ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΟ, «πατώνεις»; 48-0... ΠΑΟΚ, στρίβειν δια της ντροπολογίας... To be continued...

ΠΑΟ, «πατώνεις»; 48-0... ΠΑΟΚ, στρίβειν δια της ντροπολογίας... To be continued...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το γεγονός και μόνο ότι ψάχνεστε να μειώσετε την αξία ενός τόσο σημαντικού γεγονότος όσο αυτό των 48 σερί νικών, με ανυπόστατες δικαιολογίες, δείχνει πόσο πολύ σας πονάει αυτό το απίστευτο νικηφόρο σερί. Το οποίο συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει. Ακόμη και όταν σταματήσει κάποια στιγμή, σε κάποιο άθλημα θα είναι ένα ρεκόρ που θα σας «κρατάει» συντροφιά αιώνιοι δεύτεροι σε όλα τα σπορ παντοτινοί. Είναι δύσκολη η ρημάδα η γλώσσα της αλήθειας. Δεν ντρέπεστε να μιλάτε για μια ήττα σε τοπικό «πρωτάθλημα» στο πινγκ πονγκ με εφήβους;;; Το σερί μιλάει για διοργανώσεις επίσημων πρωταθλημάτων και όχι για τοπικές αναμετρήσεις χωρίς καν μάλιστα ενδιαφέρον εξ ου και η κάθοδος εφήβων αθλητών. Καταπιάνεστε με την υπόθεση Μάλτση (για τόση αγωνία μιλάμε να μην ισχύει το ρεκόρ), που ούτε στα χαρτιά κερδίσατε και παρέμεινε και ο βαθμός της ήττας με 74-43 ,για εσάς.

Αφαίρεση βαθμών ήταν, η νίκη του Ολυμπιακού προσμετρήθηκε κανονικότατα. Το φοβερό στην όλη υπόθεση, είναι ότι το ΑΣΕΑΔ αρκέστηκε στην «ανακοίνωση» κάποιων ιστοσελίδων και την τοποθέτηση της ιστοσελίδας της ΕΟΚ η οποία μιλούσε για τον τραυματισμό της Μάλτση, την ίδια ώρα που οι γιατροί που εξέτασαν την αθλήτρια είχαν δώσει το «πράσινο φως» για την αγωνιστική της ετοιμότητα. Πράγμα που σημαίνει ότι ουδέποτε κόπηκε ελέω τραυματισμού, αλλά εξαιτίας της απόφασης του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδος μόνο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Τι θέλετε «μωράκια» μου; Να ξεκινήσουμε με το 11-0 σερί της εποχής που ανθίζει το τριφύλλι; Να βγάλουμε έξω το πινγκ – πονγκ; Ποια αθλήματα θέλετε να μετράμε και από πότε, για να μην είναι ο πόνος σας αβάσταχτος καλοί μου;

Ρε γλείφτες του Ιβάν, που εκθειάζεται συνεχώς την βοήθεια του γενικά στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ, μπορείτε να εξηγήσετε τι ακριβώς εννοείτε; Μήπως την προτελευταία 13η θέση στο μπάσκετ αντρών; Την 10η στο πόλο; Την 6η στο μπάσκετ γυναικών ; Την 5η στο Χαντ-μπολ; Την 4η στο Βόλεϊ γυναικών; η την 3η στο Βόλεϊ αντρών; Φανταστείτε και να μην «βοήθαγε» δηλαδή. Η μήπως το πιο σωστό θα ήταν ότι δεν βοηθάει όπου βλέπει ότι δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα; Να ενημερώνατε επίσης τον κόσμο , ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που δεν έγιναν μεταγραφές; Για το αν έρχεται καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ λόγω μη τήρησης του FFP; Ότι πρέπει να γίνουν πωλήσεις και δεν επαρκεί η αύξηση μόνο του μετοχικού κεφαλαίου αλλά απαιτούνται και επιπλέον έσοδα ; Αλλά ξέχασα, η μόνη σας έννοια είναι να περνάτε προς τα έξω ότι αδικείτε ο ΠΑΟΚ, να παρουσιάζεται την εύνοια ( αφαίρεση βαθμών αντί για υποβιβασμό) ως αδικία, να μιλάτε για διχοτόμηση της Ελλάδος χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να τραμπουκίζουν οι οπαδοί του χωρίς να διώκονται ποινικά, να κάνουν τα άσπρο- μαύρο ( τι σύμπτωση τα χρώματα σας) τα αμισθί πάνελ, και εσχάτως να ευθύνεται ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας. Μια εικόνα που δεν την βλέπατε ας πούμε στα ματς που σας σφύριζε η εξυγίανση και κερδίζατε με την βοήθεια της. Τότε όμως ξέρατε να πανηγυρίζατε τις «νίκες». Όσα ματς δώσατε στα ίσα τα χάσατε.

Χα χα χα... Αλήθεια τώρα; Αναρωτιέστε πως πέρασε το «ψεύτικο αποκριάτικο πιστόλι» στο γήπεδο όταν έχετε περάσει μέσα βέσπα; Όταν διέκοψε με άγριες κιόλας διαθέσεις εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο με αληθινό ο «αχυράνθρωπος» της ιδιοκτήτριας του ΠΑΟΚ Κυριακής; Όταν βάζατε ψάρια στον πάγκο μας; Όταν σε κεκλεισμένων των θυρών τραυματίζατε με μπουκάλι τον Μιραλάς; Πόσες επιθέσεις σε προπονητές και παίχτες στον πάγκο μας, η στην φυσούνα θέλετε να θυμηθούμε; Η μήπως στα κόρνερ τον καταιγισμό πετρών και γυάλινων μπουκαλιών; Που είστε όλοι εσείς που χλευάζατε την καταγγελία για πολυϊδιοκτησία και λέγατε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας; Και το κυριότερο. Τελικά γιατί κρυφτήκατε και δεν παρουσιάσατε στοιχεία  να αποδείξετε την αθωότητα σας;

Υ.Γ: Αμισθί υπάλληλε… είχε δόλο ο Ιντέγιε αλλά δεν είχε ο Γιαννούλης, ε;

Υ.Γ.2: Εσείς που φωνάζατε στο ΟΑΚΑ, εκεί – εκεί στην Β΄ Εθνική , πάλι με ξένα «φρύδια» το παίζετε μάγκες;

Υ.Γ.3: Για τον Μπάκα , μήπως θυμάται κανείς τίποτε;;;

Υ.Γ.4: Πως το λέγανε ρε γαμώτο αυτό το ανέκδοτο με την παραπληροφόρηση;

Υ.Γ.5: Την κορυφαία ομάδα της 10ετίας μαζί με τα μεγαθήρια Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, ξέρατε να την ρίξετε Α2, κύριοι πολιτικοί. Στο μπάσκετ δεν μπορούσατε να ορίσετε ξένους διαιτητές από την Ευρωλίγκα ,μόνο στα πλαίη οφ, για να μην υπάρχουν σκιές . Μόνο στο ποδόσφαιρο ξέρατε να τα αλλάξετε όλα. Και ντροπολογίες σε μια νύχτα και ξένους διαιτητές, και ορισμούς ελλήνων διαιτητών και αλλαγές σε Ομοσπονδία και ΚΕΔ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ