ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε φυσιολογικές για την εποχή «θερμοκρασίες» κυμαίνεται η… βαθμολογία… στην Τούμπα… -10!

Σε φυσιολογικές για την εποχή «θερμοκρασίες» κυμαίνεται η… βαθμολογία… στην Τούμπα… -10!

Για να διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες στην Τούμπα επιβάλλεται την Κυριακή στο Περιστέρι, πάση θυσία να φύγουμε νικητές. Ούτε καν ισοπαλία να φέρουμε σε μια έδρα που μας δυσκολεύει παραδοσιακά. Απέναντι στον Ατρόμητο που έχει κάνει ζημιά σε όλες τις υπόλοιπες «συμμαχικές δυνάμεις».

Μια νίκη που θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε κ άλλο στην βαθμολογία πιθανόν και από τους δύο διώκτες μας. Να παίζουν οι «άλλοι» στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ σκεπτόμενοι ότι ο Ολυμπιακός  αύξησε την διαφορά και να «σφάζονται» μεταξύ τους για το ποιος θα μας ακολουθεί ως 2ος έστω και σε απόσταση.

Είναι από τα ματς εκείνα που η νίκη «δίνει» τίτλο. Στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με 8 ματς να απομένουν μετά από αυτό, η νίκη θα καταρρακώσει ψυχολογικά τους «άλλους». Δεν θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα που θα μας παίξει όπως οι « Βόλος και ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ». Διαιτησία και VAR θα στέκονται απέναντι μας ως επιπλέον αντίπαλοι.

Συνεπώς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι επιβάλλεται να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Νίκη για να περιμένουμε μετά στο βαθύ λιμάνι όπως «πρέπει», την ΔΕΚΟ του Βορρά. Νίκη για να διαψεύσουμε όσα ακούγονται  στα καφενεία του Αιγάλεω. Τι ακούγεται;

Οι φήμες λοιπόν λένε ότι η εξυγίανση δεν έχει παραδώσει τα όπλα. Ελπίζει ακόμη σε ανατροπή της βαθμολογίας. Με πρώτο στόχο να τελειώσει η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με τον 2ο να βρίσκεται όσο είναι εφικτό πιο κοντά. Τον 2ο που… ΔΕΝ θα είναι ο Άρης μιας και θα συνεχίσει η εξυγίανση να τον «δαγκώνει». Ήδη τον πέρασαν  η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, το δε «δάγκωμα» δεν θα αρκεστεί να τον ρίξει στην 4η θέση … αλλά ακόμη πιο κάτω.

Θα γίνει προσπάθεια να «χωρέσει» και ο… ΠΑΟ στην Ευρωπαϊκή 4άδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη θα παίξει το Κύπελλο Ελλάδος. Τι άλλο ακούγεται στα καφενεία; Ότι η εξυγίανση θέλει τον Αστέρα Τρίπολης η τον  Βόλο στην 6αδα των πλέι οφ και όχι τον Ατρόμητο. Όπως επίσης να υποβιβαστεί η Λάρισα και να σωθεί η Λαμία. Για να δούμε τι από όλα αυτά θα συμβεί τελικά.

Οι καφενόβιοι  θεωρούν  πως θα συμβούν «εκπλήξεις» και «ομορφιές» όσο πλησιάζουμε προς το τέλος. Κάνοντας γκέλες  ομάδες που θα έχουν σωθεί και θα είναι αδιάφορες βαθμολογικά  απέναντι σε αυτές που θα καίγονται για βαθμούς . Έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι οι «γκουρού» των καφενείων, που βλέπουν το ποδόσφαιρο από την δική τους «αγνή» ματιά.   Όσο όμως βλέπουμε  το πάθος όλων των παιχτών , στα πρόσωπα τους, την ώρα της επίτευξης του γκολ με τα… Γιάννενα, να μην ανησυχούμε.

Όταν βλέπουμε μέχρι και τον Σα να διασχίζει όλο το γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους, τον μπαρουτοκαπνισμένο Αβραάμ να πανηγυρίζει σαν να πρόκειται για το πρώτο πρωτάθλημα που πάει να κατακτήσει, και τους «παγκίτες» να γίνονται ένα κουβάρι σαν να παίζουν κ αυτοί, μόνο ευχαριστημένοι θα πρέπει να είμαστε. Όταν κυνηγάμε με το ίδιο πάθος μέχρι το 93΄το γκολ της νίκης, μόνο ικανοποιημένοι να είμαστε και ας μην παίζουμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε.

Είναι δυνατόν κάποιοι να μην είναι ευχαριστημένοι και να αναπολούν!!!! καλύτερες μέρες; Τώρα δηλαδή τι ζούμε; Τις «χειρότερες»; Ας ρωτήσουν τους υγιείς οπαδούς των άλλων ομάδων , να τους πουν την γνώμη τους για τον Ολυμπιακό. Θα ήθελαν να είναι οι ομάδες τους όπως ακριβώς είναι σήμερα ο Ολυμπιακός; Να ζούνε τις Κυριακές τους όπως ακριβώς τις ζούμε εμείς; Για να μην σας πάω στην Ευρώπη, που έχουν αποκλειστεί από την ημέρα της κλήρωσης κιόλας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ