Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!

Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!
Book Small Mobile

Επιχειρείται «αυθόρμητα» και «συντονισμένα» πριν ακόμη ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, από τα πιόνια των «συμμάχων» να περάσει προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει το VAR. Φυσικά και το θέλουμε. Είναι και αυτονόητο και εννοείται ότι το θέλουμε. Όχι όμως να χρησιμοποιείται και να ελέγχεται όπως η σφυρίχτρα, στο στόμα των «ελεγχόμενων» διαιτητών του «δικού» τους Γραμμένου….

Δεν θα «κρύβεται» πίσω του η  ανυπαρξία των «συμμάχων» , οι μη επενδύσεις τους στο ποδόσφαιρο, τα λάθη τους και η  αγωνιστική κατάντια των ομάδων τους. Δεν θα παίρνουν ελέω VAR , νίκες και βαθμούς από μικρότερες ομάδες, που αγωνιστικά ούτε αυτές δεν μπορούν να κερδίσουν.

Τι να φοβηθεί ρε στημένοι ο Ολυμπιακός από το VAR; Εμείς έχουμε ΟΜΑΔΑ. Όλο κ όλο 1 γκολ έχουμε φάει σε 7 αγώνες, σε 630 αγωνιστικά λεπτά. Εσείς χωρίς την υπέρ σας σκανδαλώδη χρήση του VAR, δεν μπορείτε να κερδίσετε ούτε τα «δεύτερα» σας, και φυσικά δεν θα ήσασταν στην βαθμολογική θέση που είσαστε τώρα. Μεταξύ σας κλεβόσασταν  οι «σύμμαχοι», και με την ευνοϊκή  χρήση του VAR, πήρατε  από 1 πρωτάθλημα με Κυβερνητική κάλυψη.

Εμείς «μιλάμε» μέσα στο γήπεδο, και εσείς κρύβεστε πίσω από τις συνομιλίες των διαιτητών του γηπέδου με τον VARίστα. Ούτε με πιστόλια εισβάλλουμε μέσα στο γήπεδο , ούτε ζουλάμε τα γεννητικά όργανα των διαιτητών, ούτε παραρτήματα με ελεγχόμενο το ιδιοκτησιακό καθεστώς έχουμε. Το μεροκάματο της προπαγάνδας εσείς το παίρνετε, που βγαίνετε και λέτε ότι δεν υπήρχε ούτε οφσάϊντ, ούτε φάουλ, και ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα (δεν υπήρχε καν η πρώτη κίτρινη που δόθηκε), στο ματς του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα.

Για να μην σας πάω πιο πίσω με το χέρι του Βιερίνια και τα συνεχόμενα κατοχυρωθέντα  οφσάϊντ γκολ του ΠΑΟΚ. Άλλες χρονιές που δεν υπήρχε και η τεχνολογία, και οι διαιτητές έπρεπε στις οριακές φάσεις να αποφασίσουν στο δευτερόλεπτο, μας πρήζατε τα «φρύδια», λες και για  «εσάς» δεν συνέβαινε  το ίδιο. Τώρα πλέον δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος κύριοι. Αλλά εσκεμμένο. Στημένο. Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και όλοι ποιείτε την νίσσαν.

Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν οι μισθοφόροι να περάσουν στην συνείδηση του κόσμου, ότι ο Ολυμπιακός εναντιώνεται στην χρήση του VAR. Ε, όχι λοιπόν, δεν θα σας περάσει και αυτή η προπαγάνδα. Θέλουμε το VAR, θέλουμε να διορθώνονται οι όποιες λάθος αποφάσεις, αλλά απαιτούμε να το χειρίζονται ακριβοδίκαιοι επαγγελματίες που θα τηρούν τους κανονισμούς και όχι μισθοφόροι που θα κρίνουν αποτελέσματα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που τους ορίζουν για να αλλοιώνουν την βαθμολογία.

Όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων που δεν ανήκουν στα άρμα της συμμαχίας και τις αδικούν υπέρ των ομάδων  που ευνοούνται εις βάρος των ανυπόταχτων. Είτε για να μείνουν στην κατηγορία, είτε για να μπουν στην 6αδα των πλέι οφ, για να περνάνε άνετα τα αφεντικά και να προσπαθούν να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η χρήση του VAR. Ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια της δήθεν εξυγίανσης.

Δεν υπάρχει γκολ του Ολυμπιακού που ακόμη και να μετράει να μην ελέγχεται, δεν υπάρχει γκολ που να μην ακυρώνεται  με τις γραμμές να τοποθετούνται «αναλόγως». Βλέπω ότι υπάρχουν παράπονα και από άλλες ομάδες επίσης για τις διαιτησίες. Βόλος, ΠΑΟ,ΟΦΗ, Απόλλων, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία, αντί να κάνουν δηλώσεις οι προπονητές τους και να βγάζουν ανακοινώσεις ότι αδικούνται, γιατί δεν παίρνουν τηλέφωνο τον Ιβάν η τον Δημήτρη να κάνουν τα παράπονα τους;

 

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!
Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!
Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!
Με το VAR δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθoς, αλλά εσκεμμένο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ