ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόλις δύο χρόνια κράτησε το ψέμα και η προπαγάνδα. Σας τα γκρέμισε νταηλίκι ο Θρύλος!

Μόλις δύο χρόνια κράτησε το ψέμα και η προπαγάνδα. Σας τα γκρέμισε νταηλίκι ο Θρύλος!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όλη την χρονιά σανοπωλητές, δεν βλέπατε τον ΠΑΟΚ, αγύμναστο, χωρίς πλάνο, να κερδίζει δύσκολα ακόμη και ματς «εύκολα», με την βοήθεια της διαιτησίας, ε; Δεν βλέπατε ρε τυφλοί, την διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων. Δεν βλέπατε ρε τσίμπλες, την διαφορά ποιότητας των δύο ρόστερ. Δεν βλέπατε ότι δεν τον άφηναν να χάνει. Δεν βλέπατε ότι σε ένα σωρό ματς έπαιζε παρατάσεις μέχρι να ισοφαρίσει ή να κερδίσει. Ποιοι αποθέωναν τον Ιβάν ρε; Ποιοι μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, έτσι όπως ήρθε, μίλαγαν για μέταλλο πρωταθλητή ρε ψεύτες; Που πάτε να τινάξετε από πάνω σας τις ευθύνες σας ρε προσκυνημένοι του χαλίφη. Ποιες ευθύνες; Η διαστρέβλωση της αλήθειας, που σας έβαζε το «αφεντικό» σας να πουλάτε στα πρόβατα για να βόσκουν αμέριμνα.

Κοπήκανε τα γελάκια από την Κυριακή, ε; Βγήκατε σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και σάιτ σαν κλαμένα @$#@$#, μετά τις δηλώσεις του Φερέϊρα. Που τι έκανε; Απλά είπε την αλήθεια. Όλη η Ευρώπη παίχτες σας κοιτάζει να αγοράσει. Ο Μαρινάκης εμπόδισε τον Ιβάν να κάνει μεταγραφές; Μήπως φταίει η ΕΠΟ του «δικού» σας Γραμμένου και ο Περέϊρα με τους ορισμούς διαιτητών; Τα «παραρτήματα»; Οι «δανεικοί»; Οι συμμαχίες»; Το Κράτος; Ακόμη ένα ψέμα, ακόμη μια προπαγάνδα σας την γκρέμισε νταηλίκι ο Θρύλος. Σας παίρνει το πρωτάθλημα ενάντια σε όλα αυτά. Σας ξεβράκωσε μέσα στα γήπεδα. Αήττητος, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δώσει μισό πρωτάθλημα επιπλέον αγώνες, με αντιπάλους να στοχεύουν ατιμώρητα, πόδια και κεφάλια, με το να παίζουν ομάδες απέναντι του ορκισμένες με το αζημίωτο, έστω και για μια ισοπαλία, σας κέρδισε όλους.

Το κράτος, η ΕΠΟ και η διαιτησία, σταμάτησαν το σερί συνεχόμενων πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού. Όχι οι ομάδες που δήθεν «φτιάξατε». Αυτοί όλοι σας παραχώρησαν αλλόθρησκοι τα δύο πρωταθλήματα που διέκοψαν το σερί. 2 χρόνια σας «έβγαλαν»  Ευρώπη και έκλαψε η μάνα κάθε ευρωπαίου πολίτη. Μιλήστε μας ρε για τις επενδύσεις που κάνατε αυτές τις χρονιές. Μου βγαίνατε νάνοι και ειρωνευόσασταν να φτιάξουμε ομάδα;;; Δεν είχαμε δηλαδή; Ψάχναμε δικαιολογίες; Το τρομπόνι ως όργανο το ξέρετε; Ρουφήξτε το να δούμε τι ήχο θα βγάλετε. Όχι ένα, αλλά 26 ματς δια πυρός και σιδήρου πέρασε σαν οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός. Σας ισοπέδωσε ρε σκηνοθέτες του παρασκηνίου. Και σας έβγαλε και τα άπλυτα σας στην φόρα. Και ας ήταν ο Ολυμπιακός ο λιγότερα άμεσος ενδιαφερόμενος. 

Αθώωση της παρανομίας σημαίνει, αδικία εις βάρος όλων των άλλων ομάδων, σε όλα τα επίπεδα. Ας απολογηθούν στους οπαδούς τους οι διοικήσεις των ομάδων που ένοχα σιωπούν. Το Κύπελλο αποτελεί τον τελευταίο αξιοκρατικά στόχο της φετινής σεζόν. Είναι μεν ένα τρόπαιο, που όμως σχεδόν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι το έχουν απαξιώσει με το να μην δίνουν καμιά βαρύτητα στην κατάκτηση του. Για μια ομάδα που έχει πρώτο στόχο το Πρωτάθλημα και ως δεύτερο στόχο το να συνεχίζει να αγωνίζεται ακόμη στο Γιουρόπα, ο θεσμός του Κυπέλλου απλά επιβαρύνει το πρόγραμμα της. Στο πρωτάθλημα ναι μεν έχουμε σημαντικό προβάδισμα με +7 βαθμούς, αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Η Γουλβς που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας στο Γιουρόπα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη αλλά κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε την δυνατότητα να πάμε στους «8». Καλώς η κακώς σε αυτά τα δύο , επιβάλλεται να στρέψουμε την προσοχή μας όλη. Στο Κύπελλο ας βάλουμε παίχτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, ας ξεκουράσουμε όλους όσους τράβηξαν το κουπί για να φτάσουμε έως εδώ. Για «άλλους» αποτελεί σανίδα σωτηρίας μιας ακόμη πλήρως αποτυχημένης χρονιάς. Πέρα από το γεγονός πως ακόμη και με τα δεύτερα μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Καλή Σαρακοστή μάγκες. Όχι μόνο για το Πάσχα αλλά για την φιέστα του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος όλων των εποχών. Και αν γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό; Η γη πολύ μικρή για να κρυφτείτε, λαγοί και πουλερικά μεταλλαγμένα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ