ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αté logo...

Αté logo...

Ate logo… η επί το ελληνικότερον θα τα πούμε μετά… Δεν «βλέπει» κανείς τι διαδραματίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ- Άρης και ξένοι στο Απόλλων- ΑΕΚ!!! Μάλλον επειδή ήταν γειτονικό «ντέρμπι».

Θα είχαν πολλά να θυμηθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες από το πώς αντιμετώπιζαν οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων τις καταστάσεις όταν έπαιζαν στις μικρότερες κατηγορίες και οι δύο. Τουλάχιστον 4 βαθμούς τσίμπησε η ΑΕΚ δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Λες και είναι η καρέτα- καρέτα την προστατεύουν για να μην … τα πούνε μετά οι ρέφερι με τους ανθρώπους που δεν «έχουν καμιά σχέση» με την ΑΕΚ. Και όλα αυτά για να κρατηθούν σε μια απόσταση αξιοπρεπή πίσω μας.

Από κοντά και η Κρατική μέριμνα, καθώς κανείς δεν βλέπει τους οπαδούς της να μετακινούνται κανονικότατα με εισιτηριάκια σε Βόλο και Ριζούπολη με τις διοικήσεις των ομάδων να μην επιτρέπουν στα λόγια την παρουσία φιλοξενούμενων  και την αστυνομία να έχει τον νου της  στους πυροσβέστες και στο πως δεν θα φτάνουν στα γήπεδα της επαρχίας ( Λαμία- Αγρίνιο- Τρίπολη- Γιάννενα) οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάνε σε όλα τα επίπεδα.

Όχι μόνο μας στερούν το δικαίωμα της μετακίνησης αλλά βρήκαν και πρόφαση και έκλεισαν για μια αγωνιστική το Καραϊσκάκη.  Όλα αυτά δεν είναι ικανά ας πούμε να εξοργίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού; Όχι μωρέ. Εντάσσονται στο γενικότερο πρόγραμμα της «σωτηρίας» του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει κάποιος που να μην βλέπει την αλλοίωση της βαθμολογίας;

Που να μην είναι σίγουρος πως αν σφύριζαν ξένοι διαιτητές η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα είχαν λιγότερους βαθμούς; Μπορεί να πει στον φίλαθλο κόσμο ο Μπέος πως ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ οι «οικογενειάρχηδες» οπαδοί της ΑΕΚ εισιτήρια και ο «φούρναρης» στην Ριζούπολη; Στην προμήθεια πάντως των εισιτηρίων δεν φταίει σίγουρα η αστυνομία. Μην ξεχάσει η δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον Άρη. Όχι για τα επεισόδια αλλά για κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Έφτασε τον ΠΑΟ στην βαθμολογία ξεκινώντας και από το -6.  

 

 

Ούτε είναι τυχαίο ότι δεν αντιδρούν οι διοικήσεις και οι οπαδοί των «άλλων» ομάδων με αυτά που βλέπουν. Λες και δεν τους νοιάζει που γίνονται, λες και τους «αρέσει» να βλέπουν την πλάτη της ΑΕΚ. Λες και έχουν «παραχωρήσει» φέτος την θέση τους στην ομάδα που «προστατεύεται» μπας και μπορέσει να γίνει το αντίπαλο δέος για να μην πάρει περίπατο το 47ο Πρωτάθλημα και 3ο συνεχόμενο στα χρόνια της χολέρας ο Ολυμπιακός.

Από κοντά και τα ΜΜΕ. Οι 2 εκ των 3 συμμάχων δεν παίζουν Ευρώπη, είναι όλοι τους πίσω μας στην βαθμολογία απο3 έως 9 βαθμούς , και ασχολούνται με τα «προβλήματα» του Ολυμπιακού.

Ποιες μεταγραφές δεν «βγήκαν», γιατί δεν προσφέρει θέαμα, γιατί είναι 2ος στο Γιουρόπα, πότε γίνονται οι αλλαγές, ποιοι βγαίνουν, ποιοι μπαίνουν, γιατί δεν παίζει ο τάδε, ποιο σύστημα παίζουμε. Για το τι συμβαίνει σε όλους τους «άλλους» μιλιά. Στο απυρόβλητο οι Ιβάν, Γιαννάκης και Δημητράκης με τους προπονηταράδες και τους παιχταράδες τους. Καλά που βγήκε η ΝΔ και έχει τα κονέ μωρέ ο Ολυμπιακός. Ούστ ψεύτες. Απέχουν ελάχιστα αυτά που γίνονται με τα όσα «γινόντουσαν» επί Σύριζα.

Υ.Γ. Δεν επιτρέπεται τέτοια εμφάνιση όπως με τον Ιωνικό. Μπορεί να χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες αλλά με το σκορ στο 1-0 έως το τέλος δεν ήθελε πολύ να γίνει μια στραβή.

Υ.Γ.2… Ο Ιωνικός κατέβηκε για να ρίξει κλωτσιές και ο Μανούχος για να τις αφήνει απλόχερα ατιμώρητες.

Υ.Γ.3… Οι παίχτες θα πρέπει να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό σε όσους έρχονται στο γήπεδο να δουν πέρα από την νίκη και τους τρεις βαθμούς και θέαμα.

Υ.Γ.4… Το μπασκετάκι μας συνεχίζει να τιμωρεί τους «ψηφοφόρους» του Φάρου ακόμη και μέσα στις έδρες τους.

Υ.Γ.5…. Θα μείνει σε όλους «αξέχαστη» η σεζόν 2021-22 από τους «νεοφώτιστους».

Υ.Γ.6…  Κανένα έλεος στην ομάδα που τόσα χρόνια «επιβίωνε» χάρη στους «Αναστόπουλους» και στην προπαγάνδα από τα φερέφωνα τους.

Υ.Γ.7… Διαλύστε την ομάδα που οι «αντικειμενικοί» ούτε ήξεραν, ούτε έβλεπαν, ούτε άκουγαν τι συμβαίνει.

 

PHOTO GALLERY

Αté logo...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ