ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι. Σκάνδαλα με var στα γήπεδα σε τελικό που κρίνεται στον πόντο, σκάνδαλα στις Ομοσπονδίες με επιβολή τιμωρίας στον Λέμος με αναστολή!!!  Πονάνε πολύ όπως φαίνεται τα επιτεύγματα του ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια. Μια μπόχα αναδύεται πίσω από τις «επιτυχίες» και κανείς δεν μιλάει.

 

 

 

 

Μόνο τα «λάθη» μας βλέπουν, με την διαφορά ότι τα βλέπουμε και εμείς και αν δεν υπάρχουν δικαιολογίες δεν κατασκευάζουμε για να αποποιούμαστε τις όποιες ευθύνες μας αναλογούν . Τι να λέμε τώρα; Εδώ στο μπάσκετ γυναικών έχουν μόνο μια 5αδα που παίζει συνεχώς χωρίς να κάνει φάουλ. Ούτε οι Σικάγο Μπουλς στις δόξες τους να ήταν. Και από κοντά στα στημένα σχόλια και κάποιοι που την βρίσκουν να απαξιώνουν και να μηδενίζουν συνεχώς κάθε προσπάθεια. Από διοίκηση μέχρι αθλητές, αθλήτριες και προπονητές. Δεν λέω ότι δεν γίνονται και λάθη. Αλλοίμονο. Λάθη γίνονται και θα γίνονται επ΄ άπειρον.

Τα «λάθη» των Ομοσπονδιών και των διαιτητών υπέρ των αντιπάλων μας όμως κρίνουν αγώνες, κρίνουν κούπες. Και δεν «διορθώνονται». Η παντοδυναμία του Ολυμπιακού στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ, και στο Πόλο, δεν έπρεπε όπως φαίνεται να επεκταθεί στο γυναικείο Βόλεϊ και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην επεκταθεί τόσο το Χαντ μπολ όσο και το Μπάσκετ γυναικών. «Εγκλήματα» έγιναν εις βάρος μας στον πρώτο τελικό στην Χαλκίδα, ενώ στο μπάσκετ αν περάσετε ακόμη και τώρα έξω από την Λεωφόρο θα βαράνε βολές.

Δικαιολογίες μπορεί να πουν κάποιοι. Γιατί όμως ρε ψεύτες ας πούμε δεν είπαμε τα ίδια στο Βόλεϊ αντρών; Που χάσαμε δίκαια από λάθος επιλογές στους στόχους μας ; Γιατί δεν δικαιολογηθήκαμε στο Κύπελλο γυναικών στο Βόλεϊ που βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας; Γιατί δεν δικαιολογηθήκαμε για το γεγονός ότι δεν πήγαμε σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό final 8 στο Πόλο αντρών; Γιατί δεν «κατασκευάσαμε» δικαιολογίες στον ημιτελικό Κυπέλλου στο Χαντ- μπολ; Να σας πω γιατί; Γιατί είμαστε άντρες, όχι «νυφίτσες».

Ξέρουμε που έχουμε φταίξει. Βλέπουμε τα όποια λάθη μας ακόμη και στα τμήματα που τελικά επικρατούμε, ώστε να τα διορθώνουμε και του χρόνου να εμφανιζόμαστε ακόμη καλύτεροι. Δεν μας κλείνουν τα μάτια ούτε οι επιτυχίες. Δεν επαναπαυόμαστε. Εγώ τον Ολυμπιακό μου έχω μάθει να τον αγαπάω και στις χαρές και στις λύπες. Το χειροκρότημα του κόσμου για αυτή την σπουδαία ομάδα και το κλάμα των κοριτσιών με έκαναν ακόμη πιο περήφανο.

Από σήμερα  κιόλας  σχεδιάζετε το μέλλον του Ολυμπιακού ώστε να επανέρθουμε άμεσα στην φυσική μας θέση. Δεν θα πω κακό λόγο για καμία κοπέλα, για κανέναν αθλητή. Μας χαρίζουν χρόνια τώρα απίστευτες στιγμές. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες, στα λάθη, στον σχεδιασμό; Και;  Συνεχίζουμε με ψηλά το δαφνοστεφανωμένο κεφάλι για να επιστρέψουμε άμεσα στην μοναδική θέση που μας αρμόζει. Της κορυφής. Μην ανησυχείτε. Μόλις επανέλθουμε στον Θρόνο θα κάνουμε «απολύμανση» πρώτα.

 

PHOTO GALLERY

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι
Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι
Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ