ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όρισε η ΕΠΟ τον τελικό 30 Αυγούστου, γιατί ήθελε να τον κάνει με κόσμο. Άτιμε κορονοϊέ

Όρισε η ΕΠΟ τον τελικό 30 Αυγούστου, γιατί ήθελε να τον κάνει με κόσμο. Άτιμε κορονοϊέ
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βάλτους όλους μέσα μωρέ να παίξουν. Και αυτούς που έχουν φύγει, Ομάρ, Τσιμίκα, Λάζαρο, Γκασπάρ ,και τους καινούργιους Ραφίνια, Κρίστινσον, και τον Σεμέδο με μάσκα μη σου πω. Μέχρι τον τελικό προλαβαίνουμε να κάνουμε κ άλλες μεταγραφές.

Είναι διαφορετικοί αυτοί. Δεν θα κάνουν ένσταση. Εκτός αν τους πει η ΕΠΟ. Για να πουλήσουν και τον Μάνταλο με την ησυχία τους. Τους έδιναν 3,5 και την απέρριψαν, αλλά τώρα που τους δίνουν 4,3 το σκέφτονται.

Ε, 800 χιλιάρικα παραπάνω για αυτούς που δεν πουλάνε δεν είναι και λίγα. Κάμπτονται οι «ηθικές τους αντιστάσεις». Όπως με την ονομασία του νέου τους γηπέδου για λιγότερα.

Ειδικά όταν πρόκειται για την εξέλιξη της καριέρας του αρχηγού στην ποδοσφαιρομάνα Αλ Νασρ που τερμάτισε 6η, δεν του κόβεις τον δρόμο σε τέτοιο πρωτάθλημα. Ακόμη και με μαρσ-οφσάϊντ γκολ να τους κερδίσεις όπως τους έκλεισε το σπίτι ο Ιβάν στο αιματοκύλισμα του Βόλου, ούτε τον ρέφερι από το κασκόλ θα πιάσουν ( καλοκαίρι γαρ) , ούτε τα απόκρυφα σημεία του θα ζουλήξουν (τρύγος γαρ), ούτε θα βγάλουν ανακοίνωση να διαμαρτυρηθούν εντόνως, όπως αντιστοίχως δεν έπραξαν με τον Ιβάν. Μιλάμε τώρα ότι πιο βολικούς ανθρώπους σπάνια βρίσκεις. Στα γήπεδα θέλουν να παίζονται όλα.

Ειδικά αν τα δικά τους τα φτιάχνουν τσάμπα. Μην κοιτάτε τώρα και σεις που έχουν πάρει κάτι Κύπελλα, κάτι πρωταθλήματα άνευ αγώνων, με ισοβαθμίες χωρίς να τελεσιδικήσουν οι διοργανώσεις, έχουν κάνει καμιά 10αριά ενστάσεις, και θεωρούν αδικία το γεγονός ότι εφαρμόζονται οι νόμοι ( Βάλνερ), α όλα κ όλα.

Είναι διαφορετικοί. Αφού να σκεφτείτε, όταν τους έπιασαν στα πράσα για δωροδοκία με τις Σέρρες, δεν ήθελαν να τιμωρηθούν μόνο με -4 βαθμούς ποινή από το επόμενο πρωτάθλημα και μιας και ίσχυσε τελικά τι έκαναν;

Αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα επόμενα χρόνια χρέη, να μην τα πληρώσουν, να κάνουν «αυθόρμητα» επεισόδια οι οπαδοί τους με τον Πανθρακικό και να πέσουν οικειοθελώς όχι μία αλλά δύο κατηγορίες. Αχ μωρέ ψυχούλες μου πόσο «διαφορετικοί» είστε. Όσο θυμάμαι την χρονιά που πέσατε κάτω για να μην μας κερδίσετε βουρκώνω.

Ακόμη θυμάμαι παλιότερα τα παρακάλια σας, μόλις μείωσε ο Τσαλουχίδης, για να πάρετε εσείς το πρωτάθλημα στα Φιλαδέλφεια και όχι ο Παναθηναϊκός και μας αποκαλούσατε «αδέλφια». Η ακόμη παλιότερα που είχαν έρθει στο ΟΑΚΑ ματωμένοι κάποιοι δικοί σας και ζητάγανε να έρθει η Θύρα 7 στο γήπεδο σας που παίζατε με τον ΠΑΟΚ γιατί τις είχατε «φάει» και όταν ήρθαμε και περνάγαμε έξω από την σκεπαστή τους φωνάζατε έ ε ε ρχονται!!!!

Καρδούλες μου όμορφες. Θυμάστε;

Τα έχετε πει αυτά στους νεότερους σας;

Που βγαίνατε τρέχοντας από την σκεπαστή να πάτε απέναντι γιατί δεν «χωρούσαμε»;

Που λόγω έλλειψης τουαλέτας υπομένατε καρτερικά να κάνουμε την σωματική μας ανάγκη από το πάνω διάζωμα της σκεπαστής;

Θυμάστε βρε ατιμούλικα που εμείς μαζευόμασταν στην σκεπαστή, εσείς στην 21, παίζαμε «κυνηγητό» και κάνατε Φιλαδέλφεια – ΟΑΚΑ με τα πόδια τρέχοντας και δεν σας φτάναμε;

Πόσο γρήγορα-«διαφορετικοί» ήσασταν από τότε. Γιατί νομίζατε πουλήσανε τον Μπάρκα, τον Γιακουμάκη, άφησαν τον Κλωναρίδη; «Τυχαία» τραυματίστηκε ο Σιμάνσκι;

Για να έχουν και αυτοί ελλείψεις βρε το κάνανε. Δεν θέλανε Ριζούπολη. Με το ζόρι η ΕΠΟ τους έβαλε κ αυτούς. Τα έσπασε όλα ο γατούλης, μόλις έμαθε ότι ανάγκασε η ΕΠΟ να παίξουν οι «παιχταράδες» του στο βοσκοτόπι.

Έτοιμος να πάρει τηλέφωνο ήταν αλλά του είχαν τελειώσει οι μονάδες. Και μόλις γέμισε το καρτοκινητό είχε διαμαρτυρηθεί ήδη ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς περάσανε γρήγορα οι μέρες και έρχεται σύντομα η «γιορτή» του ποδοσφαίρου. Δεν καταλάβατε γιατί πήγε η ΕΠΟ τον τελικό στις 30 Αυγούστου;

Γιατί ήθελε να τον κάνει με κόσμο. Ήλπιζε μπας και ήταν καλύτερα τα πράματα από την πανδημία. Άτιμε κορνοϊε.

Μπεεεεεεεε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ