ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για να δούμε; Θα εφαρμοστούν οι νόμοι; Ή θα «μαγειρευτεί» η τελική απόφαση;

Για να δούμε; Θα εφαρμοστούν οι νόμοι; Ή θα «μαγειρευτεί» η τελική απόφαση;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για αρχή, έχουμε την εισήγηση της Ε.Ε.Α. για υποβιβασμό των Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Άρα υπήρξαν αδιάσειστα στοιχεία ότι υπήρξαν παραβάσεις που στοιχειοθέτησαν την απόφαση. Όπως και ότι ΔΕΝ υπήρξαν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα για να αθωώσουν τις δύο ομάδες. Αν συνεχίσουν να υπάρχουν σκιές και αναπάντητα ερωτήματα οποιαδήποτε άλλη ποινή πέραν του υποβιβασμού και αν επιβληθεί θα είναι ΕΥΝΟΙΑ για τις δύο ομάδες. Αντί λοιπόν «προβατίνες» να βρίζετε τον Αυγενάκη, την ΕΕΑ, και δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους άσχετους, που στοχοποιούν τα φερέφωνα σας αμισθί, και να μιλάτε για διχασμό, η λογική λέει ότι θα έπρεπε να στρεφόσασταν εναντίον των πραγματικά υπευθύνων  που σας οδήγησαν με τις πράξεις τους σε αυτή την ξευτίλα.

Ισονομία και διαφάνεια δεν θέλατε ρε υποκριτές; Θα σας ταράξουμε λοιπόν στην νομιμότητα. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ με στοιχεία πως δεν έχετε καμιά σχέση να πέσουν οι κατηγορίες. Τι πάει να πει βαριά η ποινή για ιστορικές ομάδες; Ποια η διαφορά από τους Άρη, Ηρακλή, ΑΕΚ, Γιάννενα, Κέρκυρα και ΟΦΗ που υπέστησαν τις κυρώσεις κατά καιρούς σε αποδεδειγμένες παραβάσεις; Όχι με ψευδομάρτυρες και στημένες σκευωρίες αλλά με αδιάσειστα στοιχεία. Όχι επειδή έστησαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μια προπαγάνδα, ούτε επειδή άσκησαν πιέσεις στην Πολιτεία, αλλά γιατί όντως είχαν παραβεί την νομοθεσία.

Για να δω επιτέλους, θα υπάρξουν άλλες ομάδες που έχοντας έννομο συμφέρον, είτε όσον αφορά την έξοδο τους στην Ευρώπη, είτε την σωτηρία τους από τον υποβιβασμό θα «κυνηγήσουν» να επιβληθεί  διαφάνεια με την ανάλογη επιβολή των ποινών; Από την στιγμή που η Ξάνθη κακώς συμμετείχε από την αρχή στο πρωτάθλημα δεν θα πρέπει όλες οι ομάδες που έχασαν βαθμούς να τους πάρουν πίσω; Και ειδικά οι οπαδοί της Ξάνθης θα καταφερθούν εναντίον των πραγματικών υπευθύνων για τον υποβιβασμό της ομάδος τους;

Δεν τους ρίχνει κανείς Ολυμπιακός. Δεν αγόρασε το προπονητικό της κέντρο κανένας συγγενής του Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την παρανομία. «Άνοιξε» τα μάτια της δικαιοσύνης και του φίλαθλου κόσμου που απορούσε με την τροπολογία που ήθελε να περάσει η ΕΠΟ το καλοκαίρι με το παράλογο άρθρο 30 του ΚΑΠ, που αφορούσε την πολυϊδιοκτησία των ΠΑΕ, το οποίο θα επέτρεπε σε μεγαλομέτοχο μιας ΠΑΕ να αγοράσει μέχρι 5% από τις μετοχές άλλης ομάδας. Επ' αυτού άλλωστε υπήρξε και σχετική σύσταση από τη FIFA για κατάργηση στις 31/7/19… Πανό πάντως σπεύσατε να ανεβάσετε αμέσως μετά την απόφαση, διχαστές. Για την Μακεδονία πριν την συμφωνία των Πρεσπών μιλιά… τρεις και ο κούκος ήσασταν στην «συγκέντρωση» και το πανό για την Ελληνικότητα της, δεν ανέβαινε στα κάγκελα της Τούμπας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ