφήστε τα υπόλοιπα ανοιχτά. Χορέψτε όπως σας βαράνε τα νταούλια. Ζήτω η ανεξαρτησία , ζήτω η δικαιοσύνη, ζήτω η ΕΠΟ, ζήτω η αστυνομία, ζήτω οι παρατηρητές, ζήτω και οι δανεικοί, ζήτω η Ξάνθη, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός, τα Γιάννενα, ο Απόλλωνας και ο Πλατανιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ταβάνι μας είναι ο ουρανός

    Ταβάνι μας είναι ο ουρανός

    Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος γράφει για τη χαμένη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ, τη συνέχεια και την στήριξη του κόσμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ