ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόψε και εσύ μια απόδειξη στον πελάτη. Μπορείς….

Κόψε και εσύ μια απόδειξη στον πελάτη. Μπορείς….
Book Small Mobile

Δεν ήταν απλά μια ακόμη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Ήταν μια ολοκληρωτική επικράτηση  σε όλα τα επίπεδα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια, τους τραυματισμούς αρκετών αθλητριών του μερικές από τις οποίες έπαιξαν χωρίς να είναι 100% έτοιμες, και κυρίως επικράτησε της τραγικής διαιτησίας. Που έκανε τα πάντα για να κρατάει ζωντανό τον αντίπαλο μας στο παιχνίδι κλείνοντας τα μάτια σε κραυγαλέες περιπτώσεις. Εκτεθήκατε άπαντες με τα σφυρίγματα σας. Δεν «κλάνει» ο πεθαμένος  κύριοι.

Είναι καιρός να ξεφύγετε από τα σύνδρομα των προηγούμενων ετών. «Κρατήσατε» τις Ριντ και Πότερ  σε ολόκληρο το παιχνίδι την ίδια ώρα που όλη η αντίπαλη ομάδα έπαιζε «κατς» στην άμυνα της. «Περιορίσατε» την ήττα τους στους 15 πόντους. Τόσες προειδοποιήσεις πια και τελικά δεν δώσατε καμιά τεχνική ποινή στον πάγκο τους. Η μεγαλύτερη νίκη όμως ήταν η οπαδική. Δεν συνέβη το παραμικρό.

Έτσι πρέπει να διεξάγονται οι αγώνες. Σας το δείχνουμε χρόνια τώρα στα ερασιτεχνικά τμήματα και δη στα γυναικεία. Εσείς σε γήπεδα στρούγκες χωρίς ψυχολογική τρομοκρατία, ρίψεις αντικειμένων, ροχάλες, εμετικά συνθήματα, κυρίως στα γυναικεία αθλήματα δεν μπορείτε να «στηρίξετε» τις ομάδες σας. Οι ομάδες σας σε Ρέντη και ΣΕΦ έρχονται και φεύγουν χωρίς το αίσθημα ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Με ανάλογη διαιτησία δεν τελείωνε από τους οπαδούς σας τέτοιο ματς στην στρούγκα σας. Είναι η στέρηση που γεννάει την παραφροσύνη τους; Το κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του; Και τα δύο μαζί; Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Για εμάς τα ερασιτεχνικά μας τμήματα δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ το αποκούμπι μας. Είναι η διασκέδαση μας, η περηφάνια μας, το μεράκι μας, και όχι η προπαγάνδα μας για να δείχνουμε ότι «υπάρχουμε». Δεν γινόμαστε «μάγκες» μέσα από «αλητείες» απέναντι σε γυναίκες. Δεν το είχαμε ποτέ ανάγκη πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ερασιτεχνικά αθλήματα. Είμαστε και μάγκες και αλήτες με την καλή έννοια επί δεκαετίες στις κερκίδες του ποδοσφαίρου που ανδρωθήκαμε. Γιατί όλοι γίναμε οπαδοί πρώτα από όλα από το ποδόσφαιρο. Μετά «ασχοληθήκαμε» με όλα τα άλλα. Και όλοι οι υπόλοιποι κυρίως πολύ μετά ως οπαδοί.

Δεν ξέρατε ούτε που πέφτουν τα κλειστά σας, η αν έχετε ομάδες. Οπαδικά πάρτι κάναμε στις έδρες σας. Πάρτε μερικές φωτό της Θ.13 σε ματς βόλεϊ και μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην έδρα σας  για το αρχείο σας.

Αν υπήρχαν τότε βίντεο και κινητά θα είχαν γραφτεί τόμοι ολόκληροι οπαδικής Ιστορίας. Μπορεί να μεγαλώσατε μέσα στα ψέματα αλλά η αλήθεια έχει γραφτεί με ερυθρόλευκα γράμματα. Μόνο για να πουλάτε οπαδιλίκι με λεζάντα και να βάφετε τοίχους είστε καλοί. Μην ξεχάσετε να κυκλώσετε τις ημερομηνίες που παίζουμε μαζί στις έδρες σας, μπας και με τους τραμπουκισμούς μπορέσετε να κάμψετε την αγωνιστική ανωτερότητα όλων των τμημάτων μας απέναντι σας. Σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που διατηρούμε και οι δύο υπερέχετε μόνο στα Πρωταθλήματα στο γυναικείο Βόλεϊ ( ούτε καν σε Κύπελλα και Ευρωπαϊκά στο τμήμα αυτό) .

ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Κατά άλλα ψεύτες όπως και ο ύμνος σας, πρωταθλητές  σε όλα τα σπορ παντοτινοί. Και γήπεδο μόνο στην Λεωφόρο, έτσι; Χαχαχαχα… Και κυνηγάτε Πρωτάθλημα με Πρόεδρο τον Αλαφούζο.. χαχαχαχα… Τελευταίοι στην Ευρωλίγκα με λευκή πετσέτα από τον Δημητράκη… χαχαχαχαχα… Για πέστε μας και ποιοι είναι πίσω από την ΝΔ; χαχαχαχα.. Εμείς πάνω από τον Ολυμπιακό δεν βάζουμε κανένα κόμμα. Αν έχει κάποια ομάδα περισσότερους εγχώριους υπαρκτούς τίτλους γενικά και όχι αυτούς που «ανακαλύπτει η αρχαιολογική σκαπάνη» ας μας τους παραθέσει. Και βέβαια ας μας δείξει και τα τρόπαια. Ας είναι έστω και στο Λούβρο η στο Μουσείο του Λονδίνου.

 

 

PHOTO GALLERY

Κόψε και εσύ μια απόδειξη στον πελάτη. Μπορείς….
Κόψε και εσύ μια απόδειξη στον πελάτη. Μπορείς….
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ