ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να βγάλετε ανακοίνωση εναντίον του Γραμμένου και του Περέιρα...

Να βγάλετε ανακοίνωση εναντίον του Γραμμένου και του Περέιρα...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν έχετε παράπονα από την διαιτησία και την ΕΠΟ, κανένα πρόβλημα ρε χαζά, μαζί σας, να αλλάξουμε τις διοικήσεις τους. Ακούς εκεί να μην βγάζει κίτρινες και κόκκινες στα δρεπάνια σας. Που ακούστηκε να παίζεται με μόνο μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης; Δευτέρα έπρεπε να γίνει το ματς, αμέσως μετά τον ΠΑΟ. Αμ, η απόφαση να γίνει η ρεβάνς χωρίς κόσμο αν και στο πρώτο παιχνίδι το γήπεδο ήταν κατάμεστο; Δεν είχε κόσμο και δεν πίεζε ή γέμιζε άγχος τους παίχτες του Ολυμπιακού. Γιατί βρε κουτά δεν αποκομίζετε τα θετικά από την ήττα – αποκλεισμό; Κατ’ αρχάς, πάλι θα γλιτώσει το πριμ το αφεντικό. Σας δίνουμε  άλλοθι να γκρεμίσετε την ομάδα και να την φτιάξετε από την αρχή. Οι οπαδοί σας δεν έχουν λόγους να σας την πουν, ή μήπως έχουν; Αν και βρίσκονται σε χειμερία νάρκη, λήθαργο και κώμα μαζί, και δεν πιστεύω ότι θα αντιδράσουν.

Το σύστημα του Φερέϊρα τελικά ήταν «πούλμαν» η «ταμπούρι»; Δείτε το και έτσι βρε χαζά. Παίζοντας για 5η φορά φέτος με μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, σημασία δεν έχει ο κατακόκκινος σβέρκος, αλλά ότι θα είστε πανέτοιμοι για τα προκριματικά στο Γιουρόπα της νέας σεζόν. Γιατί αν δεν το έχετε εμπεδώσει ακόμη, ΤΕΛΕΙΩΣΕ για σας η φετινή χρονιά. Όχι σαν και μας που συνεχίζουμε ακόμη σε Πρωτάθλημα- Κύπελλο και Ευρώπη. Στο φινάλε στον τελικό θα είναι ο «σύμμαχος» σας, μην στεναχωριέστε. Συνηθισμένοι είστε να υποστηρίζετε τους αντιπάλους μας. Ζητάμε συγνώμη από την εξυγίανση που δεν επιτρέψαμε να γίνει ξανά τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ξέρετε τι είναι, να είναι «πιασμένα» μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ και να μένεις άτιτλος; Να «κινείται» η οικονομία της χώρας και να μένεις «νηστικός»; Δεν μας λέτε και μας τίποτε να πιάσουμε κάνα στοίχημα; Η Ξάνθη θα σωθεί; Τι λέτε; Αν προβείτε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ , σας έχω έτοιμο «διερμηνέα» που γνωρίζει άπταιστα πολλές γλώσσες ώστε να κάνετε οικονομία. Και έχει διατελέσει και Πρόεδρος. Εδώ «άλλος» Πρόεδρος παίρνει μεταγραφή με μισθό σε άλλη ομάδα, σε «δικά» μας παιδιά θα κολλήσουμε; Δεν πιστεύω να ακούσουμε για λάθη του Υπερ-Προέδρου Ιβάν. Θα φταίει σίγουρα ο προπονητής και οι παίχτες.

Μόνο στον Ολυμπιακό φταίει πάντα ο Πρόεδρος. Για φανταστείτε ρε μάγκες να… είχαμε χάσει Πρωτάθλημα ( -19) και Κύπελλο ( φάπα στον ημιτελικό) από τον ΠΑΟΚ, να μας είχε τρελάνει στην σφαλιάρα, να είχε ανάλογη πορεία στην Ευρώπη ( στους 16 στο Γιουρόπα και έχει ο Θεός), να είχε τέτοιο ρόστερ και τέτοιο προπονητή, να είχε ομάδα έτοιμη και για την επόμενη χρονιά, να βάζαμε όποιους διαιτητές θέλαμε, όλες οι αποφάσεις να ήταν σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, να είχαμε παραρτήματα με την βούλα και φίλα προσκείμενα σωματεία, να κάναμε συμμαχίες με τους εν δυνάμει αντιπάλους μας για να τους ρίξουμε από την κορυφή, τι θα έγραφαν οι αντικειμενικοί για τον Μαρινάκη. Το λιγότερο απέλαση θα ζητούσαν με πύρινα άρθρα ξεσηκώνοντας τον κόσμο εναντίον του. Σήμερα είναι απλά Πέμπτη όμως. Να βγάλετε ανακοίνωση εναντίον του Γραμμένου και του Περέιρα… Το κατεστημένο πάντως της Αθήνας δεν φταίει σίγουρα μιας και ανήκετε και εσείς σε αυτό. Όχι; Σας γλεντάμε όλους χωρίς διακοπή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ