ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα παλεύουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας

Θα παλεύουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας
Book Small Mobile

Έτσι απαντάει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στις κλοπές που υφίσταται από τις… Ομοσπονδίες και τα πιόνια με τις σφυρίχτρες στο στόμα. Φέρνοντας αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, για να «προστατεύσει» τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να διεκδικήσει Ευρωπαϊκά τρόπαια και τα «κλεμμένα». Παίχτες που ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν να φέρουν οι υπόλοιποι σύλλογοι που αρκούνται στο να κλέβουν κανένα τίτλο έχοντας συνοδοιπόρους στις «κλοπές» τις εκάστοτε Ομοσπονδίες.

 

 

Αν ο κόσμος του Ολυμπιακού γραφτεί κατά χιλιάδες ως μέλη, ότι και να κάνουν οι «ληστές» δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν. Έχοντας να συντηρήσουμε στο ανώτερο επίπεδο 6 ομαδικά τμήματα σε 4 αθλήματα, απέναντι μας βρίσκουμε διαφορετικούς διεκδικητές. Που όταν βρίσκουν την ευκαιρία και μας ανταγωνίζονται στο θέμα του μπάτζετ, μπαίνουν μπροστά εξωγενείς παράγοντες και «ελεγχόμενες» Ομοσπονδίες για να γέρνει η πλάστιγγα προς την μεριά τους. Όταν όμως οι ομάδες μας είναι «χτισμένες» με τους καλύτερους μακράν αθλητές, όσες μεθοδεύσεις  και να κάνουν δεν μπορούν να μας «ληστέψουν». Όλα συνεπώς είναι στα χέρια μας.

Ας δώσει ο κόσμος με τις εγγραφές μελών την δυνατότητα στην διοίκηση του, να απογειώσει τον σύλλογο. Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την αυτοκρατορία του από εκεί που σταμάτησε. Με συνεχόμενα Νταμπλ σε όλα τα αθλήματα και τμήματα. Ας κοπιάσουν οι «κλέφτες» να διεκδικήσουν από τις «κανονικές» μας πλέον ομάδες τα εγχώρια τρόπαια. Μέχρι εδώ ήταν οι «χαρές» τους. Αρκεί να είμαστε δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότεροι ως μέλη. Οι ομάδες «χτίζονται» τώρα! Τα έσοδα μέχρι ένα σημείο προϋπολογίζονται. Αν δεν ανταποκριθούμε τώρα!!! στις εγγραφές μελών κατά χιλιάδες και «ανοιχτούμε», αν δεν έρθουν τα έσοδα που προσδοκάμε θα χρεωθούμε. Τόσο απλά.

Δυστυχώς δεν είμαστε επιχειρηματίες να βάζουμε το χέρι στην τσέπη , ούτε έρχονται να μας βοηθήσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Τα έσοδα μοιράζονται ακριβοδίκαια λοιπόν αρχικά στα τμήματα πρώτα του Πόλο και μετά του Βόλεϊ που φέρνουν Ευρωπαϊκές διακρίσεις, και στην συνέχεια στο γυναικείο μπάσκετ, και το Χαντ μπολ. Τα νεοσύστατα ας πούμε τμήματα. Για να είμαστε λοιπόν ανταγωνιστικοί απέναντι στους «κλέφτες» και να τους κερδίζουμε και αυτούς , μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Να φτιάξουμε ισχυρές ομάδες.

Δεν θα θυσιάσουμε όλο το οικοδόμημα όμως του ερασιτέχνη και την τιτάνια προσπάθεια να ξεχρεώσουμε τον σύλλογο, στον βωμό ενός πρωταθλήματος. Θα παλεύουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Μέχρι εκεί που εσείς ο κόσμος του Ολυμπιακού μας δίνει την δυνατότητα. Τα έσοδα είναι δυστυχώς πάγια. Η κανονικότητα δεν έχει επέλθει όμως στην ζωή μας. Ακόμη και τα μισά εισιτήρια και διαρκείας να διατεθούν πάλι θα μας λείπει μέρος των εσόδων για να ανταποκριθούμε στην υπέρβαση των δύο αυτών τμημάτων. Και για να μην το κουράζουμε περισσότερο.

Θέλετε να βλέπετε στα χέρια των «αλλόθρησκων» κούπες ενώ έχετε την δυνατότητα να τις στερείτε; Ξέρετε ΟΛΟΙ πλέον τι πρέπει να κάνετε. Αν έβγαιναν ΤΩΡΑ διαρκείας και εισιτήρια θα βρίσκαμε η όχι όλοι τα 50 και τα 10 ευρώ για το μέλος η την κάρτα φιλάθλου ; Είναι δυνατόν για 50 και 10 ευρώ ετησίως να αφήνουμε τους «άλλους» να χαμογελούν; Η μήπως δεν χαρήκατε τις φετινές επιτυχίες; Δεν αισθάνεστε υπερήφανοι που τόσα χρόνια στηρίζετε τον ερασιτέχνη βλέποντας τους «άλλους» να μας αντιγράφουν γλείφοντας εκεί που έφτυναν;

 

PHOTO GALLERY

Θα παλεύουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ