ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εσείς με μίνιο και μακέτες και... εμείς με λεφτά δικά μας!

Εσείς με μίνιο και μακέτες και... εμείς με λεφτά δικά μας!

Μα και βέβαια αγαπητοί μου αντικειμενικοί δημοσιογράφοι δεν ήταν άξιο αναφοράς με πηχυαίους τίτλους, το γεγονός ότι ένας πρόεδρος ΠΑΕ, και συγκεκριμένα ο Μαρινάκης, δεσμεύτηκε μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι πολύ σύντομα και με δικά του χρήματα, θα κατασκευάσει κλειστά (ναι, σωστά διαβάσατε, κλειστά, όχι κλειστό) γήπεδα για να στεγάσει όλα τα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα που προβάλετε εσείς μακέτες των «άφραγκων» και τις προσπάθειες τους να πάρουν ένα σωρό εκατομμύρια από την περιφέρεια για να καλωπίσουν η να ξεκινήσουν έργα για τα γήπεδα τους. Φτιάχνονται κάθε μέρα τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας, και θα ωθήσουν χιλιάδες παιδάκια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό; Παρεπιπτόντως, ο μεν ένας να τρέξει σε κανά χρωματοπωλείο γιατί τελειώνει το μίνιο και ο άλλος να καθαρίσει το οικόπεδο από τα ξερά χόρτα γιατί εγκυμονεί κίνδυνος πυρκαγιάς.

Μπορεί να βγει κάποιος καλοθελητής και να πει... Κάτσε ρε μεγάλε, φτιάχνετε τίποτε;;;; Ακόμη λόγια είναι. ΟΛΟΙ όμως ξέρουμε καλά πως όταν ο Μαρινάκης μιλάει κάνει τα λόγια του πράξεις. Θα το διαπιστώσουν λοιπόν πιο σύντομα από όσο φαντάζονται. Και εμείς ψέματα στον κόσμο του Ολυμπιακού δεν λέμε. Ας βγουν οι αδικημένοι του Βορρά που μιλάνε για κρατικές ομάδες, για κράτος των Αθηνών, κατεστημένο κλπ να μας πουν, ποιος έφτιαξε την Πυλαία, πόσο στοίχισε, και με λεφτά τίνος συντηρείται.

Άντε γιατί τα παραμύθια κάποια στιγμή έχουν και ένα τέλος. Να μας έχει ο Θεός καλά να αφιερώνουμε στιγμές από την ζωή μας στην Ολυμπιακή πολιτεία που θα φτιαχτεί γύρω από τον ναό...

Υ.Γ. 1 Όλοι εσείς οι αντικειμενικοί που μιλάτε για τον Ρομπέρτο, μπορείτε να μας θυμίσετε τα γράφατε όταν ήρθε … ο Κοστάντζο της Μπενφίκα όπως τον αποκαλούσατε;;;;

Υ.Γ. 2 Μια παρόμοια φωτογραφία δεν θα βγάλετε ΠΟΤΕ στη ζωή σας αλλόθρησκοι.

Υ.Γ. 3 Και επειδή δεν μας αρέσει να... χρωστάμε, πάρτε και την κούπα στο γυναικείο μπάσκετ που σηκώσαμε μέσα στον τάφο του λαγού.

Υ.Γ. 4  Είναι που θα αποδυναμωνόταν μωρέ το πόλο! Ψιλοκαλοί οι Εσπανιόλ και Μπούσλιε, ε;;;;;

Υ.Γ. 5 Καλό ξεκίνημα να έχουμε με υγεία και όλα θα έρθουν. Πάρτε και το καλεντάρι των φιλικών, για να δείτε ποιες μέρες δεν θα κάνετε τίποτε άλλο το βράδυ.

Υ.Γ 6  40 βαθμούς έφτασε ο υδράργυρος. Τι να μας πει μωρέ; Εδώ εμείς ξεκινάμε για το... 44ο !!!!!!

Υ.Γ. 7 Πρόεδρε- πρόεδρε… σε  παρακαλώ… φέρε την αθλήτρια στον Ολυμπιακό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ