ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε, με μεγαλύτερο πάθος για την κορυφή

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε, με μεγαλύτερο πάθος για την κορυφή

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Με τον Ατρόμητο αύριο στον ναό, πρώτα από όλα μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης. Αν έρθει και το θέαμα καλώς να ορίσει. Μουρμούρες και γκρίνιες από την κερκίδα δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Όσοι βρεθούν την Κυριακή στον ναό, στηρίζουν όλους όσους επιλεγούν από τον Μάρτινς, να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη και κρύβει εκπλήξεις.

Αν δεν θέλουμε να είναι ο Ολυμπιακός το θύμα, «συμμετέχουμε» και εμείς από την κερκίδα ενεργά στο παιχνίδι. Όλοι με τον Ολυμπιακό πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω, όλοι  θέλουν να είναι εκείνοι που θα του κόψουν βαθμούς. Και φέτος το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι απόρθητο φρούριο.

 

 

Όσοι έρχονται να μην σκέφτονται μόνο ότι θα χάσουν, αλλά να φύγουν με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ. Όσοι μπορούν και πληρούν τις προϋποθέσεις , προλαβαίνουν ακόμη να  πάρουν διαρκείας. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η πανδημία να μας κρατάει όμηρους. Οφείλουμε να πάρουμε ξανά την ζωή στα χέρια μας. Το γήπεδο ήταν, είναι και θα είναι καψούρα. Λείπουμε τόσους μήνες από κοντά του. Μόλις 3 παιχνίδια έχουμε δει φέτος στα προκριματικά.  Η πανδημία μας δίδαξε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε ματς. 1,5 χρόνο τώρα δεν βλέπαμε κανένα.

Τίποτε δεν πρέπει από δω και μπρος να το θεωρούμε δεδομένο. Ζήσαμε για τα καλά στο πετσί μας την στέρηση του γηπέδου. Χάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Χαθήκαμε με ένα σωρό συνοδοιπόρους από τις κερκίδες. Ας μην χάσουμε ξανά ούτε ένα Σαββατοκύριακο στα γήπεδα. Όπου παίζει ο Ολυμπιακός μας σε οποιοδήποτε άθλημα , να δίνουμε το παρών. Η παρουσία μας είναι το κίνητρο για τους νέους παίχτες κυρίως να μάθουν που ήρθαν. Να ζήσουν από κοντά την μαγεία της κερκίδας που μόνο ακουστά την είχαν η την είχαν νοιώσει ως αντίπαλοι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο ορισμός των Γκορτζίλα και Φωτιά στο var , είναι ένα ακόμη μήνυμα της εξυγίανσης για το τι θα επακολουθήσει. Κανένα ματς δεν θα το αφήσουν στην τύχη του. Όπου μπορούν θα μας στερούν βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος, έχει προβλήματα, από ένα σωρό αιτίες, και μέχρι να βρει τον δρόμο του, οφείλουμε άπαντες να είμαστε σε επαγρύπνηση.

Το ζητούμενο είναι την δεδομένη χρονική στιγμή μόνο οι νίκες και οι τρεις βαθμοί έστω και με μισό μηδέν. Τώρα μας έχει ανάγκη η ομάδα περισσότερο. Όταν ρολάρει απλά θα την απολαμβάνουμε.

Μην ασχολούμαστε με συνθέσεις, συστήματα κλπ όταν ξέρουμε τι συμβαίνει, και όταν δεν ξέρουμε τι γίνεται καθημερινά στο Ρέντη. Ποιοι είναι ξεκούραστοι , σε καλύτερη κατάσταση, ποιοι έχουν προσαρμοστεί, τι υπάρχει στο μυαλό του Μάρτινς όσον αφορά την διαχείριση του ρόστερ, μιας και τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά και συνεχόμενα για το επόμενο διάστημα. Ναι, ψυχολογικά η διαδικασία να μπεις στο γήπεδο είναι πέρα από τα όσα γνωρίζαμε, αλλά και το να στερηθούμε κ άλλο τον Ολυμπιακό δεν παλεύετε. Όσοι μπορούν πρέπει αύριο είτε με διαρκείας, είτε με εισιτήριο να δώσουν το παρών στον ναό.

Δεν θα είναι εύκολη η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η παραίτηση του Ζαγοράκη τα «λέει» όλα. Το σύστημα είναι εδώ και να είστε σίγουροι ότι θα κάνει τα πάντα για να μην το ξεφτιλίσει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός. Αν πέρσι και πρόπερσι ήταν και τα σημαιάκια «πιασμένα» φέτος θα είναι μέχρι και το χορτάρι με τις γραμμές. Καλή σεζόν να έχουμε και τα καλύτερα έρχονται.

 

PHOTO GALLERY

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε, με μεγαλύτερο πάθος για την κορυφή
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ