ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν μπορώ… δεν μπορώ να περιμένω!

Δεν μπορώ… δεν μπορώ να περιμένω!

Θα είμαστε απαράδεκτοι αν υπάρχει έστω και ένα κάθισμα άδειο σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκα που θα δώσει αυτό το παρεάκι. Δεν περίμενα να δω τα φιλικά για να διαπιστώσω ότι η ομάδα θα συνεχίσει με καλύτερες προοπτικές από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

 Όλες οι μεταγραφές που έγιναν θα την κάνουν ακόμη καλύτερη. Τόσο έξω από την ρακέτα όσο και μέσα σε αυτή. Το νταμπλ, το 7-1 νίκες επί του ακατανόμαστου και η συμμετοχή στο final 4 την περσινή χρονιά, είναι ο πήχης που καλούμαστε να ανεβάσουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με ότι αυτό συνεπάγεται για τους αντιπάλους μας. Την ίδια αίσθηση με μένα δείχνουν πάντως να έχουν αρκετοί , μιας και τα διαρκείας φεύγουν στο φτερό αναγκάζοντας την διοίκηση να ανοίγει συνεχώς κ άλλες θύρες. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο των Αγγελόπουλων, και του Μπαρτζώκα σε συνδυασμό με την περσινή πορεία και τις φετινές μεταγραφές , μας έχουν «αναγκάσει» να ανυπομονούμε να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

 Με τους «γραφικούς» θα ασχοληθούμε μόνο όταν παίξουμε μαζί. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν οι στόχοι μας είναι εντελώς διαφορετικοί. Εμείς «κοιτάμε» να πάμε τελικό στην Ευρωλίγκα και εκείνοι να τερματίσουν σε καλύτερη θέση από την προτελευταία. Εμείς κοιτάμε το νταμπλ κατάματα και εκείνοι έχουν έτοιμες τις ανακοινώσεις εναντίον ΕΟΚ και διαιτητών έχοντας αφήσει κενά τα ονόματα μόνο και τις ημερομηνίες. Σιγά μην ασχοληθούμε με το τι λέει ο κάθε λευκοπετσετάκιας εξωδιοικητικός παράγοντας. Η ιστορία συνεχίζει να γράφει ότι έχουν να πάνε final 4 από το μακρινό 2012! Παράδοση στις δεκαετίες χτίζουν σε όλα τα αθλήματα οι «ξυπόλητοι πρέσβεις».

Αυτό που πρέπει να μας καίει σαν οπαδούς είναι το γηπεδικό. Δεν είναι το ΣΕΦ αυτό το γήπεδο που «θέλουμε» ως οπαδοί. Μαθαίνω περί επικείμενης μελλοντικής παραχώρησης από το Κράτος όπως συνέβη με τα γήπεδα των ΠΑΟ και ΑΕΚ. «Αυτό» το ΣΕΦ όπως είναι σήμερα, τους το χαρίζουμε, να το συντηρούν μόνοι τους. Χρειάζεται ολική ανακατασκευή η κεντρική σάλα και οι κερκίδες. Μόνο αν αλλάξει φορά το γήπεδο, κατασκευαστούν εκ νέου κερκίδες που θα είναι περιμετρικά μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, φύγει ο στίβος και αυξηθεί η χωρητικότητα θα έχουμε να μιλάμε. Όπως «βρίσκονται» λεφτά για όλους τους «άλλους» από την Πολιτεία για γήπεδα ποδοσφαίρου και κλειστά να βρεθούν και για την ανακατασκευή του ΣΕΦ.

Αυτή την στιγμή όπως είναι είμαστε «όμηροι» μιας χρόνιας κατάστασης  που αποβαίνει εις βάρος μας. Δεν το νοιώθουμε δικό μας, ούτε είναι έδρα με όλη την σημασία της λέξεως με τις κερκίδες στο υπερπέραν. Λέμε ναι στην παραχώρηση, όχι στην συντήρηση με την υπάρχουσα κατάσταση , και ναι στην ανακατασκευή του από την Πολιτεία κυρίως, σε συνεργασία με τους Αγγελόπουλους. Τα «κορόϊδα» πέθαναν. Θα διεκδικούμε παντού ότι ακριβώς τάζεται και υλοποιείται για όλους τους «άλλους». Εγκαταστάσεις σύγχρονες για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα και όχι μόνο για τους «φίλους» της Περιφέρειας.

Αρκετά χρόνια «συντηρήσαμε» το ΣΕΦ. Καιρός είναι να ανακατασκευαστεί πλήρως και να περάσει στα χέρια μας όπως ακριβώς συνέβη με ΠΑΟ- ΑΕΚ και κυρίως με ΠΑΟΚ και σύντομα με Πανιώνιο! Πρέπει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού σύσσωμος, διοικήσεις και λαός, να διεκδικήσει τα «οφειλόμενα» δεκαετιών από την μεριά της Πολιτείας όσον αφορά το θέμα των εγκαταστάσεων . Δεν επαιτούμε, απαιτούμε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ