ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μην τυχόν και τολμήσετε να αφήσετε τον Ολυμπιακό χωρίς εγκαταστάσεις

Μην τυχόν και τολμήσετε να αφήσετε τον Ολυμπιακό χωρίς εγκαταστάσεις
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την Πυλαία και τα σχέδια για την νέα Τούμπα, μετά την εξαφάνιση των χρεών της ΑΕΚ, την παραχώρηση του κλειστού στα Άνω Λιόσια, και την συμμετοχή στην χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ Αρένα, έρχεται και η δημιουργία του αθλητικού κέντρου στον Βοτανικό που θα καλύπτει ΟΛΑ τα τμήματα της τελευταίας κρατικοδίαιτης ομάδας της συμμαχίας.

Ένα έργο, ύψους 163.500.000 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί μέσω ενός μείγματος χρηματοδοτικών εργαλείων, αξιοποιώντας εθνικούς, ευρωπαϊκούς και ιδιωτικούς πόρους σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα!

Με λίγα λόγια λαϊκά... ΤΣΑΜΠΑ. Δεν είμαστε ούτε μίζεροι, ούτε κομπλεξικοί.

Είμαστε σύμφωνοι στην δημιουργία εγκαταστάσεων για όλες τις ομάδες της χώρας.

Αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον... Την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου Καραϊσκάκη και την εκ νέου παραχώρηση του για 99 χρόνια... Τη δημιουργία σύγχρονου κλειστού γηπέδου Μπάσκετ... Την ανέγερση κλειστού γηπέδου για την στέγαση των ερασιτεχνικών μας τμημάτων... και την κατασκευή κολυμβητηρίου... Να κόψετε τον λαιμό σας να βρείτε τους χώρους.

Γκρεμίστε το ΣΕΦ, απαλλοτριώστε τα οικόπεδα πέριξ του Καραϊσκάκη. Βρείτε πόρους από την Ευρωπαϊκή ένωση. Απλά μην τυχόν και τολμήσετε να αφήσετε τον Ολυμπιακό χωρίς εγκαταστάσεις. Εμείς δεν χρειαζόμαστε όπως οι «άλλοι» τις εγκαταστάσεις για να γίνουμε Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ, όπως δήλωσαν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ παντού, έχουμε φέρει Ευρωπαϊκά τρόπαια, «γεμίζουμε» τις Εθνικές ομάδες, και χωρίς ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως ισονομία. Όπως βρίσκετε λύσεις και εκατομμύρια ευρώ για όλους τους άλλους, να βρείτε και για τον Ολυμπιακό. Να είστε σίγουροι πως δεν θα παρακολουθούμε σιωπηλά, τις όποιες αδικίες προκύψουν εις βάρος μας. Από δω και μπρος και μέχρι να βρείτε ισόνομη λύση θα είστε υπόλογοι απέναντι στον λαό του Ολυμπιακού σε όλη την επικράτεια. Δεν θα ανεχτούμε τίποτε λιγότερο από όσα έχετε ήδη υποσχεθεί και έχετε ήδη διαθέσει για τις «άλλες» ομάδες. Δεν θέλουμε ούτε εύνοια, ούτε χάρες.

Απλά ότι μας αντιστοιχεί ως τον μεγαλύτερο πολυνίκη σύλλογο της χώρας. Παιχνίδια πίσω και πάνω στην πλάτη μας, είστε όλοι πολύ μικροί απέναντι στον Ολυμπιακό για να παίζετε. Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω κομμάτων και πολιτικών παιχνιδιών από την ένδοξη ημέρα της ιδρύσεως του.

Δεν θα γλείψουμε να μας δοθούν τα αυτονόητα, γιατί πολύ απλά δεν παρακαλάμε, αλλά απαιτούμε. Τα σάλια που έχετε ήδη επάνω σας, είναι από εταιρείες που φέσωσαν και εξακολουθούν και φεσώνουν τον ελληνικό λαό, που τις έχετε σώσει από υποβιβασμούς, που τις έχετε «καθαρίσει» χρέη. Και συμπεριφέρεστε έτσι στον μοναδικό σύλλογο που πλήρωσε τα χρέη του;

Που επί 10 χρόνια κοιτάγανε όλοι την ληστρική επιδρομή των «συμμάχων» στην Ιστορία του;

Θα είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους να «αποκλείσετε» τον Ολυμπιακό από την ανάπτυξη του αθλητισμού, αναπτύσσοντας παράλληλα όλους τους υπόλοιπους. Θα βλέπετε κάθε μέρα τα ονόματα σας κρεμασμένα στα μανταλάκια, αν δεν συμπεριλάβετε άμεσα τον Ολυμπιακό στον σχεδιασμό και κυρίως στην υλοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Περιμένουμε να δούμε τον ίδιο ζήλο, την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια Κρατική βοήθεια για την ανέγερση των εγκαταστάσεων που επιδείξατε και στους «άλλους». Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Και φυσικά να ισχύσουν τα ίδια όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για ΟΛΕΣ τις ομάδες της χώρας.

Όχι μόνο για τους ΠΑΟΚ- ΑΕΚ- ΠΑΟ… ΕΜΕΙΣ μόνο τότε θα επικροτήσουμε όσα συμβαίνουν. Όχι μόνο αν «βολευτούμε» και εμείς. Και για να τελειώνουν τα παραμύθια, από πότε ανήκε το οικόπεδο της Λεωφόρου στον Παναθηναϊκό και το «παραχωρεί» ως αντάλλαγμα;

Το είχε αγοράσει;

Από πότε ο ενοικιαστής ενός σπιτιού, που δεν πλήρωνε νοίκι κιόλας, είναι ο ιδιοκτήτης του;

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά την ανοικοδόμηση του. Τολμήστε να μας αδικήσετε. Άντε να δούμε.

Υ.Γ. Μέρος του κειμένου είναι από την δημοσίευση μου στην εφημερίδα Πρωταθλητής. Γιατί εφημερίδα δεν είναι μόνο το πρωτοσέλιδο μάγκες. Πρέπει να υπάρχουν και να ακούγονται οι φωνές μας από όλα τα ΜΜΕ, και όχι μόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ