ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρόγκα... τα κάνει όλα για ένα συμβόλαιο; Πόσο... γλύψιμο στους οπαδούς του σανού;

Ρόγκα... τα κάνει όλα για ένα συμβόλαιο; Πόσο... γλύψιμο στους οπαδούς του σανού;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Και κάπως έτσι σκέφτεσαι πόσο σαπίλα μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα»… Συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις της. Πόση σαπίλα πια, για να βγαίνει και να απαξιώνει τις προσπάθειες των συναθλητριών της στην Εθνική ομάδα (μα είναι ηλίου φαεινότερο ότι τις σέβεται, βάσει υστερόγραφου μόνο). Πόση σαπίλα πια, να κατηγορεί μια ομάδα που επί χρόνια είναι στην κορυφή της Ελλάδος, έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, έφτασε ξανά σε τελικό και η πανδημία της στέρησε μια ακόμη Ευρωπαϊκή επιτυχία;  Πόση σαπίλα πια, να φανεί «αυθορμήτως αγανακτισμένη» μπας και πάρει ένα νέο συμβόλαιο; Πόση σαπίλα πια να μην αγανακτεί για την απόφαση της ομάδας της να της στερήσει το δικαίωμα  να διεκδικήσει αυτό που νομίζει ότι μπορεί να κατακτήσει; Πόση σαπίλα πια να αφήνει υπονοούμενα για το δίκαιο της απόφασης, όταν ξέρει εξ αρχής ότι μόνο ο Ολυμπιακός ψήφισε υπέρ της συνέχισης του Πρωταθλήματος;

Κάπου την καταλαβαίνω, είναι λογικό… Τόσα χρόνια αθλήτρια και να βλέπει συνεχώς την πλάτη του Ολυμπιακού, ε, όσο να είναι πικραίνεσαι. Το καλό του αθλήματος ποιο είναι; Η στάση της ομάδας της να μπει παύλα; Να μην γίνουν καν οι αγώνες;  Σε ποια πλέι οφ αναφέρεται αφού η ομάδα της δεν ήθελε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Σε ποιες 11 ομάδες αναφέρεται; Την ψηφοφορία των ομάδων,  της την είπε κανείς; 9-2 ήταν οι ψήφοι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος και ανάδειξης βάση βαθμολογίας του Ολυμπιακού ως Πρωταθλητή, που τερμάτισε στην 1η θέση αήττητος με μόλις 13 χαμένα σετ σε 20 αγώνες, 8 βαθμούς πάνω από την 2η Σαντορίνη και 15!!! πάνω από τον 3ο και καταϊδρωμένο Παναθηναϊκό (με ένα παιχνίδι λιγότερο).

Που την είδε την αδικία; Η παύλα που ήθελε το σωματείο της, δεν σκέφτηκε τις θυσίες, τις προπονήσεις, τον ιδρώτα στις φανέλες σας, τους τραυματισμούς, τα  ταξίδια, και τους αγώνες που διεξήχθησαν; Αναρωτήθηκε ποιος θέλει να παίζει κάτω υπό τέτοιες συνθήκες.  Φαντάζομαι θα εννοούσε τις συνθήκες που επί χρόνια αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού στα γήπεδα- στρούγκα που αγωνίζεται η  ομάδα της, από τα φυντάνια της κερκίδας. Το δε τελείωμα της «αγανάκτησης» είναι όλα τα λεφτά… Εις το επανιδείν… Προφανώς προσδοκά ότι όλα αυτά θα της προσφέρουν μια μόνιμη επιτέλους θέση , και δεν θα τριγυρνά σε Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηρακλή Κηφισιάς ( 2 φορές) , ΑΕΚ , ΠΑΟ ( 2 φορές ελπίζοντας σε 3η και φαρμακερή).

Υ.Γ… Φαντάζεστε, μετά από όλα αυτά,  να μην της γίνει πρόταση ανανέωσης; Τσάμπα η αγανάκτηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ