ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τις ρόμπες σας μην ξεχάσετε να κουμπώσετε

Τις ρόμπες σας μην ξεχάσετε να κουμπώσετε
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όχι μωρέ… Θα δίνονται «χάρτινα» πρωταθλήματα στην ΑΕΚ με ισοβαθμία στο Χάντμπολ, και με μεταξύ μας παιχνίδι να εκκρεμούσε, και δεν θα διεκδικεί ο Ολυμπιακός τα Πρωταθλήματα που είναι μόνος πρώτος, αήττητος και με διαφορά μη αναστρέψιμη σε όλα τα άλλα, από όλους τους υπόλοιπους. Θα αντιδρούσατε το ίδιο ρε προσφυγοκάπηλοι αν είχαμε κερδίσει στο Ρέντη και δινόταν το Πρωτάθλημα σε μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ενώ εκκρεμούσε μεταξύ μας ματς στην έδρα σας; Η θα γράφατε πύρινα άρθρα για «χάρτινα» πρωταθλήματα; Δώσατε ένα σκασμό λεφτά για να πάρετε ένα πρωτάθλημα, πιο «χάρτινο» από οποιοδήποτε άλλο. Μην ξεχάσετε να κάνετε και φιέστα. Να καλέσετε και τους υπαλλήλους που «ξέχασαν» το φάκελο με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στα συρτάρια της Ομοσπονδίας.

Όσο και να χτυπιέστε ποτέ δεν θα μάθει κανείς αν όντως αξίζατε να το πάρετε. Εδώ τα γιουσουφάκια σας προσμετράνε τις νίκες στο Κύπελλο, λες και έχουν καμιά σημασία στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, για να δώσουν εικόνα απόδοσης δικαιοσύνης στην απόφαση. Η αλήθεια είναι μία και μόνη. Εμείς από την πρώτη στιγμή είμαστε ξεκάθαροι. Να γίνουν όλοι οι αγώνες σε όλα. Όλες τις άλλες μέρες «όλοι» σας , λέγατε για παύλες και μη ανακήρυξη Πρωταθλητών παντού. Και τώρα τι; Μούγκα γλύφτες; Και με ισοβαθμία κιόλας; Μιλήστε ρε τώρα για «Προεδρικά διατάγματα»; Τόσους μήνες ξεφτιλιζόσασταν σε σάιτ και εφημερίδες, σκίζατε τα ρούχα σας από αγανάκτηση και στο μοναδικό άθλημα που υπήρχαν σκιές λόγω ισοβαθμίας !!! αποφάσισε η Ομοσπονδία να ανακηρύξει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ με μια νίκη απέναντι μας.

Τις ρόμπες μην ξεχάσετε να κουμπώσετ , ξεκούμπωτοι. Βγείτε ξανά να μιλήσετε για «χάρτινα» σε όλα τα άλλα αθλήματα, κάνοντας την αγαπημένη σας κολοτούμπα. Γιατί το κοντέρ προσεχώς θα γράψει σε 9 πρωταθλήματα, σε 6 ομαδικά αθλήματα, 6 Πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, 1 ο ΠΑΟ (στην διοργανωσάρα του μπάσκετ), 1 ο ΠΑΟΚ και 1 «χάρτινο» η ΑΕΚ. Απαξιώσατε όλοι, όλα τα άλλα τμήματα για να μπορείτε να παίρνετε χαρές μόνο σε ένα κ αυτό στα χαρτιά, όπου δεν έχουμε τμήμα και το μπάσκετ, που δεν ασχολείται πλέον κανείς με την  Α1.

Σας δικαιολογώ όμως. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της ατιτλίας. Έχετε ξεχάσει πως είναι να είσαι καλύτερος μέσα στα γήπεδα. Σας χάλασε την πιάτσα ο Ολυμπιακός από την στιγμή που ασχολήθηκε με το Χάντμπολ. Έδωσε αξία στις διοργανώσεις. Η τροπαιοθήκη του συλλόγου σας με τόσα «χάρτινα», αντί για ράφια, έχει συρτάρια για να τα βάζετε μέσα. Όσο για τα κριτήρια που είπε η Ομοσπονδία , να τα λαμβάνανε υπόψιν αν ολοκληρωνόταν τουλάχιστον το πρωτάθλημα και όχι αν εκκρεμούσε μεταξύ μας παιχνίδι. Επαναλαμβάνω γιατί είστε και στόκοι. ΑΝ ήσασταν 5 βαθμούς διαφορά πολύ σωστά, από την στιγμή που αποφασιζόταν για λόγους υγείας να μην ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις να κατακτούσατε τον τίτλο. Εμείς παύλα δεν είπαμε ποτέ και σε κανένα άθλημα. Τραβάτε τώρα να κουμπώσετε τις ρόμπες σας, ρόμπες.

Υ.Γ… Ποιος ευνοείται από τον μη υποβιβασμό αγωνιστικά ομάδων στο πόλο; Ο Παναθηναϊκός; Έλα ρε…

Υ.Γ.2… Ποιος ευνοείται από τον μη υποβιβασμό ομάδων , αγωνιστικά , στην Α2 στο μπάσκετ; Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης; Έλα ρε…

Υ.Γ.3… Ποιος φοβάται μην χάσει την 2η θέση στο ποδόσφαιρο και θέλει παύλα; Ο ΠΑΟΚ; Έλα ρε…

Υ.Γ.4… Και ποιος θέλει να γίνουν; Η ΑΕΚ για να βγει 2η; Έλα ρε…

Υ.Γ.5… Ποια διαφορά ρε ψεύτες είναι αναστρέψιμη στο Βόλεϊ αντρών; Από ποια ομάδα θα χάναμε; Από την Ελπίδα Αμπελοκήπων; Ή από τον 7ο Παμβοχαϊκό;

Υ.Γ.6… Πέφτουμε από τα σύννεφα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ