Με σπασμένα τα φρένα οι γοργόνες οδεύουν ολοταχώς για την κορυφή της Ευρώπης

Με σπασμένα τα φρένα οι γοργόνες οδεύουν ολοταχώς για την κορυφή της Ευρώπης
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε στα κλουβιά σας όλοι λέμε. Μου βγήκατε για παρέλαση ρε γυμνοσάλιαγκες μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού για 9η φορά σε Ευρωπαϊκό τελικό στο γυναικείο Πόλο, να μας δείξετε ότι υπάρχετε;

Δεν θέλουμε ούτε συγχαρητήρια, ούτε ευχές ειδικά από όλους εσάς. Που ήσασταν όταν προκρινόταν ο Ολυμπιακός στο final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ ρε πουθενάδες; Τι έχετε κάνει για αυτόν τον σύλλογο; Το απόλυτο τίποτα. Η επιτυχία ρε ανύπαρκτε δεν είναι το γεγονός ότι μετείχαν μόνο Ελληνίδες αθλήτριες. Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός, ότι τα κατάφεραν χωρίς αγώνες και προπονήσεις επί μήνες μέσα και από την δική σου αδιαλλαξία και στο ότι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη δεν έχει δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Χάρη Παυλίδη , τα κορίτσια του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού που στηρίζει οικονομικά τον ερασιτέχνη , και τον Μιχάλη Κουντούρη που με όραμα, πλάνο και καθοριστικές αποφάσεις, κάτω από αντίξοες συνθήκες 11χρόνια τώρα εκτόξευσε όλα τα αθλήματα του ερασιτέχνη.

Μην μας «αγγίζετε» λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι για να πάρετε λάμψη από την δόξα μας. Μας «λερώνετε». Είστε ανίκανοι, ανύπαρκτοι και γλείφτες. Κλείνετε τα μάτια σε όσα συμβαίνουν εις βάρος μας σε «άλλες» Ομοσπονδίες, και σφυρίζετε αδιάφορα όταν σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Μοιράζετε αφειδώς χρήματα, εκτάσεις και αθλητικούς χώρους σε όλους τους «άλλους» πλην του Ολυμπιακού. Ακόμη και τα χρήματα από το στοίχημα τα μοιράζετε ισόποσα.

Πείτε μας με τι κριτήρια;

Τις ίδιες επενδύσεις κάνουν όλοι;

Τις ίδιες ομάδες συντηρούν;

Τους ίδιους στόχους έχουν;

Παίζουν Ευρώπη;

Πείτε μας για ποιον λόγο δεν έχει βρεθεί ακόμη χώρος για να φτιαχτεί κολυμβητήριο. ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αποκτήσουμε εγκαταστάσεις; Ο Αυτοκράτορας στο Πόλο και το Βόλεϊ δεν έχει εν έτη 2021 δικά του κλειστά

Ολόκληρος Πειραιάς και στερείται υποδομών. Φανταστείτε που θα είχε φτάσει με δικά του γήπεδα, αναπτύσσοντας τις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός. Χρόνια ολόκληρα όλες οι κυβερνήσεις έβαζαν και βάζουν φρένο στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στα όνειρα μας φρένο όμως δεν μπορείτε να βάζετε. Θα σας ξεφτιλίζουμε πάντα με Ευρωπαϊκά τρόπαια, με Ευρωπαϊκούς τελικούς, χάρη στην μαγκιά που ξεχειλίζει σε αυτόν τον σύλλογο. Κρατήστε τα σάλια σας για τους «φίλους» σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ