BREAKING NEWS Ελ Αραμπί 2024!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κολοτούμπα, η προπαγάνδα και τα ψέματα είναι τα πιο δημοφιλή τους σπορ

Η κολοτούμπα, η προπαγάνδα και τα ψέματα είναι τα πιο δημοφιλή τους σπορ
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς τα φέρνει ο καιρός όμως ε; Αλλά και εμείς δεν ξεχνάμε. Πριν 3 χρόνια ήταν αυτό-υποβιβασμός, και τώρα είναι ανοιχτός δρόμος για Ευρωκούπα; Και το σωματείο της καρδιάς σας έχει γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερη διοργάνωση. Το ΣΕΦ δεν μπορεί, λόγω του ότι χρειάζεται τριπλάσιος χρόνος να στηθεί το ταραφλέξ και να ξεστηθεί (καθώς δεν τηρεί τις προϋποθέσεις το παρκέ για άμεση αλλαγή όπως στην Πυλαία και το ΟΑΚΑ). Πέρα από το γεγονός για εύρεση ωρών για προπονήσεις για την ομάδα του μπάσκετ όλο αυτό το διάστημα. Ποιος λοιπόν αυτο-υποβιβάζεται και δηλώνει να αγωνιστεί σε μικρότερες διοργανώσεις για να πάρει κανά ευρωπαϊκό εκμεταλλευόμενο την απουσία ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων από το Challenge Cup; Ποιος πονάει τόσο πολύ από τα 12 Ευρωπαϊκά τρόπαια που κοσμούν την τροπαιοθήκη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού; Ποια ομάδα ενώ έβγαινε Ευρώπη δεν δήλωνε καν συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επί χρόνια;

Ποια ομάδα αυτό-υποβιβαζόταν στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι μόνο σε ένα τμήμα; Και τώρα είναι ηθικό να βγαίνεις Πρωταθλητής και να παίρνεις την θέση του Φοίνικα Σύρου στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση με τον 2ο Ολυμπιακό να μετέχει κανονικά στην 2η, το CEV CUP; Ποιος δεν λέει την αλήθεια στον κόσμο του; Ποιος τελικά εφαρμόζει παλιομοδίτικες τακτικές και γυρίζει δεκαετίες πίσω το άθλημα; Με Φοίνικα Σύρου και ΠΑΟΚ που έπαιξε το σωματείο σας; Εμείς αγωνιστικά δεν πέσαμε ΠΟΤΕ στην Α2. Εσείς και πέσατε σε Βόλεϊ γυναικών, Μπάσκετ γυναικών και Πόλο Ανδρών και σωθήκατε στα χαρτιά στο Βόλεϊ Ανδρών και στο ποδόσφαιρο με την υπόθεση λουλουδιών! Αυτή είναι η Ιστορική αλήθεια. «Στάνες» έχετε όχι γήπεδα. Η κολοτούμπα, η προπαγάνδα και τα ψέματα είναι τα πιο δημοφιλή σας σπορ. Εκεί είστε μόνιμοι Πρωταθλητές, συνεχόμενα. Τώρα μάλιστα. Έτσι εξηγούνται οι πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες τίτλοι σας. Στις φιέστες σας στην συνοικία της Αθήνας που κατοικο-εδρεύεται, λογικά επίτιμοι καλεσμένοι θα είναι κάθε χρόνο ο Πινόκιο, και ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Οι οποίοι φήμες λένε ότι είχαν αγοράσει την έκταση στην Λεωφόρο και με «δικά» τους χρήματα είχαν κατασκευάσει το γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο στην συνέχεια δώρισαν στο σωματείο της «αλήθειας». Άρα σωστά λέτε ότι σας ανήκει και το ανταλλάσσετε με τον Βοτανικό. Μη σας πω ότι σας πιάνουν και κώτσους γιατί δίνεται «φιλέτο» και σας δίνουν υποβαθμισμένη περιοχή. Γελάει με την  πάρτη σας ολόκληρο το Διαγαλαξιακό σύστημα. Απορώ πως μέσα στους τίτλους σας δεν έχετε βάλει και κανένα τρόπαιο που λογικά θα έχουν κατακτήσει σε κάποιο μακρινό ανεξερεύνητο ακόμη πλανήτη οι πρόγονοί σας, τα κοινώς λεγόμενα ΟΥΦΟ.

Θα λέτε καμιά αλήθεια που και που στο πολύ μακρινό μέλλον, και δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς που την γράφετε. Καλή επιτυχία στα Πρωταθλήματα λουομένων με μπρατσάκια και επάλειψης  αντι-ηλιακής κρέμας στο οποίο μετέχετε και αυτό το καλοκαίρι.

*Η βασική φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα «redsagainsthemachine.gr».

 

PHOTO GALLERY

Η κολοτούμπα, η προπαγάνδα και τα ψέματα είναι τα πιο δημοφιλή τους σπορ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ