BREAKING NEWS Ελ Αραμπί 2024!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μοναδικό τους λάθος ήταν ότι... έπρεπε να είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!

Το μοναδικό τους λάθος ήταν ότι... έπρεπε να είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι έγινε, ρε είρωνες; Πού χαθήκατε; Δεν είδα πουθενά πράσινες αναρτήσεις για το μπάσκετ. Για τα άδεια καθίσματα στο ένα και μοναδικό παιχνίδι των τελικών στο ΟΑΚΑ; Κομμένα και τα γελάκια στο instagram; Νταμπλ περίπατο; Με σκούπα από «νεοφώτιστη» ομάδα; Και πώς να είναι διαφορετικά μετά από 7 συνεχόμενες «σφαλιάρες» οι 3 εκ των οποίων στο ΟΑΚΑ, με συνολική διαφορά 99 πόντων! Και με τα «κατάλοιπα» του Φάρου σε πλήρη ετοιμότητα. Γιατί, «παρείχαν» προστασία υψηλής ευκρίνειας ώστε να μην διασυρθεί η «αγαπημένη» ομάδα των απανταχού υπαλλήλων. Ήταν τόσο μεγάλη όμως η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων που δεν μπόρεσαν να «βοηθήσουν» περισσότερο. Απλά αρκέστηκαν στο να την «βοηθήσουν» να ηττηθεί «αξιοπρεπώς». Κάποιοι εκ των διαιτητών θα πρέπει να ντρέπονται για αυτά που έδιναν και αυτά που δεν «έβλεπαν» τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΣΕΦ. Κάποιοι άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που «λύγισαν» από την προπαγάνδα και τα μπινελίκια εναντίον τους, μετά τα ματς τους με τη Λάρισα. Με ξένους διαιτητές θα «γράφανε» ιστορία σε διαφορά πόντων οι μεταξύ μας αναμετρήσεις. Η σχολαστικότητα με την οποίαν ασχολήθηκαν σε ένα σωρό φάσεις υπέρ τους, και οι διακοπές και στα τρία παιχνίδια ήταν στην ημερήσια διάταξη. Αν παιζόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια στα ίσα και με την ίδια «ευσυνειδησία» οι τελικοί μη τυχόν και αδικήσουν μια από τις δύο ομάδες, θα είχαμε 10 πρωταθλήματα τουλάχιστον περισσότερα. Τα «στέρησαν» από ένα σωρό παίκτες και προπονητές, οι «κόπροι του Αυγεία».

Ακόμη και αυτή την στιγμή που μιλάμε οι «συνένοχοι» στις «κλοπές» μιλάνε για  προπαγάνδα ετών του Ολυμπιακού με σκοπό να σκεπαστούν οι «αποτυχίες» των Αγγελόπουλων. Που την ίδια περίοδο σήκωναν Ευρωλίγκες και είχαμε καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Το μοναδικό τους λάθος ήταν που… δεν έφυγαν νωρίτερα. Που έκαναν υπομονή, που έδειχναν καλή θέληση, που δεν αντιδρούσαν στον χλευασμό, και τις χυδαίες προκλήσεις, απέναντι στον κόσμο, την ομάδα, τους ίδιους, από όλους αυτούς που είχαν «βολευτεί» από την διαιωνίζουσα «κατάσταση». Και που συνεχίζεται ακόμη. Πού ακούστηκε να ψηφίζουν οι ομάδες που κατηγορούνται και να κρίνουν την απόφαση αν είναι «ένοχες» ή όχι. Σαν να μετέχει στους ενόρκους ο «δολοφόνος» ένα πράμα και με την ψήφο του να βγαίνει αθώος «λόγω αμφιβολιών». Γελάει όχι μόνο η κωμωδία αλλά και το «δράμα» μαζί σας.

Πείραξε το «σύστημα» μια ανάρτηση αθλήτριας και δεν τους «ενόχλησαν», τα στρινγκ στον πάγκο, οι ύβρεις στη φυσούνα και τα «κυνηγητά» στους διαιτητές, η τα εμετικά πανό της «υπέροχης» μέχρι πρότινος «μειονότητας». Δεν σας «κάθισε» το σενάριο. Ούτε οι Αγγελόπουλοι έφυγαν, ούτε ο Μπαρτζώκας απολύθηκε, και πολύ περισσότερο όχι μόνο δεν στράφηκε ο κόσμος εναντίον τους από την απόφαση να αποχωρήσουν από την Α1, πόσο μάλλον από μια τυχαία ήττα στην αρχή της σεζόν, που και πάλι προσπαθήσατε να περάσετε προς τα έξω ότι δεν καταλαβαίνει τίποτε ο ακατανόμαστος από την αλλαγή στην ΕΟΚ, αλλά στήριξε «μέχρι τέλους» τον σύλλογο. Σας «επεστράφη» με κάθε μεγαλοπρέπεια η χολή και η ειρωνεία τόσων ετών. Να κοιτάξετε να το συνηθίσετε γιατί από δω και μπρος έτσι θα είναι τα πράματα. Θα κερδίζει ΜΟΝΟ ο καλύτερος. Αν δεν είμαστε ας μην κερδίζουμε. Να «επικρατείτε» όμως έχοντας εύνοια δεν θα το επιτρέψουμε. Ο καθένας θα παίρνει ότι του αξίζει. Τον Ιωάννη και τα μάτια σας. Δείτε το τουλάχιστον από την θετική του πλευρά το πράμα. Με την «σκούπα» γλιτώσατε τα έξοδα για έναν ακόμη αγώνα στην «γκαρσονιέρα» μας. Φώτα, κλιματιστικά στο φουλ, και φθορά στις μπασκέτες από τα «τούβλα» που θα πετάγανε οι «παιχταράδες» σας έξω από τα 6,25!. Και μην ξεχαστείτε: Όλοι μέλη, και όλοι διαρκείας του χρόνου. Πετάξτε έξω την μειονότητα και τους τσαμπατζήδες, για να δούμε και πόσοι θα μείνετε στα σκαλάκια του ΟΑΚΑ τελικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ