ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να ορίσει η ΕΠΟ και την σύνθεση της 11αδας του Ολυμπιακού

Να ορίσει η ΕΠΟ και την σύνθεση της 11αδας του Ολυμπιακού
Book Small Mobile

Μπορεί να μας πει η ΕΠΟ που όρισε τον τελικό στις 30 Αυγούστου τι 11αδα θα κατεβάσει ο Ολυμπιακός; Μπορεί να μας πει η ΕΠΟ τα κριτήρια ισονομίας για να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός ένα τρόπαιο που ανήκει στην περσινή περίοδο χωρίς ένα σωρό παίχτες από το περσινό του ρόστερ, και χωρίς να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νέες μεταγραφές; Γιατί να «υποχρεωθεί» για να μην τιμωρηθεί να κατέβει με σύνθεση ανάγκης ; 

Αν αυτό δεν λέγεται σκάνδαλο ολκής , τότε ποιο είναι; 1,5 μήνα μετά την ημέρα διεξαγωγής κανονικά του τελικού , γιατί να «υποχρεωθούμε» να συμμετέχουμε σε μια τέτοια αλητεία; Με το έτσι θέλω , έχουν «στρώσει» τον δρόμο με ένα σωρό αλητήριες μεθοδεύσεις, μπας και δουν χαρά μετά από 3 συνεχόμενους χαμένους τελικούς;

Καταλαβαίνετε για το μέγεθος της «αλητείας» που συμβαίνει; Τι θα πούμε στις ομάδες που θα θελήσουν να αγοράσουν παίχτες μας αυτό το διάστημα; Δεν πουλάμε μέχρι τις 30 Αυγούστου γιατί τα τσιράκια της συμμαχίας όρισαν τον τελικό Κυπέλλου της περσινής σεζόν τότε; Εμείς ασχολούμαστε με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, και εσείς με το «άθλημα» που παίζετε από μικρή ηλικία με τα χέρια. Δεν ζητήσαμε να παρέμβουν Κράτος και ΟΥΕΦΑ υποστηρίζοντας τις δικές μας απόψεις, απαιτούμε όμως να επέμβουν με κριτήρια την διαφάνεια και την ισονομία.

Το θέμα δεν είναι μόνο ένα ακόμη τρόπαιο. Η ουσία είναι ο τρόπος που προσπαθούν να επιβάλλουν το άδικο μπας και μπορέσουν να νομιμοποιήσουν μια ακόμη «κλεψιά» εις βάρος του Ολυμπιακού. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Ολυμπιακός τους ξεφτίλισε όλα τα «όπλα» που χρησιμοποίησαν και τους πήρε το πρωτάθλημα. Και επειδή βλέπουν το «έργο» να έρχεται ξανά , ενεργοποίησαν το τελευταίο τους όπλο.

Τον ορισμό με τα περσινά ρόστερ στις 30 Αυγούστου. Ακόμη και έτσι όμως, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον «κλέφτες». Κάτσε Αυγενάκη , παρέα με την ΟΥΕΦΑ να τους βλέπετε να μαγειρεύουν μια ακόμη «στημένη» απόφαση. Την «αλητεία» να συνεχίζεται. Οι άνθρωποι έχουν κατσικωθεί στις καρέκλες τους και συνεχίζουν να βουλιάζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα. Οδηγούν τον Ολυμπιακό σε ένα τελικό-«σφαγή». Με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης, με μόλις 12 μέρες προετοιμασίας, χωρίς τις νέες μεταγραφές, ένα μήνα μετά την οδηγία της ΟΥΕΦΑ για ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περσινής σεζόν, προσπαθούν μπας και «δώσουν» ένα Κύπελλο στην ΑΕΚ, για να βγάλουν την «υποχρέωση». Διαμορφώσατε τις συνθήκες όπως σας διέταξαν , για να πληγεί ο Ολυμπιακός.

Μπας και χάσει με το ζόρι. Μπας και «πανηγυρίσουν» οι σύμμαχοι, οι κομπλεξικοί οπαδοί τους, και τα φερέφωνα της δήθεν αντικειμενικής ενημέρωσης. Πάμε πάλι ρε Θρύλε μου να παλέψεις με όλη την βρωμιά που στέκετε απέναντι σου. Βγες νικητής και από αυτή την μάχη με όλες τις συνθήκες εναντίον σου. Δεν τρέχει τίποτε αν σε ληστέψουν. Μόνο έτσι μπορούν να σε αντιμετωπίζουν. Βρώμικα. Όχι ρε ξεφτίλες, ακόμη και έτσι θα πολεμήσω μέσα στο γήπεδο να το πάρω.

Έτσι για το γαμώτο. Ούτε μας λείπει , ούτε θα μείνει άδεια η τροπαιοθήκη αν δεν έρθει ένα ακόμη Κύπελλο. Όμως τον θεσμό τον έχετε ήδη απαξιώσει. Αντί να έχει την αίγλη που αρμόζει σε ένα τρόπαιο, το καταντήσατε με τις μεθοδεύσεις σας, δεκανίκι των συμφερόντων που εξυπηρετείται. «Εσείς» θα γράφετε κάθε μέρα , ότι ο Ολυμπιακός ευθύνεται για το μπάχαλο με τον τελικό, και εγώ ότι είστε στημένοι.

Που ακούστηκε να φταίει η ομάδα που ήθελε να παιχτεί ο τελικός ακόμη και στην «έδρα» του αντιπάλου; ΕΣΕΙΣ δηλαδή βρίσκετε ακόμη και τώρα ότι το γήπεδο της Ριζούπολης ήταν κατάλληλο και αντάξιο ενός τελικού Κυπέλλου; Βρίσκετε σωστή την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει 1,5 μήνα μετά σχεδόν τον τελικό με διαφοροποιημένα τα ρόστερ; Διακρίνατε θέληση από την ΑΕΚ να παιζόταν άμεσα ο τελικός;

Ελέγχεται η ΕΠΟ ναι η όχι; Τι ξέρετε ρε «διαφορετικοί» για τις «Φιλιππινέζες» των συμμάχων;

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ