ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνοι μας και όλοι σας...

Μόνοι μας και όλοι σας...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ζωή θα αποτελείται τα «διαλείμματα» ανάμεσα στις σερί κατακτήσεις του Ολυμπιακού. Θα χορταίνετε με τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι μας και θα νομίζετε ότι «φάγατε». Ποτέ στην ζωή σας δεν πρόκειται να πάρετε τέτοιο μάγκικο πρωτάθλημα όπως αυτό που κατακτάει ο Ολυμπιακός φέτος. Δεν έχετε ούτε μια δικαιολογία, ούτε ένα άλλοθι, ούτε μια κατηγορία να προσάψετε. Σας γλέντησε ο Μαρινάκης όσο κανείς άλλος, όσο ποτέ άλλοτε.

Ασχοληθείτε «εσείς», με το ποιος θα βγει 2ος, ποιος θα ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, τι άλλα «μαγειρέματα» με λάσπη θα κάνετε, πάντα στην Ελλάδα, ποιος θα βάλει τα λιγότερα, συμμαχήστε να κόβετε βαθμούς είτε εσείς, είτε τα παραρτήματα σας από τον Ολυμπιακό, πως θα ασκείτε πιέσεις ΚΑΙ σε αυτή την κυβέρνηση για να σας κάνει τα χατίρια.

Αρχίστε να «ξεφορτώνεστε» συμβόλαια, να φέρνετε τους επόμενους Πίου στα ρόστερ σας, να προωθείτε ταλέντα από τις ακαδημίες σας για να τα γεμίσετε ανέξοδα, και να ανακαλύπτετε συνεχώς νέους τρόπους για να παραπλανείτε τον κόσμο σας. Βγάλτε τα κομπιουτεράκια να βρείτε , πόσες δεκαετίες πρέπει να περάσουν για να ζήσετε όλα αυτά που ΖΗΣΑΜΕ 10 χρόνια τώρα, με τον Μαρινάκη.

Να πάρετε αλκαλικές μπαταρίες μόνο που κρατάνε πολύ, και κιάλια νυχτερινής όρασης, με μεγάλη εμβέλεια, μπας και στο βάθος δείτε την σκόνη μας. Όσο για αυτούς που πανηγυρίζουν «βλέποντας» ήττες...

Δεν «ηττήθηκε» κανένας Ολυμπιακός, στην ψηφοφορία για την τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΠΟ όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. ΗΤΤΗΘΗΚΕ το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«ΚΕΡΔΙΣΕ» η «βρωμιά» και η σαπίλα. Φάνηκε ξεκάθαρα , η αγωνία ενός διεφθαρμένου συστήματος να κατσικωθεί στις καρέκλες. Να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο της δήθεν εξυγίανσης.

Να ζήσουμε για μια ακόμη χρονιά, την «αλητεία» μέσα στα γήπεδα. Τους ορισμούς αρεστών διαιτητών, τις αναλύσεις των ακόμη πιο αρεστών διαιτητών στο VAR, την «επιβράβευση» όσων υπακούν με ορισμούς στα «καλά» παιχνίδια, την διαμόρφωση της βαθμολογίας, και τον εφησυχασμό των «υπόδουλων», όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ από τους αντιπάλους μας δεν θα βάλει λεφτά για να γίνει καλύτερος αγωνιστικά, όλο το βάρος της «προστασίας» των «σωτήρων» του ποδοσφαίρου, θα πέσει στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ.

Όλοι όσοι πανηγυρίζουν, είναι αυτοί που τους βολεύει να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Γιατί αν δεν επικρατεί δεν έχουν λόγο ύπαρξης, ούτε ομάδες, ούτε διοικήσεις, ούτε παράγοντες, ούτε δημοσιογράφοι.

Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Το μήνυμα μας πλέον προς κάθε κατεύθυνση είναι ένα...

Για την πολυϊδιοκησία και τους -7 να ρωτάτε από δω και μπρος τον Μελλισανίδη και τους οπαδούς της ΑΕΚ αν ισχύει η όχι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ