ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι τόσο «αυθόρμητες» οι αποφάσεις σας, όσο και οι κλήσεις των διεθνών

Είναι τόσο «αυθόρμητες» οι αποφάσεις σας, όσο και οι κλήσεις των διεθνών
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σε συνέχεια των συζητήσεων για την ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, και με δεδομένη την ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη συναίνεσή της για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07/2020. Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

Ας μας απαντήσουν... η FIFA και η UEFA, γιατί δεν απαίτησαν, γιατί δεν επέβαλλαν, να διεξαχθεί ο τελικός αυτές τις ημερομηνίες. Ας μας πει κάποιος από την ΕΠΟ γιατί δεν συνεδρίασε άμεσα η επιτροπή και γιατί ΔΕΝ δέχτηκε να διεξαχθεί τότε ο τελικός. ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ πήραν την απόφαση για τις 30 Αυγούστου.

Γιατί στέλνουν τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί 8 μέρες !!! πριν τον τελικό χωρίς ένα σωρό βασικούς και μη παίχτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο.

ΠΟΙΟΙ σας βάζουν να παίρνετε αυτές τις αποφάσεις. Αν είναι μόνο δικές σας, τότε είστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι τόσο «αυθόρμητες» οι επιλογές σας σε καίρια ζητήματα, όσο «αυθόρμητες» είναι και οι κλήσεις των διεθνών, και ο καταρτισμός της 11αδας της Εθνικής ομάδας.

Καταφέρατε μέσα σε 5 χρόνια να απαξιώσετε πλήρως ένα θεσμό, απλά και μόνο για να εξυπηρετήσετε συγκεκριμένα συμφέροντα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ενεργείται ως «Φιλιππινέζες» αυτών που σας βόλεψαν στις καρέκλες της ΕΠΟ.

Παλεύουμε μόνοι μας να κρατάμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό, φέρνοντας παίχτες παγκόσμιας κλάσης, ακολουθώντας τον δύσβατο δρόμο, και όχι «ελέγχοντας» τα κέντρα των αποφάσεων.

Δεν σεβαστήκατε ούτε το γεγονός πως και πάλι ο Ολυμπιακός έδωσε την λύση για την διεξαγωγή του, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ανικανότητα σας, και την αδιαλλαξία αυτών που σας λένε τι να λέτε.

Ένα μάτσο έμμισθοι ανίκανοι, που προσπαθείτε με κάθε τρόπο, να «απονείμετε» το Κύπελλο, στην «συμμαχία», επειδή ξεβράκωσε ο Ολυμπιακός όλο το σύστημα με την κατάκτηση του τίτλου. Από όπου και να σας πιάσουμε «βρωμάτε» σαπίλα. Σε λίγες μέρες θα δώσουμε ακόμη μια μάχη να κρατήσουμε ζωντανή την Ελλάδα στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και εσείς μας «αναγκάζετε» να κατέβουμε με σύνθεση ανάγκης στην παρωδία σας.

Δεν με νοιάζουν οι «άλλοι», γιατί όλο αυτό το πανηγύρι τους βόλευε κατά «σύμπτωση». Περισσότερες μέρες ξεκούραση, περισσότερες μέρες προετοιμασίας, όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, επαναφορά τραυματιών.

Δεν ήθελαν καν να παίξουν στην έδρα τους. Ας βγει ένας με παντελόνια να πει ΠΟΙΟΣ ήθελε την Ριζούπολη και γιατί.

ΠΟΙΟΣ δεν ήθελε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ στις 29-30 Ιουλίου. Είστε τυχεροί που γίνεται ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, καθώς με τόση οργή που επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού, κανείς δεν θα μπορούσε να ελέγξει τις αντιδράσεις του, πέρα από όλα τα άλλα και σε μια ακόμη πιθανή διαιτητική αδικία.

Γιατί κύριε Κλάντεμπεργκ δυστυχώς, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Συναινέσαμε να έρθετε για να τα αλλάξετε όλα. Όχι να διατηρήσετε τους οικτρά αποτυχημένους στα πόστα τους. Και το λέμε φόρα παρτίδα και ας τρίψαμε την κούπα του Πρωταθλητή στις μούρες όλων τους, ότι έκαναν τα πάντα, με ένα σωρό στησίματα, για να μην βγούμε Πρωταθλητές.

Ο Μαρτίνς πρέπει να τα έχει δει όλα. Στις προπονήσεις και στο φιλικό με τον Ατρόμητο τι δοκιμές να κάνει;

Άλλη 11αδα για τον τελικό και άλλη για τα προκριματικά και στο πρωτάθλημα. Και πότε θα μοντάρει την 11αδα που θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με μόλις 1 επίσημο ματς στα πόδια της, αυτό της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα;

Ή μήπως το φιλικό και η 1η αγωνιστική δεν θα ήταν βάλσαμο για την αγωνιστική μας ετοιμότητα;

Το ξέρετε αλλά για αυτό το κάνατε. Ενεργήσατε σκόπιμα και με δόλο.

Βάλε ρε Μαρτίνς την ομάδα που θα πάρει το 46ο πρωτάθλημα και θα μπει στους ομίλους.

Δεν θα κάνουν ένσταση οι «διαφορετικοί». Έτσι δεν είναι;

Ή μήπως όχι;

Ναι, το σωστό είναι να διεκδικήσουν το Κύπελλο τα περσινά ρόστερ. Αλλά να γινόταν το ματς και πέρσι ρε πανύβλακες. Όχι με τους εναπομείναντες, και 2 μήνες σχεδόν μετά. Επειδή κάποιες «κότες» και οι «εντολοδόχοι» τους δεν ήθελαν στις ημερομηνίες που είχε αποφασίσει η ΦΙΦΑ να τελεσιδικήσουν οι περσινές διοργανώσεις.

Ντροπή και για σας που τα κάνετε, ντροπή και για όλους όσους τα βλέπουν και σιωπούν, μα πάνω από όλα ντρέπομαι για το γεγονός ότι ανήκετε στο ανθρώπινο είδος. Δεν θα σας κάνω την χάρη να σας αποκαλέσω ζώα. Γιατί τα αγαπώ και γιατί δεν φταίνε σε τίποτε να σας τοποθετήσουμε στο είδος τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ