ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Άλλοι με 82.000 μέλη θα έκαναν πάρτι. Όχι, όμως, εμείς. Γιατί, πολύ απλά, εμείς δεν είμαστε οι άλλοι

Άλλοι με 82.000 μέλη θα έκαναν πάρτι. Όχι, όμως, εμείς. Γιατί, πολύ απλά, εμείς δεν είμαστε οι άλλοι
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έχουμε φτάσει τα 58.200 μέλη με κάρτα φιλάθλου και τα 23.500 μέλη στον Ερασιτέχνη. «Άλλοι» με τέτοια νούμερα (82.000 μέλη) θα έκαναν πάρτι. Όχι, όμως, εμείς. Γιατί, πολύ απλά, εμείς δεν είμαστε οι άλλοι. Έχουμε τον πήχη στον Ερασιτέχνη μας ψηλά. Δεν συμμετέχουμε απλά στα περισσότερα ελληνικά πρωταθλήματα, ή κρατάμε ψηλά μόνο ένα τμήμα εις βάρος των άλλων, γιατί πολύ απλά κάνουμε πρωταθλητισμό σε όλα. Όλα τα τμήματα μας αγωνίστηκαν και κάποια αγωνίζονται ακόμη με πολλές βλέψεις στην Ευρώπη, την ίδια ώρα που όλοι οι «άλλοι» δεν συμμετέχουν καν και ας βγαίνουν στις προνομιούχες θέσεις. Στον Ερασιτέχνη μόνο τα έξοδα μεγαλώνουν. Το να αυξηθούν τα έσοδα είναι κυρίως στα χέρια μας. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε γίνει μέλη κάναμε το καθήκον μας. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε να παροτρύνουμε όσους ξέρουμε ότι δεν είναι μέλη να γραφτούν ή εν ανάγκη να γράφουμε εμείς οι ίδιοι αν χρειαστεί και άλλους. Να μην βλέπουμε την κάρτα φιλάθλου μόνο ως προϋπόθεση αγοράς εισιτηρίου ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, αλλά ως πράξη συνείδησης απέναντι στην ομάδα που λατρεύουμε.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας δεν απολαμβάνουν τα συμβόλαια των συναδέλφων τους σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Τα περισσότερα είναι βιοποριστικά. Οι χαρές, όμως, που μας δίνουν είναι εξίσου και κάποιες φορές και μεγαλύτερες. Εξυμνούν το όνομα του Ολυμπιακού σε όλη την Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα. Δεν αξίζουν 40.000 και πλέον 10ευρα; Επιβάλλεται να είμαστε οικονομικά υγιείς και αυτάρκεις. Να μην περιμένουμε τη συμπαράσταση του Μαρινάκη ή ποιοι άλλοι επιχειρηματίες θα ενδιαφερθούν για να είμαστε κάθε χρόνο ισχυροί και να φέρνουμε όλες τις κούπες στο λιμάνι. Σας αρέσει να δείτε την ισχυρά κυρία του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει; Τα στερημένα πιόνια του Δημητράκη να δουν χαρά; Δεν γουστάρετε που μας προσκυνάνε όλοι; Που γράφει το κοντέρ συνεχόμενες πίκρες για δαύτους; Δεν εκστασιάζεστε βλέποντας τους να μην μπορούν ούτε με τη βία που ασκούν οι οπαδοί τους να μας επιβληθούν;

Αλήθεια, κύριοι της Ομοσπονδίας του Χάντμπολ... Πόσος καιρός θα περάσει για να τιμωρήσετε την  ΑΕΚ για τα επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί της στα πλέι οφ με μας; Αν δεν θυμάστε, είχαν μπουκάρει στο γήπεδο. Διακόπηκε το παιχνίδι. Από τις 28 Μαΐου 2019 που έγινε το ματς περιμένουμε να εκδικασθεί η υπόθεση. Τι περιμένετε; Να ξεχαστεί; Είναι δυνατόν να παραμένει επί 8 μήνες ατιμώρητη η στρούγκα; Σε ένα γήπεδο που συνέχεια παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα, και ποτέ δεν τηρούνται όσα συμφωνούνται στις συσκέψεις για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων;  ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ προσπάθησαν να «θάψουν» την υπόθεση για να αποφύγει την τιμωρία η ΑΕΚ; Δεν είναι τουλάχιστον ύποπτη η όλη στάση σας; Τι μήνυμα στέλνετε με την ατιμωρησία; Να κάνουν οι κάφροι τα ίδια και χειρότερα χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις αλλά συγκάλυψη; Κύριε Αυγενάκη, πότε περιμένετε να επιληφθείτε του θέματος; Δεν είναι μόνο τα θέματα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν και στο μπάσκετ και δυστυχώς και σε άλλα σπορ. Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα σε όλα τα σπορ, αλλόθρησκοι. Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανένας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ