ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλη μια διδακτική ήττα… που μοιάζει με ισοπαλία!

Άλλη μια διδακτική ήττα… που μοιάζει με ισοπαλία!

Πάλι καλά που υπάρχει επίσημη ενημέρωση, γιατί διαστρεβλώνουμε εμείς οι Ολυμπιακοί την αλήθεια. Είδατε τι παθαίνουμε για να κλείνουμε νωρίς την τηλεόραση; Κάτι σαν , να φεύγουμε νωρίτερα από το γήπεδο πριν λήξει ο αγώνας ένα πράμα. Πόσοι έπεσαν για ύπνο νομίζοντας ότι τελικά κερδίσαμε; Αρκετοί…

Για αυτό υπάρχει η επίσημη ενημέρωση για να αποκαθιστά την αλήθεια. 1-1 ήρθαμε τελικά μάγκες. Και στην κορυφή της βαθμολογίας δεν είμαστε, και γκολ «φάγαμε» , και βαθμούς «χάσαμε», άσχετα αν  σκοράραμε στο α΄ ημίχρονο. Ναι, αλλά δεν σκοράραμε στο β΄. Αυτό που το πάτε; Νομίζω πως είναι ένα θέμα που πρέπει να το προσέξει ο Μάρτινς. Το γεγονός ότι παίξαμε χωρίς σέντερ-φορ, χωρίς αριστερά μπακ, χωρίς αλλαγές στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης, ότι απουσίαζαν 11 διεθνείς επί 12 μέρες και δεν έκανε η ομάδα προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη, ότι αναγκαστήκαμε να ανεβάσουμε  παίχτες από την Κ19 για να κάνουν οι υπόλοιποι , είναι «δικαιολογίες» για την εικόνα της ομάδας από το 65΄και μετά.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να «στηθεί» στον τοίχο, γιατί κέρδισε μόνο 1-0, και γιατί του έκανε ο Παναθηναϊκός  3 ευκαιρίες , ξεμυτίζοντας από την περιοχή του, από το 30΄του α΄ ημιχρόνου και μετά. Είναι βλέπετε που σκεπτόντουσαν και τις «ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις», και έλειπαν και οι διεθνείς τους (οι ποιοι;). Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά αφήνοντας τους ανύπαρκτους να βράζουν στο ζουμί τους , τις δυνατότητες του Ολυμπιακού τις βλέπουμε δύο χρόνια τώρα.

Ξέρουμε ότι θα έρθει και το θέαμα, ξέρουμε τις δυσκολίες και τις παραμέτρους που υπήρχαν από το ξεκίνημα της σεζόν, ( ελλιπή προετοιμασία, φιλικά, ξεκούραση, νέοι παίχτες) και το ζητούμενο είναι να μπαίνουν οι τρεις βαθμοί στο σακούλι αυτή την περίοδο κόντρα και στις ατυχίες της τελευταίας στιγμής. Μην ξεχνάτε ότι λόγω τραυματισμών οι Βινάγκρε και Μπρούμα, παίχτες αξίας, που ήρθαν για να αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας, δεν έχουν προσφέρει ακόμη τίποτε απολύτως.

Ότι Πέπε, Τιάγκο Σίλβα που μπαίνουν στην  ομάδα  ακόμη δεν έχουν καν προσαρμοστεί. Ότι ο Ολυμπιακός στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην περσινή του ομάδα και στην εμπειρία που πρόσφεραν στην 11αδα, οι Ραφίνια και Εμβιλά, μαζί με τον Χολέμπας που τον φέραμε για να κάνει τα ρεπό και μέχρι τώρα έπαιζε συνεχώς. Επειδή οι Βινάγκρε και Μπρούμα είναι δανεικοί ( και με μεγάλες οψιόν) , επειδή δεν ξέρουμε πότε και αν τελικά θα προσφέρουν αυτά που μπορούν, επειδή κοιτάμε πάντα να βελτιωνόμαστε, επειδή υπάρχει δυστυχώς και ο κορονοϊός στην ζωή μας, επειδή οι Χολέμπας, Aβραάμ και Βαλμπουενά περπατάνε τα 36, σε αυτές τις τρεις θέσεις, θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας όσον αφορά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Τόσο για να βοηθήσουν άμεσα, όσο και για να προσαρμοστούν ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, το ματς με τον Άρη είναι κομβικής σημασίας. Με την Μάντσεστερ Σίτι είναι γιορτή. Από το Χαριλάου όμως η απόδραση με νίκη είναι μισό πρωτάθλημα, με τα ματς που ακολουθούν Βόλο( εντός), Λαμία (εκτός) και Λάρισα( εντός) με την δέουσα σοβαρότητα να προσθέτουν «εύκολα» 9 βαθμούς στο σακούλι.

Πηγαίνω να παρακολουθήσω τώρα τα χάϊ λάϊτς του αγώνα, για να δω το γκολ της ισοφάρισης του «πελάτη».

 

 

PHOTO GALLERY

Άλλη μια διδακτική ήττα… που μοιάζει με ισοπαλία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ