ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πώς να μην θέλουν παύλα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, με 15 πρωταθλήματα έναντι 43 του Ολυμπιακού;

Πώς να μην θέλουν παύλα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, με 15 πρωταθλήματα έναντι 43 του Ολυμπιακού;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το «κίνημα» της παύλας, ξανά στις επάλξεις. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτούς που κοιμούνται και ξυπνάνε καθημερινά με το τι θα σκαρφιστούν για να μην βγαίνει ο Ολυμπιακός Πρωταθλητής και όχι πώς θα γίνουν καλύτεροι για να τον κερδίζουν. Είτε με «συμμαχίες», είτε με «πιέσεις» προς κάθε κατεύθυνση. Συγνώμη, καθημερινά είπα; Όχι ακριβώς, γιατί δεν είδα τις ίδιες αντιδράσεις ας πούμε για τον Βασιλακόπουλο που θα ανακηρύξει Πρωταθλητές στο μπάσκετ, με τον Καραμπέτσο για το Βόλεϊ. Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι μέχρι την στιγμή που διακόπηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος σε όλα τα αθλήματα; Ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι  φύσει αδύνατον να ανατραπεί η βαθμολογία; Εκτός από το Χάντμπολ που πρέπει να συνεχιστεί μιας και είμαστε ισόβαθμοι με την ΑΕΚ και ήθελε 2 αγωνιστικές (με το 1 από τα 2 εναπομείναντα ματς να είναι στην έδρα της) να ολοκληρωθεί; Για ποια χάρτινα Πρωταθλήματα λοιπόν μιλάνε; Σε όλα τα Πρωταθλήματα σε ΟΛΑ τα αθλήματα, σε όλο τον πλανήτη, που θα διακοπούν, οι Πρωταθλητές θα είναι χάρτινοι; Γιατί; Επειδή το λένε αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Που δεν διεκδικούν τίποτε; Επειδή δεν θέλουν να παίξουν για να μην πληρώσουν τους αθλητές τους; Εμείς είμαστε εδώ. ΠΑΡΩΝ. Θέλουμε να συνεχιστεί η αθλητική ζωή, όπως θέλουμε να επανέλθει και η ζωή μας γενικότερα στον φυσιολογικό της ρυθμό. ΘΕΛΟΥΜΕ να αγωνιστούμε. Οι ομάδες λένε απλά την γνώμη τους, δεν αποφασίζουν. Οι Ομοσπονδίες είναι αυτές που θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστούν ή όχι οι αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για ποια πραξικοπήματα λοιπόν μιλάνε; Θα αποτελεί ξεφτίλα ολκής της κάθε Ομοσπονδίας αν κάνει το χατίρι των «κουβαρντάδων». Αν ήταν η ΑΕΚ στο Χάντμπολ με διαφορά πρώτη, ή η Σαντορίνη και η Βουλιαγμένη ας πούμε στη θέση μας σε Βόλεϊ και Πόλο δεν θα ήταν άδικο να μην στεφθούν πρωταθλήτριες οι ομάδες τους;  Έλεος πια με την υποκρισία. Στο μπάσκετ αντρών ο ΠΑΟ θα έλεγε το ίδιο αν ήταν φαβορί να πάρει την Ευρωλίγκα; Αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ φέτος μετά από 34 χρόνια πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο θα είχε πάλι τις ίδιες απόψεις; Δεν νομίζω. Όλη αυτή η λύσσα, στο να μπει παύλα στα πρωταθλήματα έγκειται στο γεγονός και μόνο ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ και Πόλο (Ανδρών και Γυναικών), Μπάσκετ Γυναικών και ισόβαθμος με την ΑΕΚ στο Χάντμπολ. Για να μην κρατήσει πανάξια στα χέρια του τα 6 από τα 7 πρωταθλήματα και να διεκδικήσει το 7ο.

Λέμε ναι στη συνέχιση και την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, λέμε ναι, στην ανάδειξη Πρωταθλητών αν αποφασιστεί η διακοπή, όπως θα συμβεί σε όλο τον πλανήτη, λέμε όχι στους ελάχιστους γνωστούς και μη εξαιρετέους εκφραστές του κινήματος του «δεν πληρώνω», ε συγνώμη, της παύλας ήθελα να πω. Λογικό το βρίσκω πάντως οι δύο κύριοι και μοναδικοί στις περισσότερες περιπτώσεις εκφραστές του κινήματος της παύλας να μην θέλουν ανάδειξη Πρωταθλητών, όταν δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τίποτε και μετράνε τα τελευταία 10 χρόνια, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Χάντμπολ (Ανδρών και Γυναικών) ο μεν ΠΑΟ 8 πρωταθλήματα, ο δε ΠΑΟΚ 7, με τον Ολυμπιακό να κατακτά συνολικά 43 τίτλους, να περιμένει να πανηγυρίσει ακόμη 6 σίγουρους και 1 σε εκκρεμότητα, έναντι μηδενός των «συμμάχων».

Υ.Γ.: Στην ανακοίνωσή του μιλάει ο ΠΑΟΚ, ποιος ο ΠΑΟΚ, για την υπόθεση Βάλνερ, αναφέροντας την ως τι; Που ήταν το μεμπτό; Θεωρούν ως σκάνδαλο το γεγονός ότι  ΙΣΧΥΣΑΝ οι νόμοι; Τι ήθελαν; Ντροπολογία και εκεί; Ας κοιτάξουν τη βαθμολογία της σεζόν εκείνης και ας «απολογηθούν» στους οπαδούς τους, γιατί τερμάτισαν στη 10η θέση με 35 βαθμούς διαφορά (!!!) από τον 1ο Ολυμπιακό, έχοντας , 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 15 ήττες και τέρματα 29-35 σε 30 αγωνιστικές.

Υ.Γ.2: Στα «χάρτινα» περιλαμβάνεται το στρίψιμο της δεκάρας; Τα 3 πέναλτι των Ζλατάνου-Δέδε και Βουράκη; Η «κατοχή» του ΟΦΗ επί δεκαετίες; Η Χούντα και το Γουέμπλεϊ; Το συγνώμη της FIBA στη Μπαρτσελόνα; Η ταυτόχρονη διοργάνωση 2 Κυπέλλων Πρωταθλητριών στο μπάσκετ; Η συμμετοχή στην Α’ Εθνική των «Ελλήνων» Μπουμπλή, Ραούλ Ρόκε Αλφάρο Μπιστάκη; Το πρωτάθλημα του Δούρου; Το πρωτάθλημα της «μπουγάδας»; Η παραμονή στην Α1 του Βόλεϊ την σεζόν 2013-14 ρίχνοντας τον Ηρακλή; Η παραμονή στην Α’ Εθνική, με την ψήφο του Ανδριανόπουλου για τη βεβαιωμένη δωροδοκία στην υπόθεση των λουλουδιών; Η παραμονή στην Super League με αλλαγή του νόμου περί υποβιβασμού λόγω μη εξασφάλισης άδειας συμμετοχής; Και και και και...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ