ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίξαμε μόνο για την πάρτη μας και όχι για την «Ελλάδα» που μας «στήνει»

Παίξαμε μόνο για την πάρτη μας και όχι για την «Ελλάδα» που μας «στήνει»
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χτες  δεν παίξαμε για καμιά... Ελλάδα... Ποια Ελλάδα; Αυτή που λέει ότι δεν αξίζαμε τα πρωταθλήματα που πήραμε; Που συμμαχεί σε ξενοδοχεία για να ελέγξει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και να μας ρίξει από την κορυφή; Για να βγαίνει 5η ομάδα Ευρώπη από ποιες; Από τα παραρτήματα; Από αυτή την Ελλάδα που ζει από τον Ολυμπιακό πουλώντας αντι-ολυμπιακό μένος; Από αυτήν που στήνει σκευωρίες για τιμωρίες; Που μιλάει για δήθεν εγκληματική οργάνωση; Ποια Ελλάδα; Αυτή που κονομάει από τις επενδύσεις του Ολυμπιακού; Από την Ελλάδα που χαρίζει χρέη, στρέμματα, γήπεδα, σε όλους τους άλλους πλην του Ολυμπιακού; Που στήνει δίκες και προπαγανδίζει για να διώξει τον Μαρινάκη από τον Ολυμπιακό;

Ποια Ελλάδα; Από αυτή που συντηρεί το απόστημα στο μπάσκετ; Που δεν τολμάει να επιβάλλει το ήθος και την ισονομία και αφήνει την αλητεία να δρα ανεξέλεγκτη; Χτες  παίξαμε για πάρτη μας. Για την δόξα του Ολυμπιακού μας. Για τον κόσμο μας. Όλοι οι "άλλοι" να πάτε στον αγύριστο και ακόμη παρά πέρα. Κλέφτες, ψεύτες, ρουφιάνοι, δοσύλογοι, αλλόθρησκοι, απολίτιστοι, επαίτες, διαπλεκόμενοι, που τολμάτε να πιάνετε τον Ολυμπιακό στο βρωμόστομα σας. Πλέον έπεσε και η τελευταία μάσκα. Μετά τον Παπαπέτρου που όρισαν στην Τρίπολη, «φρόντισαν» να δέσουν το γλυκό, με την μη μείωση της ποινής για τα επεισόδια που δεν έγιναν ποτέ με τον ΠΑΟΚ. Έκλεισαν το Καραϊσκάκη και αφήνουν όλα τα άλλα γήπεδα ανοιχτά να δρουν οι κάφροι. Μετά από 30 χρόνια επιδίκασαν και άλλο χρέος για τον Ολυμπιακό.

Ζούμε καθημερινά «ληστείες» σε κάθε επίπεδο. Και θα «παίξω» εγώ για αυτούς; Με τίποτα. Θα παίζω για την Ελλάδα που εγώ ονειρεύομαι. Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και μόνο. «Κάποιοι» θέλουν να μας μπλέξουν άσχημα. Να μας εξωθήσουν σε αντιδράσεις. Εξαντλούν την υπομονή μας για να χαρίσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν γίνεται να τα δεχόμαστε όλα αδιαμαρτύρητα, γιατί δεν χαμπαριάζουν. Νοιώθουν ισχυροί και μας στήνουν συνέχεια. Για ποιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε; Βλέπετε να παίζετε κανένα ποδόσφαιρο; Όλα μέσα σε γραφεία και δικαστικές αίθουσες παίζονται. Μας τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί με παρατηρητές και αστυνομία, με εκθέσεις που μόνο την πραγματικότητα δεν αποδίδουν.

Κλέβουν τον ιδρώτα και την δουλειά προπονητών και παιχτών. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Μας στερούσαν το δικαίωμα να βλέπουμε την ομάδα μας εκτός έδρας, τώρα το κάνουν και για τα εντός.  Με τέτοιες μεθόδους καλύπτουν την ανικανότητα τους να κερδίζουν μέσα στα γήπεδα. Οι μάσκες έπεσαν. Καμιά αξία δεν έχει να περιμένουμε ποιους θα ορίζουν σε κάθε ματς. όλοι την ίδια «φάτσα» έχουν. Έλληνες και ξένοι. Το VAR απλά είναι ένα ακόμη πειθήνιο όργανο στα χέρια επικίνδυνων. Γιατί αν δεν είναι στημένοι, τότε είναι άσχετοι η τυφλοί με καταγωγή από το χωριό στην Ζάκυνθο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • «Έγκλημα» και ατιμωρησία!

    «Έγκλημα» και ατιμωρησία!

    Δεν υπάρχει καμιά συγνώμη. Είναι σκέτη υποκρισία. Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος σχολιάζει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ