ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατά την προσφιλή σας συνήθεια ξέρατε την αλήθεια και όλα αυτά τα χρόνια λέγατε ψέματα

Κατά την προσφιλή σας συνήθεια ξέρατε την αλήθεια και όλα αυτά τα χρόνια λέγατε ψέματα
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ώστε για λόγους «αγωνιστικής στρατηγικής»!!!! ρίξατε τελικά ζέλες, το «ιστορικό τμήμα» Πόλο (με 0 πρωταθλήματα, 0 Κύπελλα, καμιά ευρωπαϊκή επιτυχία, σε 92 χρόνια ιστορίας). Ρε τι ωραία που παρουσιάσατε την ανυπαρξία σας επιδιώκοντας να ρίξετε τα χρήματα σε ένα μόνο τμήμα( βόλεϊ αντρών) , μπας και πρωταγωνιστήσει θάβοντας όλα τα άλλα. Γιατί ούτε στα γυναικεία Βόλεϊ και μπάσκετ, φτιάχνετε ομάδες.

Καρπαζοεισπράχτορες θα είστε. Πάλι καλά που δεν «έχετε» Χαντ- μπολ και γυναικείο πόλο, γιατί θα ψάχναμε περισσότερα τμήματα σας στην Α2. Κ όμως ζούνε την εποχή που τα περισσότερα λεφτά που θα πέσουν στα τμήματα τους, θα τα ρίξει ο Αλαφούζος!!! στο ποδόσφαιρο.

Και μου θέλετε και συγκρίσεις ρε ψεύτες. Που πανηγυρίζετε «πρωτάθλημα» εφήβων – νεανίδων στο... αεροβόλο! Πέσατε αγωνιστικά, σας έσωσαν στα «χαρτιά», και ξαναπέσατε μόνοι σας. Και έχετε το θράσος να «κουνάτε» το δάχτυλο στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Που συντηρεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού και τα 6 τμήματα σε ομαδικά αθλήματα. Που παίρνει πρωταθλήματα σε στίβο και κολύμβηση.

Που δοξάζει συνεχώς την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και πιθανόν η πανδημία να του στέρησε φέτος, σίγουρα 3 τελικούς και ίσως 3 ευρωπαϊκά τρόπαια ακόμη.

Ξαφνικά γίνατε υπέρμαχοι της εγγραφής μελών. Του εγχειρήματος που επί δεκαετίες χλευάζατε ότι μας «έπαιρνε» τα λεφτά. Το υστέρημα μας γκαβοί μπορείτε όλοι να δείτε που πήγε στην τροπαιοθήκη του συλλόγου μας.

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε και καινούργια ράφια , με αυτό που συντελείτε 10 χρόνια τώρα. Μας βγάζετε ψεύτες ότι έχετε περισσότερα τρόπαια, όταν φυτοζωείτε επί χρόνια παντού. Σε ποια αθλήματα ρε, όταν έχουμε σε Πόλο (αντρών και γυναικών), Βόλεϊ αντρών, Μπάσκετ γυναικών και χαντ μπολ περισσότερα πρωταθλήματα και Κύπελλα από εσάς;

Μόνο στο Βόλεϊ γυναικών υπολειπόμαστε έχοντας όμως Ευρωπαϊκό και τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε στήσει αυτοκρατορία. Όχι;

Φτιάξατε και τμήμα μελών στην Λεωφόρο τρομάρα σας. Σας «αναγκάσαμε» να παραδεχτείτε μετά από τόση προπαγάνδα, μετά από τόσα ψέματα, την αναγκαιότητα των μελών ως στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Τελικά δεν τα «τρώγαμε» τα λεφτά; Δεν μας τα «τρώγανε»; Βγείτε ρε ξεφτίλες να παραδεχτείτε ότι όλα όσα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας έμμεσα η άμεσα , χρόνια τώρα ήταν δικές σας μ@λ@κίες, απλά και μόνο για να απαξιώνετε τους δεκάδες τίτλους μας, ώστε να μην διαφαίνεται η δική σας ανυπαρξία. Εσάς ποιος θα σας κάνει ρε ξεφτίλες ότι θέλει αν γίνεται όλοι μέλη, όπως τραγουδάγατε όλο χαρά ρε κολοτούμπες όλα αυτά τα χρόνια;

Όλα εδώ πληρώνονται. Γλείψτε εκεί που φτύνατε μπας και σωθείτε. Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι ακολουθείτε κατά γράμμα τα βήματα του Ολυμπιακού, σε όλα τα επίπεδα που αφορούν το εγχείρημα. Ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα;

Ότι κατά την προσφιλή σας συνήθεια ξέρατε την αλήθεια και όλα αυτά τα χρόνια λέγατε ψέματα, τορπιλίζοντας το εγχείρημα με τα φερέφωνα σας για να μην γινόμαστε ολοένα και πιο ισχυροί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ